Sveikos mamyte, norejau pasidometi ar yra gyvenanciu netoliese ar net paciam Nottingham, tiesiog pasidalint patarimais.
Aciu, labai lauksiu
QUOTE(bridzee @ 2013 02 27, 16:23)
Sveikos mamyte, norejau pasidometi ar yra gyvenanciu netoliese ar net paciam Nottingham, tiesiog pasidalint patarimais.
Aciu, labai lauksiu
Aciu, labai lauksiu
As gyvenu tik 6 mylios nuo Nottighamo ar senai cia gyveni?
as irgi gyvenu cia
Sveikos mamytes ir ne tik as taip pat gyvenu Nottingham, esu busima mamyte ir mielai su jumis pabendrauciau
Sveikos as ne mamyte,bet gan netoli Nottingham butu idomu susirast draugiu ir pasnekoviu
Sveikos mamytes nors as dar tik busima mamyte, noreciau jungtis i jusu bureli gyvenu tik kelios mylios nuo Nottingham
QUOTE(Renaciuxxx @ 2013 05 13, 23:50)
Sveikos! As irgi gyvenu nottingeme, turiu 21 menesiu dukryte.
Sveika Renaciuxxx
as gyvenu Ilkeston , tai tik 6mylios nuo nottingham'o as taip pat turiu dukryte, kuriai dabar 8menesiai
Kiek laiko cia gyvenu, na tiksliau nelabai daug paciame ilkestone tik pora metu, taciau dar neteko sutikti nei vieno lietuvio, taigi butu malonu su kuom nors pabendrauti, juolab, kas turi vaikuciu
Na is viso, butu labai smagu, suburti bureli mamyciu is Nottingham'o ir aplink pabendravimui ir ne tik
Papildyta:
Ms jojo
Smile DB
Crazy Sun
lilyjana
Na su visom butu smagu pabendrauti siaubingai pasiilgau lietuvisku pokalbiu nes vien vaikas ir vyras namuose, tikrai ne tas pats
O kaip saunu, kad siame forume judesys atsirado, pilnai sutinku su Jumis, ir man labai norisi susipazinti su lietuvem Nottingham'e, ne tik cia - forume, bet ir gyvai susipazinti, susitikti - pabendrauti
Ir kaip matau yra cia musu reikia tik tartis ir daryt susitikima
Ir kaip matau yra cia musu reikia tik tartis ir daryt susitikima
Butent labai smagu butu suburti mergicku bureli, pabegti nuo namu ir kasdienybes, papliotkint apie viska ir nieka
Nors as ir nelabai galiu pasigirti (nzn ar teisingai issireiskiau su pasigyrimu ) kad sedziu namie ir neturiu ka veikti per dienas, bet savaitgaliais kai tikrai norisi kazka nuveikti, va tada pasijaucia, kad esu visiskai viena cia, na ne viena, turiu namie savo mazyle, vyra, bet....draugiu nulis, visos artimiausios drauges maziausiai uz valandos kelio
Nors as ir nelabai galiu pasigirti (nzn ar teisingai issireiskiau su pasigyrimu ) kad sedziu namie ir neturiu ka veikti per dienas, bet savaitgaliais kai tikrai norisi kazka nuveikti, va tada pasijaucia, kad esu visiskai viena cia, na ne viena, turiu namie savo mazyle, vyra, bet....draugiu nulis, visos artimiausios drauges maziausiai uz valandos kelio
QUOTE(Mildutee @ 2013 06 11, 20:14)
Sveikos, as irgi gyvenu Nottingeme, beveik paciame centre ir greitai lelyte turesiu
Sveika prisijungus prie musu ratelio kolkas tik as ir SmileDB susibendravom kitos dar neatsiliepe
Taigi jei tik noro yra junkis prie musu