ir as vakar gavau kelias Jcrew gerybes
vienas is ju Factory Charley megztukas emiau HTHR TURQUOISE spalva, foto ji tokia i melsvuva, o tikrovej zalia, bet nesiot galima, gal ryt foto imesiu, jei vyras sutiks nufotkinti
QUOTE(krista08 @ 2013 03 01, 12:11)
Visi merinukai minimaliai kazkiek pasitraukia. Dar priklauso kaip skalbsit. Jei ikisit i karsta vandeni, tuomet vaikuciams galesit atiduot
Ačiū Turėjau omenyje normalų skalbimą su vilnai skirtomis priemonėmis, vėsiu vandeniu rankomis arba spec. programa skalbimo mašina
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 03 01, 12:57)
Ačiū Turėjau omenyje normalų skalbimą su vilnai skirtomis priemonėmis, vėsiu vandeniu rankomis arba spec. programa skalbimo mašina
Vis vien minimaliai pasitrauks
Sveikutes,kuri is musu buvo imetus su tuo languotu Jcrew sijonuku foto,gal galit dar trumpam ideti,labai graziai atrode
QUOTE(melynake28 @ 2013 03 01, 13:10)
Sveikutes,kuri is musu buvo imetus su tuo languotu Jcrew sijonuku foto,gal galit dar trumpam ideti,labai graziai atrode
Man atrodo vilmabu
Papildyta:
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 03 01, 12:34)
ir as vakar gavau kelias Jcrew gerybes
vienas is ju Factory Charley megztukas emiau HTHR TURQUOISE spalva, foto ji tokia i melsvuva, o tikrovej zalia, bet nesiot galima, gal ryt foto imesiu, jei vyras sutiks nufotkinti
mistika su tom jcrew spalvom
as panasia spalva uzsakiau factory sijonuka, dar laukiu, galvojau bus i zydruma, mintyse derinukus deliojau, bet viena mergaite buvo jau realia jo foto idejusi, ji - zalia
QUOTE(linamog @ 2013 03 01, 12:13)
Buna, kad kai kurios prekes pasislepia taip, kad nerodo net per papildyma, jas galima issifiltruoti tik i paieska vedant raktinius zodzius silk, suede, leather, wool ir t.t.
Va CIA tai technika!
QUOTE(Letali @ 2013 03 01, 12:28)
pacioj parduotuvej veskit i paieska
o as siandien parsiveziau kalna rubeliu is factory tai labiausiai patiko
warmspun long-sleeve sweater tamsiai melynas, modelis panasus i kasmyrinius tee tik aisku sudetis ne ta ir plonesnis, bet as labai megstu tokio tipo
o as siandien parsiveziau kalna rubeliu is factory tai labiausiai patiko
warmspun long-sleeve sweater tamsiai melynas, modelis panasus i kasmyrinius tee tik aisku sudetis ne ta ir plonesnis, bet as labai megstu tokio tipo
As I si ziurejau ziurejau... Dar ir kaina gera buvo, ypac su papildomu off. O kaip dydis?
ir as uzsipageidavau koki salikeli. kokia sudetis turetu buti kad nebutu zieminis?
silkinio tai nemegstu - nemoku as ju uzsidet, o dar ciuozia slysta - vargelis
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 12:28)
ir as uzsipageidavau koki salikeli. kokia sudetis turetu buti kad nebutu zieminis?
Man jų vilnoniai šalikėliai puikiai tinka ir vasarai, ypač kai lietuviškos vasaros tokios - vilna plonytė, nekanda
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 13:28)
Tai kad ir vilnos salikeliai skirti ne tik ziemai Man per salta ziema su jais
QUOTE(someday... @ 2013 03 01, 13:20)
Va CIA tai technika!
As I si ziurejau ziurejau... Dar ir kaina gera buvo, ypac su papildomu off. O kaip dydis?
as siaip nesioju S ir sito emiau S, rankoves, plotis, ilgis man kaip aukstaugei super, ilgesnis uz jcrew tippius, kaip ir minejau jis labai panasus i kasmyrinius tee ir modeliu ir ismatavimais
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 13:28)
as turiu 100% wool, bet jie plonyciai ir dabar su jais man dar per salta
Papildyta:
tiko ir velvetkes as siaip kelniu laaabai mazai siunciuosi nes net parduotuvej besimatuodama sunkiai issirenku, bet factory velvetkes surizikavau ir sakyciau tiko idealiai, 27 dydzio emiau, klubai kazkur ~94 pas mane
Kažin šie šalikiukai labai maži
http://www.jcrew.com...scarf/26776.jsp
http://www.jcrew.com...scarf/26776.jsp
Ditele, dzinsiukai l smagus ir bateliai laaabai liuxiski. man si pawasari taaaip traukia si palva, o kaip ji vadinasi?... net nzn kas cia pasidare Ir tikrai nereikia kompleksuoti, nejuokaukit! Cia normaliu zmoniu klubas!
Linute_KLP kaip jum esperaldes batukai, ar praziopsojau komentara, ar nieko neraset? Ar pateisino lukescius?
Linute_KLP kaip jum esperaldes batukai, ar praziopsojau komentara, ar nieko neraset? Ar pateisino lukescius?