Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Mergiukai, o kokį dydį tokio imt,jei viską M nešioju?
http://www.jcrew.com...digan/65370.jsp

Ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2013 03 09, 16:14)
Mergiukai, o kokį dydį tokio imt,jei viską M nešioju?
http://www.jcrew.com...digan/65370.jsp

Ačiū! 4u.gif

Turiu toki S, tai didintas, greiciausiai Jums ir tiktu S
Visas ilgis 72 cm po pazastukai 45 cm 4u.gif
Atsakyti
user posted image

kas šitą sijonuką COLORBLOCK CHECK MINI gal turite man jis toks labai patrauklus pavasariui, kaip tas CITY MINI IN DUBLIN TARTAN
įdomu kiek cm juosmuo ten, jei sijonukus dėviu petite 4 , dublin tartan emiau usa0 tai sito idomu kokio 0 ar 2 reiktu su g.gif ax.gif
Papildyta:
ditele, viskas lavai puiku, ypač cece balerinkės ir kelnytės wub.gif megztukas, man jums norisi didesnio dydžio, bet viskas dera puikiai drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jcrew ekspertėms turiu klausimėlį blush2.gif
kokį dydį imti šios maikutės, jeigu paparsati nešioju S/M
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jR6xD1B

ačiū už Jūsų patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 03 09, 20:44)
Jcrew ekspertėms turiu klausimėlį  blush2.gif
kokį dydį imti šios maikutės, jeigu paparsati nešioju S/M
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jR6xD1B

ačiū už Jūsų patarimus  4u.gif

Jos tamprios. Didziu mazesnes reiktu
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 09, 19:32)
ditele, viskas lavai puiku, ypač cece balerinkės ir kelnytės wub.gif  megztukas, man jums norisi didesnio dydžio, bet viskas dera puikiai drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Gal foto taip atrodo, bet realiai aš pati didesnio nenorėčiau, nes tikrai dar lieka laisvumo, ir išmatavimai mano, ir sagučių neskečia (ir aš mėgstų labiau prigludusius drabužiukus blush2.gif ax.gif ) -jei būtų didesnis, tai būčiau tokia "kvadratikė", nes būtų į plotį plačiau, o ilgis panašiai toks pats liktų-va, ilgio, tai tikrai galėtų būti ir tada kiek kitaip žiūrėtųsi ax.gif Na, bet yra, kaip yra, jaučiuos gerai, tai dėvėsiu (gal dar liemenį pavyks kiek paliaunyt, tai bus iš viso gerai tongue.gif ) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 09, 22:50)
biggrin.gif tik vienoms tikrai to reik, o kitoms tik atrodo, kad reik lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sakyti ne viskas, reikia daryti, pritariu jūsų nuomonei drinks_cheers.gif
bet va užtant jūs turite gražią pėdą, o aš neįlendu į cece balerinkes, man per siauros, nors merginos rašo, kad cece tinka plačiai pėdai, tai tų merginų ra neplačios tos pėdos, kokia mano verysad.gif verysad.gif tai didelė problema norint suderinti su rūbais, tai be galo sunku, kai pėdos neįkiši daug kur norėtum verysad.gif doh.gif doh.gif
čia nepaliaulinsi pėdos blink.gif biggrin.gif liemenį bent lanką pasukt gali biggrin.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 09 kovo 2013 - 21:57
Sveikos, merginos.

Gal kuri turit šiuos marškinius ir galėsit padėt. Nesiorientuoju, į kokį čia man dydį reikia žvalgytis su 89-71 ir platesniais pečiais. Jau kokius tris mėnesius sėdžiu akis pakabinus į juosius. Šiandien net perėjau visą Akropolį kažko panašaus ieškodama... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 09, 21:53)
nors merginos rašo, kad cece tinka plačiai pėdai

Nezinau, kuriai cia placiapedei tiko, man rezesi i pedos virsu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 03 10, 01:13)
Nezinau, kuriai cia placiapedei tiko, man rezesi i pedos virsu.

na va KRISTELAI, ji rašo, kad jos plati pėdutė ir jai tiko, dar kažkas rašė, tai nesupratau aš blink.gif ax.gif tada kas ta plati pėda g.gif ax.gif aš iš vis neįkišau iš pločio , jie tipiniai standartinėms normalioms pėdutėms gražuoliai wub.gif wub.gif
mano 24,5-25cm ir aš neįlindau i usa8 verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2013 03 09, 22:25)
Sveikos, merginos.

Gal kuri turit šiuos marškinius ir galėsit padėt. Nesiorientuoju, į kokį čia man dydį reikia žvalgytis su 89-71 ir platesniais pečiais. Jau kokius tris mėnesius sėdžiu akis pakabinus į juosius. Šiandien net perėjau visą Akropolį kažko panašaus ieškodama...  doh.gif

Pagal krutine tai 2, bet platus peciai g.gif - 4 greiciausiai.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 10, 10:06)
na va KRISTELAI, ji rašo, kad jos plati pėdutė ir jai tiko, dar kažkas rašė, tai nesupratau aš  blink.gif  ax.gif  tada kas ta plati pėda g.gif  ax.gif aš iš vis neįkišau iš pločio , jie tipiniai standartinėms normalioms pėdutėms gražuoliai wub.gif  wub.gif
mano 24,5-25cm ir aš neįlindau i usa8 verysad.gif  verysad.gif

Na nezinau, as savo peda irgi laikau placia, bet su 23 cm. niekada neperku 6H dydzio is jcrew (kaip nurodyta pagal dydziu lentele), tik 7, nes zinau, kad ilgio uztektu, bet plocio tikrai ne schmoll.gif
Tai telpu ir i Jcrew balerinas. Turiu ir uzdarus Jcrew batelius, tai reikejo pavargti kol prasitampe doh.gif Bet netgi turiu 7H aukstakulnius, nes aukstakulniu 7 is plocio neuztektu ax.gif

Inga, gal su tokio ilgio peda reikia 8H geriau imti g.gif
Atsakyti