Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Fuwari @ 2013 03 09, 23:25)
Sveikos, merginos.

Gal kuri turit šiuos marškinius ir galėsit padėt. Nesiorientuoju, į kokį čia man dydį reikia žvalgytis su 89-71 ir platesniais pečiais. Jau kokius tris mėnesius sėdžiu akis pakabinus į juosius. Šiandien net perėjau visą Akropolį kažko panašaus ieškodama...  doh.gif

2 dydzio ismatavimai:
tarp pazastu ~47
peciai ~38

Tik jie daugiau saltesniam sezonui, medvilne nera visai plona.
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 03 10, 12:55)
Na nezinau, as savo peda irgi laikau placia, bet su 23 cm. niekada neperku 6H dydzio is jcrew (kaip nurodyta pagal dydziu lentele), tik 7, nes zinau, kad ilgio uztektu, bet plocio tikrai ne schmoll.gif
Tai telpu ir i Jcrew balerinas. Turiu ir uzdarus Jcrew batelius, tai reikejo pavargti kol prasitampe doh.gif Bet netgi turiu 7H aukstakulnius, nes aukstakulniu 7 is plocio neuztektu ax.gif

Inga, gal su tokio ilgio peda reikia 8H geriau imti g.gif

na gal ateitį reiktų pabandyti 8h bet manau problema neišsispręs, kadangi, tada man iš ilgio bus dideli, aš jau žinau, ne vieną kartą taip eus pirkus, nes nemoku parašyti, paprasčiausiai, jei ji plati yra ne visi modeliai tinka, kad ji normaliai žiūrėtūsi, o cece puikūs batukai, tik modeliukas paprasčiausiai netinka, nesvarbu, kad ir odytė plona ax.gif
puiku kam tinka, džiaugiuosi drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaites,pakomentuokit situs dzinsiukus http://www.jcrew.com...~~~~~/36075.jsp ,koki imt dydi su 90cm klubais,velvetkes turiu 24d, bet sakyciau netgi laisvai telpu,ner aptemptos.
Atsakyti
patarkite kokį dydį imti su 68/70-90 šito sijonuko http://factory.jcrew...p;bmUID=jR4jLWH .
jis ilgesnio modelio ar ne?
Atsakyti
merginos koki dydim imti siu kelnyciu http://factory.jcrew...~~~~~/17397.jsp
jei klubai 90 cm, per placiausia vieta 91 cm, 25 ar 26 dydi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 03 09, 12:31)

O kaip siu factory dydziai? jau su crew dydziais buna nepataikau, bet factory tai dar ne karto nepataikiau  doh.gif nesioju xs-s iprastai, koki reiktu imti siu  g.gif

kaip keista, kiek turiu rūbų is factory, imu savo dydį ir visada tinka.
Atsakyti
Mergaitės, o kaip tų šilkinių Blythe marškinių dydžiai http://www.jcrew.com...lythe/37871.jsp? Atitinka ar didinti? Ir kodėl tiek daug juos pardavinėja, gal nevykęs modelis? g.gif
Iš anksto dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidap: 10 kovo 2013 - 17:47
QUOTE(vaidap @ 2013 03 10, 18:40)
Mergaitės, o kaip tų šilkinių Blythe marškinių dydžiai http://www.jcrew.com...lythe/37871.jsp? Atitinka ar didinti? Ir kodėl tiek daug juos pardavinėja, gal nevykęs modelis?  g.gif
Iš anksto dėkui už atsakymus  4u.gif

Modelis net labai vykes, as net 3 buvau uzsipirkusi skirtingu spalvu biggrin.gif
Gal tiesiog nepataike su dydziu merginos, tai ir parduoda, o gal ir nepatiko, juk visos skirtingos mirksiukas.gif

As turiu 2Regular dydi su ~90 cm krutine, puikiai thumbup.gif
Atsakyti
mano gauti užvakar pirkinukai
šalikiukasuser posted image

šitas gražuolis man prie paltuko double lady modeliuko vinateg berry avietinės spalvos tiko idealiai realybėje grožis blink.gif nesitikėjau, nors jau daug daug šalių turiu, tai nustebino išsiliejusios tos gėlės, iš foto, tai įprastas pasirodė, man nublanko ir gyvatinis kur čia favoritas visų ax.gif foto įkelsiu kitą dieną gyvai derinuko, kai užsidėsiu ėjimui į liaudį į koncertą vykau, bet nebespėjau foto pasidaryti doh.gif tongue.gif buvau per KOVO 8-JĄ tai žvilgnių susilaukiau ax.gif
user posted image

ir dar trečia grožį įdedu, visus gavau vienu metu smile.gif ax.gif
user posted image

šitą palaidinę gavau, švarkelio laukiu
user posted image

ir dar vienas realus montažas abiejų užvakar gautų rūbelių sijonukas ir golfiukas, vakar bėgdama į darbą sūnaus paprašiau, kad greit padarytų tongue.gif čia usa 0 dyd. na atrodo gal normaliai, kaip sakote manau kad usa2 nereikia, kad paskui nebūtų, kaip balionas lotuliukas.gif papūstas, todėl foto įdėjau iš priekio ir užpakalio, nes aš su šikna esu tongue.gif vakar gyvai mane matė forumietė j.crew gerbėja zmogiuke, sakė, kad dydis geras, kaip sakote ar reikia usa2? nes juosmuo man gerai usa0 dyd.

user posted image

user posted image

user posted image

įdedu jūsų linčo teismui mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai nelabai kaip tas sijonas, na gal dėl derinimo. g.gif
Aš sijoną irgi gavau, bet.. Nemegstu aš vis tik sijonų, sunku man juos derint, arba kelnės/džinsai arba suknelės..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 03 10, 15:45)
Mergaites,pakomentuokit situs dzinsiukus http://www.jcrew.com...~~~~~/36075.jsp ,koki imt dydi su 90cm klubais,velvetkes turiu 24d, bet sakyciau netgi laisvai telpu,ner aptemptos.

Su 90 cm tiktu 25 d., bet pas mane ir velvetkes 25 d mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 03 10, 20:04)
Inga, man atrodo gerai, ir priekio labai grazu wub.gif Dydis kaip ir tinka, bet cia kaip kas megsta. Rankas i kisenes nevaiksciosit sukisusi, tai ir gerai bus.

As kai mini apskrtitai nelabai megstu, tai emiau 2 d., kad butu laisvesnisi ir bent kiek ilgesnis.
4u.gif

P.S.: kazkaip ne taip parasiau g.gif ir is nugaros grazu, tik mano akimis sukisus rankas labai jau aptemptas gavosi, bet gi taip nevaiksciosit mirksiukas.gif
Inga, o tas trecias salis irgi vilnonis? Nesu tokio maciusi, labai simpatiskas wub.gif

jo jo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 proc. čia tos rankos kai sukišau gavo pasitempęs, aš pati dabar pasižiūrėjau, tai ir mano tokia nuomonė smile.gif
o eiti žinoma, kad taip nevaikštau, manau ne viena, bet šiaip aš ir nebūčiau pirkus, man visas šarmas tos kišenės, man patinka, tada jis priduoda sportiškumo, jaunatviškumo wub.gif wub.gif likau labai patenkinta , čia ne į temą bet nežianu ar galiu įdėti batukus kuriuos žadu derinti vasarą, tai šieuser posted image

jau gavau juos, tik persisakiau pusę dydžio mažesnius, savo tai lepšei, verysad.gif ax.gif nes ta mergina modelis taip su j.crew panašiais yra bet j.crew labai brangūs balerinkės tokio tipo blink.gif blink.gif
Atsakyti