Man tai žiauriai faini tie džinsiukai, bet kad per maži
Dar tokia gera spalvytė pas mane. Ir skinny tipo, patogūs, nu bet maži belekaip.
Aš irgi daug gėrio gavau
Dream kardiganas su vilna ir kašmyru minkštas, švelnus, patogus... Spalvytė SADLLE (tamsesnė nei foto), labai tinka prie Minnie in wool hthr camel spalvos. Šiandien sėdžiu su juo darbe ir džiaugiuosi pirkiniu
Dydis S.
Dar ėmiau rožinį tee, dabar įvedus jo nuorodą meta pagrindinį psl., bet tada jo pradinė kaina buvo didelė, man net su 40% off, jis gavosi 17,99$. Žodžiu labai mielas, visiškai neskystas, šiandien užsidėjus jau antra diena ir nei trupučio neišsitampė. Pakeisiu nuomonę apie Jcrew tee
Mano gyvos, vaiskios rožinės spalvos, XS dydžio (norėčiau S).
Taškuoti džinsiukai jau irgi pas mane. Dydis 25. Lyginant su Tothpick galiu pasakyti, kad dydžiu didesni. Labai minkšti, patogūs, idealiai priglunda. Įtariu bus labai mėgstami
Dar tik reikės pasigalvoti derinukų. Kolkas matau juos su baltais marškinukais ir tamsiai mėlynu merinuku
Na ir eilinis
Tippi sweater in Polka dot Sakau eilinis, nes jau nežinau kelintas
Man ši spalva pasirodė didesnė nei kiti. Turiu ir S ir M dydžio burbulinių, bet šitas S pats didžiausias iš visų. Ir spalva geroooookai tamsesnė nei Jcrew puslapyje.
Dar gavau šį tą vaikui:
Taškuoti džinsiukai mano dvimetei kaip tik
dydis.
O
megztuko su kaspinu 2 dydis toks tik tik, gal kokį mėnesiuką ir panešios. Nors norėtųsi pasimainyti į 3 tikrai.
Tee su sirdele 3 dydis kaip tik, tik ant mažų dydžių eina ne žvyneliai, o tokie blizgučiai. Ir jie biškiuką byra, bet tikiuosi ne ilgam
P.S. 163 cm, 90-75-93
Sveiki, noriu jusu pamlausti del taskuotu dzinsiuku: noriu juros isigyti. O jus kaip dydi issirinkote? Cia jusu duomenys nurodyti: 163 cm? Jei mano ugis 164 ir klubai 87, tai koki dydi patartumete? Jie nors kiek tamposi? Aciu uz atsakyma