Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 01, 14:21)
Ditele, dzinsiukai l smagus ir bateliai laaabai liuxiski.  wub.gif man si pawasari taaaip traukia si palva, o kaip ji vadinasi?... net nzn kas cia pasidare  blush2.gif Ir tikrai nereikia kompleksuoti, nejuokaukit! Cia normaliu zmoniu klubas!  drinks_cheers.gif

Linute_KLP kaip jum esperaldes batukai, ar praziopsojau komentara, ar nieko neraset? Ar pateisino lukescius?  g.gif

Dal laukiu, sios savaites siuntinuke bus, Klaipeda dar negavo dezutes, bet as jau rami biggrin.gif kaip supratau, kad tiks, o as jas pamatysiu ne dabar, nes gyvenu ne LT.. blush2.gif Kazkaip jau pernai buvau uzsivedus vasaros gale, kad reik espadriliu, bet nepirkau nes man vis kulnas per aukstas, as 184, tai stabziau biski, nes kai pasimatuoji parduotuvej atrodo ojojoi kokia as auksta bigsmile.gif ir iseidavau nepirkus blush2.gif o kai internetu tai net nesvarbu kiek tas kulnas irnesakyk.gif turesiu ir nesiosiu, vasara prie juros bus pats tas ax.gif
O dabar noriu tokios spalvos balerinu kaip pas Ditele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 01, 13:21)
Ditele, dzinsiukai l smagus ir bateliai laaabai liuxiski.  wub.gif man si pawasari taaaip traukia si palva, o kaip ji vadinasi?... net nzn kas cia pasidare  blush2.gif Ir tikrai nereikia kompleksuoti, nejuokaukit! Cia normaliu zmoniu klubas!  drinks_cheers.gif

friends.gif maniškių spalva LIGHT FLAMINGO mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 03 01, 13:50)
Ditele taskuoti dzinsiukai ir ryskios balerinos  thumbup.gif ir as jau tokiu noriu  rolleyes.gif

4u.gif jei atvirai, aš tikėjaus balerinkių kitokios spalvos šiek tiek, todėl iš pat pradžių lyg man nelabai patiko tai, ką pamačiau gyvai, bet vakar visą vakarą su Cece po namus pravaikščiojau ir prilipo man ta spalva biggrin.gif Svarbiausia, kad ji tokia neįprasta riužava wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 01, 13:54)
friends.gif maniškių spalva LIGHT FLAMINGO mirksiukas.gif
Papildyta:

4u.gif jei atvirai, aš tikėjaus balerinkių kitokios spalvos šiek tiek, todėl iš pat pradžių lyg man nelabai patiko tai, ką pamačiau gyvai, bet vakar visą vakarą su Cece po namus pravaikščiojau ir prilipo man ta spalva biggrin.gif Svarbiausia, kad ji tokia neįprasta riužava  wub.gif

Spalva žymiai gražesnė, nei Jcrew puslapyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 28, 22:18)
Prisiduodu biggrin.gif - įmetu realias foto man netikusių JCREW džinsiukų-gal kam pravers blush2.gif  ax.gif

Na, ir Toothpick jean in polka dot 29Tall dydis su 179 ūgiu ir ilgom kojom, apie 104 klubais. Foto ne kokia-ne l. moku save fotkyt blush2.gif  ax.gif

Labai grazus dzinsiukai wub.gif , reiks luktert kol nukainuos, kazkaip dvejojau ir nepirkau kai buvo 40 proc. nuolaida, daba jau gaila biggrin.gif blush2.gif
Cece irgi fainuoles, labai grazi vasariska spalvyte 4u.gif
Atsakyti
a kaip tu cece dydi rinktis. as nesioju 37.5 europietiska. kas ten per raides h?
h gal cia half?
tai tipo man reiktu 6h? ar atitinka dydi?
bet pagal ju dydziu lenetele 7 reiktu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 01 kovo 2013 - 15:31
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 03 01, 12:07)

man nei kiek nesusitrauke, skalbiau rankom saltam vandeny su vilnos skalbikliu 4u.gif dziovinau ant gyvatuko smile.gif kaip naujas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 15:23)
a kaip tu cece dydi rinktis. as nesioju 37.5 europietiska. kas ten per raides h?
h gal cia half?

Cece jums reikia 7H
As su 37 koja turiu 7. Pats tas.
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 16:23)
h gal cia half?

Jums turbut 7h reikia, o ne 6h 4u.gif
h jcrew zymi pusini dydi
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 01, 16:00)
Cece jums reikia 7H
As su 37 koja turiu 7. Pats tas.

o kiek cm jusu peda?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 16:57)
o kiek cm jusu peda?

24cm
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 28, 23:18)

ačiū už apžvalgą tokią biggrin.gif gėlėti tikrai kokie gražūs, gaila, kad netiko. o kokį atitinka dydį?
taškuotieji tikrai dailiai atrodo, o kojos tikrai super long, nes vis tiek potrumpiai tokie biggrin.gif

ir jei pėdkelnes ėmėt dukrytei, tai kaip ten dydžiuose susigaudėt? žiūrėjau kažkada ir mečiau tą reikalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 01, 16:43)
man nei kiek nesusitrauke, skalbiau rankom saltam vandeny su vilnos skalbikliu  4u.gif dziovinau ant gyvatuko smile.gif kaip naujas  mirksiukas.gif

na ir suprask kad nori biggrin.gif vienoms traukiasi, kitoms ne g.gif
Atsakyti