Prisiduodu
- įmetu realias foto man netikusių JCREW džinsiukų-gal kam pravers
Liberty toothpick jean in Emma and Georgina floralToothpick jean in garment-dyed twill vibrant fuchsia spalvikė-realiai gražesnė, šviesesnė, ryškesnė, bet nerėkianti
Gavau
Cece LIGHT FLAMINGO spalvikę-realiai spalva kitokia nei oficialiame puslapiukyje, bet graži ir lengvai derinama. Su pėda apie 28.3 cm (EU 42), normalaus pločio pėda ėmiau 12Medium (viduje apie 28 cm)-iš pradžių galvojau, kad gal kiek didokos, bet pavaikščiojau ir idealiai kažkaip prisitaikė prie pėdos
Labai patogios, minkštos ir lengvos
Na, ir
Toothpick jean in polka dot 29Tall dydis su 179 ūgiu ir ilgom kojom, apie 104 klubais. Foto ne kokia-ne l. moku save fotkyt
Dar gavau
Factory wool-blend crewneck cardigan HTHR CITRUS spavikė (foto jo dalelė matos)-fainas, dydį iš esmės atitinka-na gal kokia pusę dydžio didintas-ėmiau M su 92 (S būtų striukas jau, nes nėra ilgas megztulis),
Factory slim merino V-neck sweater vyriškas megztulis labai fainas-MB tamsiai mėlyną paėmiau L, tai dydis tiko, atitinka, tik rankovės galėtų būti jam ilgesnė, nes jis 192 ir ilgarankis
,
šitas diržiukas vibrant fuchsia siaurukas,
perfect fit clear water spalvikė-nereali - gaivi, bet neblyški
XS tiko man su 92 cm per krūtinę, 76 cm per liemenį, 179 ilgio užteko
,
šitas factory merinukas labai man patinka (turiu mėlyną)-Bohemian Red spalva
-labai gražiai prie taškuotų džinsiukų atrodo
-ėmiau S-idealiai. niu ir dar krūvą kojinių, pėdų dukriukui gavau-nerealios-kokybė
ir panamkės vasarai labai