Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(annesears @ 2013 03 11, 22:50)
nesu turejus XXS, bet man XS kaip ir tau, aptemta gerai, bet man taip ir patinka ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif siaip as nelabai isivaizduoju visiskai laisva ta tippiuka g.gif jauciu net negraziai atrodytu schmoll.gif bet aisku cia skonio reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 11, 22:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif siaip as nelabai isivaizduoju visiskai laisva ta tippiuka  g.gif jauciu net negraziai atrodytu  schmoll.gif bet aisku cia skonio reikalas  rolleyes.gif

aš su 90 perku S ir visai nesijaučiu kaip su maišu, tiesiog patogiai laisva.
Kaip viskas priklauso nuo pomėgių ir įpročių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 11, 20:07)
laba,

na, ka sulaukem "good news" biggrin.gif

Gal kas galit patarti del maudymosi kostiumeliu?
92 cm klubai i kokio dydzio kelnaites telpa?
ir krutine C i koki dydi?

aciukas wink.gif

virsutine dali S pasiemiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidap @ 2013 03 11, 21:06)
dėkui dar kartelį, bet visai susimaišiau. Paklausiu taip - mano dydis tikras XS, bet Jcrew nemažai visko turiu XXS (nes kai kurie modeliai didinti). Tai Blythe imti XS ar XXS? Ta prasme, jie didinti ar ne?
Iš anksto dėkinga  4u.gif

Tai kad Blythe dydis skaiciukais.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 03 11, 22:35)
Tai kad Blythe dydis skaiciukais.

Taip taip, turėjau omenyje ar 0 ar 00 biggrin.gif
Svarbiausia, kad kas pasakytų, ar jie padidinti, ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidap: 11 kovo 2013 - 23:07
QUOTE(vaidap @ 2013 03 11, 23:04)
Taip taip, turėjau omenyje ar 0 ar 00  biggrin.gif

Kiek skaiciau, siek tiek didinti.
Atsakyti
Merginos, kurios turit pencil sijonus, padekit issprest rebusa. Noriu minksto, lengvo, nestoro. Kad galeciau ir vasara nuogom kojom uzsidet. Renkuosi tarp šiu:
No.2 pencil skirt double-serge wool (bet skaiciau, kad vilna storoka CIA, ziemine labiau)

Pencil Skirt in Super 120 (raso, jog CIA merino vilna, kazin kokia jo tekstura g.gif gal kazkas panasaus I cafe capri?)

Ir No.2 pencil skirt in double-serge cotton (na sie man tokie kietoki atrodo, besiglamzantys. Net foto ant modelio kazkokie kaip sulankstyti g.gif Kazin kaip realybeje)

Niekaip neapsisprendziu doh.gif Turiu Si is Factory Labai man patinka, Tik Jo vilna stora, pencil noreciau lengvesnio.
Atsakyti
QUOTE(vaidap @ 2013 03 12, 00:04)

na čia vėl skonio reikalas, bet aš sakyčiau, kad atitinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidap @ 2013 03 11, 22:06)

dėkui dar kartelį, bet visai susimaišiau. Paklausiu taip - mano dydis tikras XS, bet Jcrew nemažai visko turiu XXS (nes kai kurie modeliai didinti). Tai Blythe imti XS ar XXS? Ta prasme, jie didinti ar ne?
Iš anksto dėkinga  4u.gif

nezinau ar didintos Blythe, sakyciau , kad ne, nes as su 90 cm turiu j.crew marskinukus 2 dydzio va tokius http://www.jcrew.com...10683/10683.jsp ir Blythe 2 dydzio, tik aisku marskinukai priglude, o Blythe laisvai krentantys, nes gi silkas ir modelis toks... Mano dydis S, jei Jusu Xs, gal Jums tuomet reikia imti 0 dydi g.gif

QUOTE(someday... @ 2013 03 12, 01:07)
Merginos, kurios turit pencil sijonus, padekit issprest rebusa. Noriu minksto, lengvo, nestoro. Kad galeciau ir vasara nuogom kojom uzsidet. Renkuosi tarp šiu:
No.2 pencil skirt double-serge wool (bet skaiciau, kad vilna storoka CIA, ziemine labiau)

Pencil Skirt in Super 120 (raso, jog CIA merino vilna, kazin kokia jo tekstura g.gif gal kazkas panasaus I cafe capri?)

Ir No.2 pencil skirt in double-serge cotton (na sie man tokie kietoki atrodo, besiglamzantys. Net foto ant modelio kazkokie kaip sulankstyti g.gif Kazin kaip realybeje)

Niekaip neapsisprendziu  doh.gif  Turiu Si is Factory Labai man patinka, Tik Jo vilna stora, pencil noreciau lengvesnio.

Pencil skirt in Super 120 bus pats tas mirksiukas.gif Jis minkstas, nestoras, medziaga ciupinejant atrodo, net plonesne uz cafe capri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 12, 09:13)
nezinau ar didintos Blythe, sakyciau , kad ne, nes as su  90 cm turiu j.crew marskinukus 2 dydzio va tokius http://www.jcrew.com...10683/10683.jsp  ir Blythe 2 dydzio, tik aisku marskinukai priglude, o Blythe laisvai krentantys, nes gi silkas ir modelis toks... Mano dydis S, jei Jusu Xs, gal Jums tuomet reikia imti 0 dydi g.gif

Pencil skirt in Super 120 bus pats tas mirksiukas.gif Jis minkstas, nestoras, medziaga ciupinejant atrodo, net plonesne uz cafe capri 4u.gif

o sito sijonuko su 96-97 cm klubais koki dydi is petite gaudyti? 6 butu geras? galvoju, kad del ilgio reiketyu petite imti, nes esu nedidelio ugio, tai normal ilgis būtų jau ilgokas...
Atsakyti
Negi niekas negali padet? verysad.gif

help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

Panos, prasau padekit, koki man paltuku dydi reiketu su 89 krutine ir 88 klubais? Jcrew viska imu XS (aptemta gaunas), siaip nesioju XS-S ax.gif pagelbekit! 4u.gif nesuprantu as ju ten dydziu...ai dar Jcrew marskinukus perku 2 dydi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 03 12, 09:38)
o sito sijonuko su 96-97 cm klubais koki dydi is petite gaudyti? 6 butu geras? galvoju, kad del ilgio reiketyu petite imti, nes esu nedidelio ugio, tai normal ilgis būtų jau ilgokas...

del petite dydziu nezinau...
as su 172 cm 74/95 cm turiu sio sijono 2regular dydi, nors sis dydis atitinka kitu mano turimu sijonu 4 dydi g.gif sudejus viens prie vieno
per liemeni 2 dydzio 38 cm, ilgis 55 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 12 kovo 2013 - 08:47