Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Panda @ 2013 02 28, 14:08)
wub.gif , gal galite nuoroda imesti 4u.gif

Cia
Atsakyti
O man turbut jcrew vieninteliai saliai, kurie visur ir prie bet kokios aprangos "limpa". Ziema man su jais saltoka, tai isisupu i dideli minksta snood, o pavasari, vasara ir rudeni tik salikeliai prie bet kokios aprangos ax.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jQv5z2J

Mergaites ,gal kuri turit ? Ar atitinka dydi kazin ?Paisemiau ji siandien ,bet abejoju del dydzio .Kazin man 2 dydis bus geras su krutine 87cm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 28 vasario 2013 - 17:08
Atsiėmiau krūvą JCREW ir giliam lūdesiui dveji iš trijų džinsiukų netiko-šitie vibrant fuchsia sp. ir Liberty toothpick jean in Emma and Georgina floral verysad.gif Visi treji Toothpick ir 29Tall dydžio ,bet realiai visi skirtingus dydžius atitinka doh.gif Kai praeis liūdesys, pakomentuosiu gautas šmutkes ir taškuotų džinsiukų foto įmesiu, nes lyg Sofyyy žadėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 28 vasario 2013 - 18:58
Temide auuuuuu ax.gif
Primink kokį dydį ėmėi kardigana su bantukais? g.gif

SEQUIN BOW CARDIGAN
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jQvgozG

Lygtais rasei, kad M g.gif
Gal galetum pakomentuoti pati megztuka? ax.gif
Atsakyti
Prisiduodu biggrin.gif - įmetu realias foto man netikusių JCREW džinsiukų-gal kam pravers blush2.gif ax.gif

Liberty toothpick jean in Emma and Georgina floral

user posted image

Toothpick jean in garment-dyed twill vibrant fuchsia spalvikė-realiai gražesnė, šviesesnė, ryškesnė, bet nerėkianti wub.gif

user posted image

Gavau Cece LIGHT FLAMINGO spalvikę-realiai spalva kitokia nei oficialiame puslapiukyje, bet graži ir lengvai derinama. Su pėda apie 28.3 cm (EU 42), normalaus pločio pėda ėmiau 12Medium (viduje apie 28 cm)-iš pradžių galvojau, kad gal kiek didokos, bet pavaikščiojau ir idealiai kažkaip prisitaikė prie pėdos thumbup.gif Labai patogios, minkštos ir lengvos wub.gif

user posted image

Na, ir Toothpick jean in polka dot 29Tall dydis su 179 ūgiu ir ilgom kojom, apie 104 klubais. Foto ne kokia-ne l. moku save fotkyt blush2.gif ax.gif

user posted image

Dar gavau Factory wool-blend crewneck cardigan HTHR CITRUS spavikė (foto jo dalelė matos)-fainas, dydį iš esmės atitinka-na gal kokia pusę dydžio didintas-ėmiau M su 92 (S būtų striukas jau, nes nėra ilgas megztulis), Factory slim merino V-neck sweater vyriškas megztulis labai fainas-MB tamsiai mėlyną paėmiau L, tai dydis tiko, atitinka, tik rankovės galėtų būti jam ilgesnė, nes jis 192 ir ilgarankis ax.gif , šitas diržiukas vibrant fuchsia wub.gif siaurukas, perfect fit clear water spalvikė-nereali - gaivi, bet neblyški wub.gif XS tiko man su 92 cm per krūtinę, 76 cm per liemenį, 179 ilgio užteko rolleyes.gif , šitas factory merinukas labai man patinka (turiu mėlyną)-Bohemian Red spalva wub.gif wub.gif wub.gif -labai gražiai prie taškuotų džinsiukų atrodo cool.gif -ėmiau S-idealiai. niu ir dar krūvą kojinių, pėdų dukriukui gavau-nerealios-kokybė thumbup.gif ir panamkės vasarai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 28 vasario 2013 - 22:33
QUOTE(edicike @ 2013 02 28, 17:07)
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jQv5z2J

Mergaites ,gal kuri turit ? Ar atitinka dydi kazin ?Paisemiau ji siandien ,bet abejoju del dydzio .Kazin man 2 dydis bus geras su krutine 87cm g.gif

Net didelis manau,nes man su 88cm norejosi 0,nors visada silkiniu 2 imu.

Oho kiek geriu pridejot,tik spek suktis blink.gif biggrin.gif
Cece man graziausios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 28 vasario 2013 - 23:39
QUOTE(avelés @ 2013 03 01, 00:08)
Oho kaip čia tokia kaina gavosi? Aš kiek žiūrėjau į ją tai niekad nemačiau tokios kainos bigsmile.gif Labai graži spalva wub.gif

Idirbis ieskojime. Visgi ne pirmi metai. cool.gif biggrin.gif
Dar tokias turiu, na labai labai:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 01 kovo 2013 - 08:06
QUOTE(super_wife @ 2013 02 28, 23:36)
Cece man graziausios wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ir taškuočiai realiai gražūs-tik, kad aš nelabai reprezentacijai kaip manikenė tinku biggrin.gif tongue.gif
Jei rimtai, tai realiai viskas, ką gavau labai patiko ir atrodo kur kas geriau nei foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 01, 10:10)
Ir taškuočiai realiai gražūs

drinks_cheers.gif tikrai faini dzinsiukai, graziai atrodo smile.gif

Atsakyti
Merginos, kurios turite kriaušę, paryžietę ar kitą megztuką kur sudėtis Viscose/wool/nylon/angora - ar skalbiant pasitraukė nors kiek? 4u.gif

Gitele, labai smagiai džinsiukai atrodo, o jau balerinos gražuolės wub.gif
Atsakyti
Ditele, cece wub.gif wub.gif wub.gif nerealios, o spalva tai taip ir norisi vasaros ir spalvu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute_klp: 01 kovo 2013 - 10:34