Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(melynake28 @ 2013 03 10, 21:04)
per liemeni 73 cm per klubusc 94-95 cm 4u.gif

tavo šiek tiek platesni klubai, dėl to tau tiko usa2 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 10, 21:17)
niką pamenu, parašyk pavadinimą arba nuorodą, nepamu kurią smile.gif  ax.gif
aš tokių kelnyčių, ax.gif  bet labai gražios wub.gif

Sveiki, pirkau pas jus J CREW SILK blouse
J. Crew Chiffon Top Blouse in Hothouse Floral

O dabar noriu taskuotu Capriu.jus minejote, kad neblogai nesiojasi, bet nelabai man aisku su dydziais. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 10, 21:34)
Sveiki, pirkau pas jus J CREW SILK blouse
J. Crew Chiffon Top Blouse in Hothouse Floral

O dabar noriu taskuotu Capriu.jus minejote, kad neblogai nesiojasi, bet nelabai man aisku su dydziais. Aciu 4u.gif

ai šitą gražuolę wub.gif dar laikau vasarai, aš nei karto nedėvėjau, o jūs? mirksiukas.gif
ne kelnyčių šių aš neturiu, schmoll.gif nežinau kaip dėvisi, aš tik minnie modeliuką turiu ir capri in wool, pa smane mažai kelnių iš j.crew, nes kažkaip man sunku atitaikyti modeliukus g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 10, 19:56)
Sveikos merginos, kreipiuosi I jus pagalbos: neesu nieko pirkusi is Jcrew, tik is Ingos_palidine grazia. Dabar noriu nusipirkti Capius, bet nieko nesuprantu apie dydzius. Mano ugis 1,64, per klubus yra 87cm. Koki dydi reikia ziureti? Noriu siu:
http://www.jcrew.com...17176/17176.jsp
Aciu jums is anksto 4u.gif

Pati siu kelnyciu neturiu, bet speju:
Jei jusu kojytes ilgos, tai siulau imti 00regular.
Jei norit iki kauliuko ar esat trumpesniu koju savininke, tai imkit petite0, o gal net petite00, jei noretumet aptemptesniu.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 10, 21:48)
ai šitą gražuolę wub.gif  dar laikau vasarai, aš nei karto nedėvėjau, o jūs? mirksiukas.gif
ne kelnyčių šių aš neturiu, schmoll.gif  nežinau kaip dėvisi, aš tik minnie modeliuką turiu ir capri in wool, pa smane mažai kelnių iš j.crew, nes kažkaip man sunku atitaikyti modeliukus g.gif  ax.gif

As jau buvau uzsidejusi prie tamsiu dzinsiuku :-))) dar kazkaip sijona koki noriu nusipirkti, va, vis pasiziuriu, kaip jus cia visos graziai atrodote. Tik man tie Pencil iki keliu netiks, nes per maza as, tai vis I tuos trumpenius ziuriu.
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 03 10, 22:05)
As jau buvau uzsidejusi prie tamsiu dzinsiuku :-))) dar kazkaip sijona koki noriu nusipirkti, va, vis pasiziuriu, kaip jus cia visos graziai atrodote. Tik man tie Pencil iki keliu netiks, nes per maza as, tai vis I tuos trumpenius ziuriu.

tai imk petite sijonuką dydį ir viskas bus gerai aš irgi sijonukus perku petite dydžius, nes regular jau man reikia aukštakulnių būtinai, o su petite dydžiu, nereikalauja aukšto kulno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 10, 22:08)
tai imk petite sijonuką dydį ir viskas bus gerai aš irgi sijonukus perku petite dydžius, nes regular jau man reikia aukštakulnių būtinai, o su petite dydžiu, nereikalauja aukšto kulno ax.gif

Irgi aciu uz patarima. O sijonai gerai devisi?
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 10, 22:04)
Pati siu kelnyciu neturiu, bet speju:
Jei jusu kojytes ilgos, tai siulau imti 00regular.
Jei norit iki kauliuko ar esat trumpesniu koju savininke, tai imkit petite0, o gal net petite00, jei noretumet aptemptesniu.

pritariu, alėja jums, nes regular 0 čia 90cm klubams labiau,o 87 cm klubmas tai gal ir oo reiktų, o jei petite usa0 drinks_cheers.gif na dar juosmuo svarbu kelnėms, parašė narė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(InOut @ 2013 03 10, 22:11)
Irgi aciu uz patarima. O sijonai gerai devisi?

