Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Taip,šitas smile.gif
Atsakyti
bet tas sijonelis koks trumputis! su vaikais butu ne kas smile.gif nes pasilenkus turbut visus nufotkinciau biggrin.gif bet siaip labai fainas!
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 02 28, 11:53)
bet tas sijonelis koks trumputis! su vaikais butu ne kas smile.gif nes pasilenkus turbut visus nufotkinciau biggrin.gif bet siaip labai fainas!

Vakar buvau viena su 2 vaikais,mažais ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 02 28, 12:53)

Trumpas kokiam ugiui, 181 cm ar 155 cm? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 28, 11:57)
Trumpas kokiam ugiui, 181 cm ar 155 cm?  g.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Modelio kojos nuo ausų auga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokio dydžio reiktų Factory classic button-down shirt in printed cotton su 92 per krūtinę ir nešiojant įprastai M dydį-M ar S g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 28, 13:16)
Mergaitės, kokio dydžio reiktų Factory classic button-down shirt in printed cotton su 92 per krūtinę ir nešiojant įprastai M dydį-M ar S g.gif ?

Manau S uzteks 4u.gif
Atsakyti
Kokia spalva Cece lengviausia derinti?
Atsakyti
Man mergaitės šitą garžuolį Bazaar scarf užsakė-seniai akis į jį blizginau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 28, 14:07)
Man mergaitės šitą garžuolį Bazaar scarf užsakė-seniai akis į jį blizginau  wub.gif

labai mielas salikutis bigsmile.gif kas uzsakineja siandien , koks kodukas? bigsmile.gif
Papildyta:
man tai sitas koks nerealus bet kaina kanda doh.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/22222.jsp
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 02 28, 12:16)

S.

Mano siandienos laimikis, tikiuosi, atsius. Su kodu 26$, odine
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 02 28, 14:00)
S.

Mano siandienos laimikis, tikiuosi, atsius. Su kodu 26$, odine
user posted image

wub.gif , gal galite nuoroda imesti 4u.gif
Atsakyti