Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(inga_ @ 2013 02 28, 11:20)

na dydis jis puikiai tinka,atitaikytas,  drinks_cheers.gif  tik man švarkelius norisi dėvėti atsegtus ant marškinukų, maikučių, nepatinka plikas kaklas ir susegtas variantas ax.gif  smile.gif  per draug tvarkingai, elegantiškai biggrin.gif

kartais ir taip reikia biggrin.gif o ir šiaip man patinka švarkas ir tik liemenukas po juo biggrin.gif

QUOTE(krista08 @ 2013 02 28, 11:22)
pasaka1, dydis idealiai ant Jusu, o ant marskinuku is viso super atrodys  thumbup.gif

dekui wink.gif

šalikėlio nespėjau, tai be veido dėkit ir palaikykit gi unsure.gif

Inga paltukas tikrai dailiai, su antrąja skara geriau. O bet kaip ta rankinė gerai atrodo karsta.gif
Atsakyti
pasaka1, svarkelis dailus, Jums labai tinka, dydis parinktas puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 28, 11:22)
Parodysiu dar karta kaspinuką smile.gif Labai gražiai man susiderino su šiuo sijonukų,čia jis jau po skalbimo.

Nepagyriau dar Inga_ paltuko wub.gif Super gražiai su šaliku  wub.gif

atrodo derinukas gražiai, o kaspinuoto megztuko koks buvo dydis s ar xs
man jis labai patinka irgi wub.gif wub.gif o tau pasitraukė jis ar liko toks pat?
aš tuos triušio plauko lotuliukas.gif nešiu į valyklą, nemanau, kad man teks dažnai jį valyti biggrin.gif o tai paskui neliks švelnumo tų pūkelių kur ore skraido lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 28, 10:35)
atrodo derinukas gražiai, o kaspinuoto megztuko koks buvo dydis s ar xs
man jis labai patinka irgi wub.gif  wub.gif  o tau pasitraukė jis ar liko toks pat?
aš tuos triušio plauko lotuliukas.gif  nešiu į valyklą, nemanau, kad man teks dažnai jį valyti biggrin.gif  o tai paskui neliks švelnumo tų pūkelių kur ore skraido lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mane XS,gal vos vos pasitraukė,bet diskomforto nejaučiu smile.gif Vilnos programa skalbiau toks pat minkštas ir su pūkeliu liko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 28, 11:38)
Pas mane XS,gal vos vos pasitraukė,bet diskomforto nejaučiu smile.gif Vilnos programa skalbiau toks pat minkštas ir su pūkeliu liko smile.gif

pas mane S
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 28, 10:42)
pas mane S

Ir man S tiktu,ypač,kad jie traukiasi,manau kita karta imsiu savo dydi panašios sudėties...
Atsakyti
Mergaites padekit prasau, jeigu jcrew imu 00 dydi ar nebus man mazas 00 petite? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillijana @ 2013 02 28, 10:45)
Mergaites padekit prasau, jeigu jcrew imu 00 dydi ar nebus man mazas 00 petite? aciu  4u.gif

Pagal ūgi spręskit. Arba jeigu Jums 00 ant ribos,tai petite bus dar mažesnis smile.gif O jeigu ne,ir ūgis nedidelis,manau imkit.
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2013 02 28, 10:46)
aš nespėjau pamatyti  čia super_wife buvo įdėjusi? g.gif  koks čia buvo tas šalikiukas? nesuprantu apie kurį čia kalba ėjo mirksiukas.gif

Aš jokiu šaliku nedėjau,gyrėm Tavo šaliką smile.gif mano sijoną tik gyrė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2013 02 28, 10:46)
super-wife, dabar foto puiki, dar karta pagirsiu  wub.gif O ir Jus pati labai grazi moteris esat  4u.gif

blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 28, 10:42)
Tai,kad nieko ypatingo  4u.gif

spėjau dabar bigsmile.gif gražu 4u.gif

aš turiu S, tai man su 89 cm.kaip tik, išskalbiau, bet dar nebuvau apsirengus, žiūrėsiu ar nesusitraukė...tik ilgesnis galėtų būti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 28, 11:10)
mergicos visos graziai atrodot, tik man tas melynas svarkelis gal nelabai del to kad toks modelis suglamzytas  doh.gif

Man irgi,idomu o linas irgi taip glamžosi?
Bet šiaip man ne per trumpas merginai tas švarkas smile.gif Yra tokiu,kurie ilgesni gražiau,yra kurie trumpesni,man pats tas. Tik gal prie velvetkiu nederinčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 02 28, 12:12)
Man irgi,idomu o linas irgi taip glamžosi?

turiu linini svarka (ne j.crew), tai atrodo taip pat, glamzytas, as ji kai isskalbiau, tai is viso islyginti normaliai negalejau, nunesiau tuomet i Jogle, galvoju gal ten sutvarkys, na, atrodo graziau , bet vistiek "lamdytas", pasake, kad kitaip ir neissilygins, nes sudetyje yra 9% metal, net nezinau kas cia per medziaga tas metal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 02 28, 12:33)
Dabar jau ir man idomu kas per sijonukas  blush2.gif

Jeigu neklystu, sijonukas sis 4u.gif
user posted image
Atsakyti