labai gerai, wub.gif kalbu apie j.crew sijonukus šilti, nesiglamžo, netraukia pūko, kas man patinka, nes nemėgstu, kai rūbai traukia pūką ar glamžosi, pamušaliukai neleidžia išsisėdėti sėdmenims thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kas turite gabby top ir blythe blouse - ar abi vienodo dydzio emet?
4u.gif

o sita realiai faina, kas nors gal turit ir pasirodytumet?
http://www.jcrew.com...~~~~~/65234.jsp
radau kelis vaizdus internete, tai kazkaip nelabai atrodo... mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 10 kovo 2013 - 22:12
Sakykit koki dydi imti su sedimaja apie 102 cm
4u.gif
Aciu
http://www.jcrew.com...~~~~~/17176.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 10, 18:11)
Modelis net labai vykes, as net 3 buvau uzsipirkusi skirtingu spalvu biggrin.gif
Gal tiesiog nepataike su dydziu merginos, tai ir parduoda, o gal ir nepatiko, juk visos skirtingos mirksiukas.gif

As turiu 2Regular dydi su ~90 cm krutine, puikiai thumbup.gif

dėkui už atsakymą 4u.gif O šiap kokį dydį Jcrew nešiojate, S?
Ir ar bandėte skalbti juos ar vis tik nešate į valyklą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidap: 10 kovo 2013 - 22:21
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 08, 10:11)
Man tai žiauriai faini tie džinsiukai, bet kad per maži verysad.gif Dar tokia gera spalvytė pas mane. Ir skinny tipo, patogūs, nu bet maži belekaip.

Aš irgi daug gėrio gavau biggrin.gif
Dream kardiganas su vilna ir kašmyru minkštas, švelnus, patogus... Spalvytė SADLLE (tamsesnė nei foto), labai tinka prie Minnie in wool hthr camel spalvos. Šiandien sėdžiu su juo darbe ir džiaugiuosi pirkiniu wub.gif Dydis S.

user posted image

Dar ėmiau rožinį tee, dabar įvedus jo nuorodą meta pagrindinį psl., bet tada jo pradinė kaina buvo didelė, man net su 40% off, jis gavosi 17,99$. Žodžiu labai mielas, visiškai neskystas, šiandien užsidėjus jau antra diena ir nei trupučio neišsitampė. Pakeisiu nuomonę apie Jcrew tee g.gif Mano gyvos, vaiskios rožinės spalvos, XS dydžio (norėčiau S).

user posted image

Taškuoti džinsiukai jau irgi pas mane. Dydis 25. Lyginant su Tothpick galiu pasakyti, kad dydžiu didesni. Labai minkšti, patogūs, idealiai priglunda. Įtariu bus labai mėgstami wub.gif Dar tik reikės pasigalvoti derinukų. Kolkas matau juos su baltais marškinukais ir tamsiai mėlynu merinuku g.gif

Na ir eilinis Tippi sweater in Polka dot Sakau eilinis, nes jau nežinau kelintas doh.gif  biggrin.gif Man ši spalva pasirodė didesnė nei kiti. Turiu ir S ir M dydžio burbulinių, bet šitas S pats didžiausias iš visų. Ir spalva geroooookai tamsesnė nei Jcrew puslapyje.

Dar gavau šį tą vaikui:
Taškuoti džinsiukai mano dvimetei kaip tik
dydis.
O megztuko su kaspinu 2 dydis toks tik tik, gal kokį mėnesiuką ir panešios. Nors norėtųsi pasimainyti į 3 tikrai.

Tee su sirdele 3 dydis kaip tik, tik ant mažų dydžių eina ne žvyneliai, o tokie blizgučiai. Ir jie biškiuką byra, bet tikiuosi ne ilgam biggrin.gif

P.S. 163 cm, 90-75-93 4u.gif

Sveiki, noriu jusu pamlausti del taskuotu dzinsiuku: noriu juros isigyti. O jus kaip dydi issirinkote? Cia jusu duomenys nurodyti: 163 cm? Jei mano ugis 164 ir klubai 87, tai koki dydi patartumete? Jie nors kiek tamposi? Aciu uz atsakyma
Atsakyti