Patarkit, prasau, kokio dydzio reiktu siu kelnyciu jei per klubus 89, liemuo 62. Ar 25 dydis nebus laisvokos? Aciu
http://www.jcrew.com...~~~~~/22219.jsp
Classic mini sijonuko koki dydi imti su 73cm-liemuo,93 cm kl.? Kelniu 2d. tiko is factory.
laba,
na, ka sulaukem "good news"
Gal kas galit patarti del maudymosi kostiumeliu?
92 cm klubai i kokio dydzio kelnaites telpa?
ir krutine C i koki dydi?
aciukas
aciukas
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 11, 20:07)
laba,
aciukas
aciukas
Kelnaites XS.
QUOTE(Kuti @ 2013 03 10, 11:28)
Pagal krutine tai 2, bet platus peciai - 4 greiciausiai.
QUOTE(Laputa @ 2013 03 10, 12:56)
2 dydzio ismatavimai:
tarp pazastu ~47
peciai ~38
Tik jie daugiau saltesniam sezonui, medvilne nera visai plona.
tarp pazastu ~47
peciai ~38
Tik jie daugiau saltesniam sezonui, medvilne nera visai plona.
Ačiū, damos.
Panašu, kad reiks žvalgytis į 0-2 dydžius.
Tik bėda, kad jie jau backorder'inti. Ar iš tiesų reikia laukti tokį laiką, kaip rašoma svetainėje (expected to ship Jul 2, 2013)?
Ir dar pamenu, kad kažkas pardavinėjo būtent nulinį dydį išparduotuvėj, bet aš jau nebespėjau... Tai dabar visai nagus nusigraušiu...
QUOTE(Dideja @ 2013 03 11, 10:35)
siaip , mano dydis S, j.crew turiu megztuku ir XS ir S, priklausomai nuo modelio.
skalbti nebandziau, nesu i valykla, nors mergaites rase, kad skalbia pacios...man atrodo po to su lyginimu labai ilgai tektu vargt, kad graziai issilygintu
skalbti nebandziau, nesu i valykla, nors mergaites rase, kad skalbia pacios...man atrodo po to su lyginimu labai ilgai tektu vargt, kad graziai issilygintu
dėkui dar kartelį, bet visai susimaišiau. Paklausiu taip - mano dydis tikras XS, bet Jcrew nemažai visko turiu XXS (nes kai kurie modeliai didinti). Tai Blythe imti XS ar XXS? Ta prasme, jie didinti ar ne?
Iš anksto dėkinga
QUOTE(inga_ @ 2013 03 11, 15:40)
man taip pat atrodo
o šiaip vaizdai okeaniski ir apranga specialiai tai gamtai mėlyni rūbai su geltonu puiku
o šiaip vaizdai okeaniski ir apranga specialiai tai gamtai mėlyni rūbai su geltonu puiku
cia kas kaip megsta, megstu nutisusius megztukus, bet tikrai ne tippi modeliuko
QUOTE(vilmabu @ 2013 03 11, 16:12)
spygliz,viskas kaip turi buti,aptempta ir grazu
jei eiciau i ofisa su tuo megztuku gal ir noretusi laisvesnio, bet matyt dar nesubrendau ofisiniam stiliui
Panos, prasau padekit, koki man paltuku dydi reiketu su 89 krutine ir 88 klubais? Jcrew viska imu XS (aptemta gaunas), siaip nesioju XS-S pagelbekit! nesuprantu as ju ten dydziu...ai dar Jcrew marskinukus perku 2 dydi
QUOTE(annesears @ 2013 03 11, 22:19)
panos, p;rasau padekit, koki man paltuku dydi reiketu su 89 krutine ir 88 klubais? Jcrew viska imu XS (aptemta gaunas), siaip nesioju XS-S pagelbekit! nesuprantu as ju ten dydziu...ai dar Jcrew marskinukus perku 2 dydi
mano krutine 79 perku xxs, o Annesears perki su 89 xs keista kad komentavo merginos, kad tippis man per daug aptemptas, tai su 89 isvis pertemptas turi but nejaugi xs nuo xxs tiek daug skiriasi
QUOTE(mamaKajus @ 2013 03 11, 22:26)
SVEIKOS, GAL ZINOTE KAS RYT PERKA IS JCREW?
visos perka Meistro Margarita ir Daliux, Kate, rudaplauke, daugiau nzn
QUOTE(linamog @ 2013 03 11, 20:10)
Kelnaites XS.
Ka tik papirkau kelnaites s dydi su 97 skestu kaip reikalas, ryt imesiu apie katras sneku
Tipius su 89 perku taip pat kaip anasears xs, niekas neaptemta
QUOTE(kažkada @ 2013 03 11, 21:38)
Ka tik papirkau kelnaites s dydi su 97 skestu kaip reikalas, ryt imesiu apie katras sneku
tai gal man reikia xxs???
o del virsutines ka patarsit?
QUOTE(spygliz @ 2013 03 11, 21:29)
mano krutine 79 perku xxs, o Annesears perki su 89 xs keista kad komentavo merginos, kad tippis man per daug aptemptas, tai su 89 isvis pertemptas turi but nejaugi xs nuo xxs tiek daug skiriasi
nesu turejus XXS, bet man XS kaip ir tau, aptemta gerai, bet man taip ir patinka