Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 03 12, 12:32)
ar seniai buvo 40% kodukas,gal po sito butu?

Nemanau, kad bus, nes būna maždaug 2k metuose, neseniai palyginus buvo rolleyes.gif

tai šįsyk sumetė pirma oficialiai viską ir po to papildė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 10:31)
Rimtai smile.gif As buvau temoj uzklausus mergaiciu pries pirkdama koki dydi imti, viena mergaite parase, kad jie didinti ir imti 2 dydi, paemiau, po to bijojau, kad netiks...
Bet sakau, realybej viens prie vieno , uzdejau viena ant kito factory vilnoni 4 dydi  ir si - tiek plociai , tiek ilgiai vienodi smile.gif
taip, 172 cm as, geras man tas ilgis, nors kas kaip megsta, tarkim j.crew vilnonis storas pencil sijonas , tai ilgesnis uz si...
jei noresit foto,kur as su tuo sijonu parasykit, atsiusiu az, kad matytumet iki kur tas ilgis smile.gif

Dar pridursiu, kad sijonas su pamusalu 4u.gif

As kazkaip atsimenu ta jusu foto, ilgis labai gerai ziurejosi jums. Man tokio ir norisi. Tik taip dabar idomu ka su tuo dydziu daryt. g.gif Dar dalykas, kad JCrew ir tie patys modeliai, pagal spalvas skiriasi. Man reikia juodo. Ai Jauciu jei ismes, koks bus, toki imsiu.
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 12, 12:35)
Nemanau, kad bus, nes būna maždaug 2k metuose, neseniai palyginus buvo rolleyes.gif

tai šįsyk sumetė pirma oficialiai viską ir po to papildė smile.gif

aiskuma,tai reiks griebt dabar biggrin.gif
aciu
tik nezinau ka,tiek daug visko,sunku issirinkt,kuo labaisuiai reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1JULIANA6: 12 kovo 2013 - 11:46
-40 buna sausio ir liepos gale. 4u.gif
Atsakyti
Idomu Fabiana perka? :-)
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 12, 12:42)
-40 buna sausio ir liepos gale.  4u.gif

vakar geras papildymas, buvo dar pigiau nei per 40 off numažintos kainytės, buvo ypač coccon paltukui ir metro it t.t kitoms prekytėms kitu, kiek pastebėjau tik iš viršutinių ir rankinė vakar juoda buvo gera kaina BIENNIAL SATCHEL, kur per 40 off buvo brangi ir kaina nemažino blink.gif ax.gif
Atsakyti
klausykit, anksciau pildo ar kaip? ar tiesiog supestos prekytes ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 03 12, 12:46)
Idomu Fabiana perka? :-)

Aš nusiuntus, bet lyg pašte nebėra jos.. atsakymo irgi jokio dar negavau smile.gif
Atsakyti
kas turi šį sijonuką, jau antrą kartą kalusiu, ne jau nei viena g.gif ax.gif

sijonukas
kokį imti jaučiu usa2 ar usa0 bijau, kad per juosmenį įtilpčiau šiaip perku regular2 g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 12, 11:56)
Aš nusiuntus, bet lyg pašte nebėra jos.. atsakymo irgi jokio dar negavau smile.gif

Aš irgi negavau. Bet nusiunčiau tippi, kokio man nereikia biggrin.gif tai žiūrėsim ar nupirko. Tippi daug salvų buvo už 39.99
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 12, 11:56)

as irgi nusiuntus, bet jos paste nebuvo kai papilde unsure.gif
mano vieno daiktelio jau nera.
Atsakyti
Kam tinka dydis ir spalva griebkit kašmyrinį golfiuką gera kaina
Atsakyti