Gal kazkas turite so tokiais ismatavimais cafe capri in wool,koki imti? Turiu is factory 2 dydi,tai noretusi vos laisvesniu,bet bijau kad 4 bus didelis.....
Pagooglinau, tai taip ir nesupratau ar tiks man tas 28 dydis ar ne Daug kur raso, kad perka ju didesni dydi nei paprastu dzinsu, kitur raso, kad jie nesojant pasitampys todel reik imt labai aptemptus Na, ziuresim. Noreciau dar ir kitokiu spalvu, bet jauciu nerizikuosiu, kol situ negausiu.
Prigriebiau ir languota sijonuka 2 dydzio - sugundet mane
Sveiki, noriu jusu pamlausti del taskuotu dzinsiuku: noriu juros isigyti. O jus kaip dydi issirinkote? Cia jusu duomenys nurodyti: 163 cm? Jei mano ugis 164 ir klubai 87, tai koki dydi patartumete? Jie nors kiek tamposi? Aciu uz atsakyma
O šio niekas neturi? man jis visai fainas atrodo, bet taip mažai atsiliepimų ir realių foto man šiandien užsakė kaip tik Fabiana grey mint spalvos, bet visai ir to šviesaus ružavo norėčiau
O šio niekas neturi? man jis visai fainas atrodo, bet taip mažai atsiliepimų ir realių foto man šiandien užsakė kaip tik Fabiana grey mint spalvos, bet visai ir to šviesaus ružavo norėčiau
Ji neseniai i sale imete, bent jau su papildoma nuolaida as ji pirmakart matau Laukiau nuolaidos ir siandien is ryto jau siunciau uzsakyma emiau toki pati dydi kaip ir tippi cardigan.
Gal kazkas turite so tokiais ismatavimais cafe capri in wool,koki imti? Turiu is factory 2 dydi,tai noretusi vos laisvesniu,bet bijau kad 4 bus didelis.....
Siunčiau jį apie pusę pirmos, bet kolkas iš F jokių žinių negavau ir nebėra mano dydžio Nu jei nenupirko, tai kitą kart gal išeis pagauti, bet darbo dienom sunku gaudyti...
Vilmabu, kiek pas tave per klubus?