Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

ir as vakar gavau kelias Jcrew gerybes biggrin.gif
vienas is ju Factory Charley megztukas emiau HTHR TURQUOISE spalva, foto ji tokia i melsvuva, o tikrovej zalia, bet nesiot galima, gal ryt foto imesiu, jei vyras sutiks nufotkinti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivukas.d: 01 kovo 2013 - 11:34
QUOTE(krista08 @ 2013 03 01, 12:11)
Visi merinukai minimaliai kazkiek pasitraukia. Dar priklauso kaip skalbsit. Jei ikisit i karsta vandeni, tuomet vaikuciams galesit atiduot  biggrin.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Turėjau omenyje normalų skalbimą su vilnai skirtomis priemonėmis, vėsiu vandeniu rankomis arba spec. programa skalbimo mašina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 03 01, 12:57)
Ačiū 4u.gif Turėjau omenyje normalų skalbimą su vilnai skirtomis priemonėmis, vėsiu vandeniu rankomis arba spec. programa skalbimo mašina ax.gif

Vis vien minimaliai pasitrauks 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,kuri is musu buvo imetus su tuo languotu Jcrew sijonuku foto,gal galit dar trumpam ideti,labai graziai atrode g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 03 01, 13:10)
Sveikutes,kuri is musu buvo imetus su tuo languotu Jcrew sijonuku foto,gal galit dar trumpam ideti,labai graziai atrode g.gif  4u.gif

Man atrodo vilmabu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 03 01, 12:34)
ir as vakar gavau kelias Jcrew gerybes biggrin.gif
vienas is ju Factory Charley megztukas emiau HTHR TURQUOISE spalva, foto ji tokia i melsvuva, o tikrovej zalia, bet nesiot galima, gal ryt foto imesiu, jei vyras sutiks nufotkinti  biggrin.gif

mistika su tom jcrew spalvom biggrin.gif
as panasia spalva uzsakiau factory sijonuka, dar laukiu, galvojau bus i zydruma, mintyse derinukus deliojau, bet viena mergaite buvo jau realia jo foto idejusi, ji - zalia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 01 kovo 2013 - 12:20
QUOTE(linamog @ 2013 03 01, 12:13)
Buna, kad kai kurios prekes pasislepia taip, kad nerodo net per papildyma, jas galima issifiltruoti tik i paieska vedant raktinius zodzius silk, suede, leather, wool ir t.t.

Va CIA tai technika! thumbup.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Letali @ 2013 03 01, 12:28)
pacioj parduotuvej veskit i paieska  mirksiukas.gif

o as siandien parsiveziau kalna rubeliu is factory tai labiausiai patiko
warmspun long-sleeve sweater tamsiai melynas, modelis panasus i kasmyrinius tee tik aisku sudetis ne ta ir plonesnis, bet as labai megstu tokio tipo  ax.gif

As I si ziurejau ziurejau... Dar ir kaina gera buvo, ypac su papildomu off. O kaip dydis?
Atsakyti
ir as uzsipageidavau koki salikeli. kokia sudetis turetu buti kad nebutu zieminis?
silkinio tai nemegstu - nemoku as ju uzsidet, o dar ciuozia slysta - vargelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 12:28)
ir as uzsipageidavau koki salikeli. kokia sudetis turetu buti kad nebutu zieminis?
silkinio tai nemegstu - nemoku as ju uzsidet, o dar ciuozia slysta - vargelis  doh.gif

Man jų vilnoniai šalikėliai puikiai tinka ir vasarai, ypač kai lietuviškos vasaros tokios - vilna plonytė, nekanda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 13:28)
silkinio tai nemegstu - nemoku as ju uzsidet, o dar ciuozia slysta - vargelis  doh.gif

Tai kad ir vilnos salikeliai skirti ne tik ziemai ax.gif Man per salta ziema su jais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 03 01, 13:20)
Va CIA tai technika! thumbup.gif  lotuliukas.gif

As I si ziurejau ziurejau... Dar ir kaina gera buvo, ypac su papildomu off. O kaip dydis?

as siaip nesioju S ir sito emiau S, rankoves, plotis, ilgis man kaip aukstaugei super, ilgesnis uz jcrew tippius, kaip ir minejau jis labai panasus i kasmyrinius tee ir modeliu ir ismatavimais 4u.gif

QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 13:28)

as turiu 100% wool, bet jie plonyciai ir dabar su jais man dar per salta ax.gif
Papildyta:
tiko ir velvetkes bigsmile.gif as siaip kelniu laaabai mazai siunciuosi nes net parduotuvej besimatuodama sunkiai issirenku, bet factory velvetkes surizikavau ir sakyciau tiko idealiai, 27 dydzio emiau, klubai kazkur ~94 pas mane ax.gif
Atsakyti
Kažin šie šalikiukai labai maži g.gif
http://www.jcrew.com...scarf/26776.jsp
Atsakyti
Ditele, dzinsiukai l smagus ir bateliai laaabai liuxiski. wub.gif man si pawasari taaaip traukia si palva, o kaip ji vadinasi?... net nzn kas cia pasidare blush2.gif Ir tikrai nereikia kompleksuoti, nejuokaukit! Cia normaliu zmoniu klubas! drinks_cheers.gif

Linute_KLP kaip jum esperaldes batukai, ar praziopsojau komentara, ar nieko neraset? Ar pateisino lukescius? g.gif
Atsakyti