Dideja, sitas vaizdas tai sviestas sviestuotas Batelius pakeisciau i ryskesnius. Puikiai isivazduoju geltonus O svarkas tiks idealiai Mano akiai, mint+navy labai grazus spalvu derinys
Soffyyy, nepatinka man dzinsu vaizdas Tokie pertempti atrodo
Dideja, grazu Man irgi atrodo, kad reikia ryskesniu akcentu, bateliu, gal dirziuko, liemenes/kardigano, o pagrindas galetu buti ir vienspalvis. Grazi man si spalva, bet ne visoms tinka, as nieko neturiu tokios spalvos ir nedristu isigyti .
Soffyy, grazu Bet su 93 cm. 25 d. , matyt, priklauso nuo pomegiu ir figuros ypatumu, nes as su 94 cm galvociau apie 27 d. Ar sitie dzinsai kiek padidinti, ar visuomet perkat toki dydi?
Kuti, ta delnine, is tikruju yra daugiau kosmetine, t.y. ji nera didele.
Soffyy, grazu Bet su 93 cm. 25 d. , matyt, priklauso nuo pomegiu ir figuros ypatumu, nes as su 94 cm galvociau apie 27 d. Ar sitie dzinsai kiek padidinti, ar visuomet perkat toki dydi?
Kuti, ta delnine, is tikruju yra daugiau kosmetine, t.y. ji nera didele.
QUOTE(RII @ 2013 03 12, 16:11)
... jo, del batu ir susimasciau
Spygly, sutinku su jusu nuom. Jusu derinukas irgi buvo - paprasta, bet grazu
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 12, 16:01)
Didesnis dydis man nukristų Aš šiandien neįsivėriau diržo, net nepagalvojau, kad reikės, bet kai prasitampė tai nugaroje galiu ranką įkišt
per kojas atrodo per siauri
ar geriau bent kiek
dar laukiu tokiu suvarstomu bateliu tamsiai melynu kaip dirzas, gal jie graziai cia isipaisytu
dar laukiu tokiu suvarstomu bateliu tamsiai melynu kaip dirzas, gal jie graziai cia isipaisytu
Soffyyy, man visai graziai atrodo Pvz ant manes irgi butu panasus vaizdas, kadangi mano kojos nera is plonuju
Dideja ,laaaaabai gerai trecias variantas ir rankine isivaizduoju ryska,tikra akcenta
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 16:23)
man labiau patiko nesusikisus pirmi du visai nieko gavosi, antras su geltonais aukstakulniais butu