Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(annesears @ 2013 03 12, 08:39)
Negi niekas negali padet? verysad.gif

help.gif  help.gif  help.gif  help.gif  help.gif

Panos, prasau padekit, koki man paltuku dydi reiketu su 89 krutine ir 88 klubais? Jcrew viska imu XS (aptemta gaunas), siaip nesioju XS-S ax.gif pagelbekit! 4u.gif nesuprantu as ju ten dydziu...ai dar Jcrew marskinukus perku 2 dydi ax.gif

Sakyčiau 2 dydį, nebent pečiai platūs tada gal 4. Aš 0 marškinius kai pirkdavau tai paltuką ėmiau 2 dydžio, bet pašiltintas jis, tai gal kiek mažesnis. Jum per klubus gali būt platokas jau 4 dydis
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2013 03 11, 22:25)
virsutine dali S pasiemiau  smile.gif

o kokio dydzio kauseli nesiojat?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 09:46)
del petite dydziu nezinau...
as su 172 cm 74/95 cm turiu sio sijono 2regular  dydi, nors sis dydis atitinka kitu mano turimu sijonu 4 dydi g.gif sudejus viens prie vieno
per liemeni 2 dydzio 38 cm, ilgis 55 cm

Rimtai? Jus buvot pilko foto imetus, raset kad 2dydis ir tiko. Nes siaip teoriskai imciau 4dydi.. g.gif Bet visgi manau, prie 4ir liksiu. Nes Klubai buna ties 95cm nestovi, buna ima ir padideja smile.gif Blogiausiu atveju siaurinsiu, nes paplatint nesigaus smile.gif O jusu ugis irgi 172cm ir geras regular ilgis?
Atsakyti
gal kas atkreipet demesi ar pas visas tarpininkes yra jcrew tax`ai?
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 03 11, 21:19)
Panos, prasau padekit, koki man paltuku dydi reiketu su 89 krutine ir 88 klubais? Jcrew viska imu XS (aptemta gaunas), siaip nesioju XS-S ax.gif pagelbekit! 4u.gif nesuprantu as ju ten dydziu...ai dar Jcrew marskinukus perku 2 dydi ax.gif

2
Papildyta:
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 12, 09:00)
gal kas atkreipet demesi ar pas visas tarpininkes yra jcrew tax`ai?

atkreipem. ne pas visas.
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 12, 09:16)
labai issamus atsakymas biggrin.gif  4u.gif

pas MM yra, pas Rudaplauke ne. del kitu nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2013 03 12, 09:57)
Rimtai? Jus buvot pilko foto imetus, raset kad 2dydis ir tiko. Nes siaip teoriskai imciau 4dydi.. g.gif Bet visgi manau, prie 4ir liksiu. Nes Klubai buna ties 95cm nestovi, buna ima ir padideja smile.gif Blogiausiu atveju siaurinsiu, nes paplatint nesigaus smile.gif O jusu ugis irgi 172cm ir geras regular ilgis?

Rimtai smile.gif As buvau temoj uzklausus mergaiciu pries pirkdama koki dydi imti, viena mergaite parase, kad jie didinti ir imti 2 dydi, paemiau, po to bijojau, kad netiks...
Bet sakau, realybej viens prie vieno , uzdejau viena ant kito factory vilnoni 4 dydi ir si - tiek plociai , tiek ilgiai vienodi smile.gif
taip, 172 cm as, geras man tas ilgis, nors kas kaip megsta, tarkim j.crew vilnonis storas pencil sijonas , tai ilgesnis uz si...
jei noresit foto,kur as su tuo sijonu parasykit, atsiusiu az, kad matytumet iki kur tas ilgis smile.gif

Dar pridursiu, kad sijonas su pamusalu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 kovo 2013 - 09:36
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 10:31)
Rimtai smile.gif As buvau temoj uzklausus mergaiciu pries pirkdama koki dydi imti, viena mergaite parase, kad jie didinti ir imti 2 dydi, paemiau, po to bijojau, kad netiks...
Bet sakau, realybej viens prie vieno , uzdejau viena ant kito factory vilnoni 4 dydi  ir si - tiek plociai , tiek ilgiai vienodi smile.gif
taip, 172 cm as, geras man tas ilgis, nors kas kaip megsta, tarkim j.crew vilnonis storas pencil sijonas , tai ilgesnis uz si...
jei noresit foto,kur as su tuo sijonu parasykit, atsiusiu az, kad matytumet iki kur tas ilgis smile.gif

Dar pridursiu, kad sijonas su pamusalu 4u.gif

Jis Jums iki keliu? Mano ugis 165 cm, tai man is regular butu labai ilgas... tik petite reikia, bet klausimas, kokiuo dydzio g.gif nes petite dydziu drabuziai paprastai buna ne tik trumpesni, bet ir siauresni, ar klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raiboji peleda: 12 kovo 2013 - 09:46
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 03 12, 10:39)
Jis Jumns iki keliu? Mano ugis 165 cm, tai man is regular butu labai ilgas... tik petite reikia, bet klausimas, kokiuo dydzio g.gif nes petite dydziu drabuziai paprastai buna ne tik trumpesni, bet ir siauresni, ar klystu?

taip, iki keliu;
o petite sijonuko ilgi galite paziureti, raso gi prie sijonuko info, zinosit kokio ilgio bus 4u.gif

aj, dar atsiminiau, kad linamog pardavinejo kazkada musu aptariama sviesiai pilka sijonuka petite 6 dydi smile.gif tai pasiteiraukit pas ja, gal dar turi, ir ismatavimus parasys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 kovo 2013 - 09:54
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 10:46)
taip, iki keliu;
o petite sijonuko ilgi galite paziureti, raso gi prie sijonuko info, zinosit kokio ilgio bus 4u.gif

aj, dar atsiminiau, kad linamog pardavinejo kazkada musu aptariama sviesiai pilka sijonuka petite 6 dydi smile.gif tai pasiteiraukit pas ja, gal dar turi, ir ismatavimus parasys 4u.gif

petite 4 turiu du NO. 2 PENCIL SKIRT IN DOUBLE-SERGE WOOL tai jie ilgis 55 cm tai man jau raiau vakar geraiu su167 cm ūgiu, o va turėjau du irgi regular2 jau ilgis 58 cm. už kelio eina kaip tai manikenei, bet jau man reiktų aukštaklunių būtinai, o su petite man nereikalauja nes eina ties kelenu ilgis drinks_cheers.gif man asmeniškai geriau petite sijonai, jo čia viskas nuo ilgio priklauso
Atsakyti
O kada čia papildymas buvo, kad belekiek prekių, o viskas tuščia?
Atsakyti
ar seniai buvo 40% kodukas,gal po sito butu?
Atsakyti