Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(shopomanija @ 2013 03 09, 10:12)
Sveikos
o jau groziu kiek  wub.gif
Paltukas tai nerealus  wub.gif
kiek jis gavosi?
dar pasakykite kas cia per kelnes? gal turit netycia nuorodele  4u.gif

As noreciau ju, tik, kazkaip su -% dbr nieko gero. unsure.gif
Grazios jos, na, bent tikiuosi, kad turetu gerai atrodyti. Kaip suprantu jos skinny tipo.
KELNES
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 09 kovo 2013 - 10:32
Berods,laurynai50 žadėjau įmest normalią taškuočių foto(megztulis Factory classic crewneck cardigan spavikė Bright azalea, M (92-76-104, ūgis 179)-idealiai pagal atspalvius tinka prie mano Light Flamingo Cece thumbup.gif ).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 kovo 2013 - 10:34
DITELE - thumbup.gif
Labai grazios kelnukes ir l smagus derinukas. Megstuko ir batuku sp, kaip is parduotuves parnesti, paderinti! LIUX pawasrio derinys.
Gla galima kelniu nuoroda? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 09 kovo 2013 - 10:45
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 09, 10:43)
DITELE -  thumbup.gif
Labai grazios kelnukes ir l smagus derinukas. Megstuko ir batuku sp, kaip is parduotuves parnesti, paderinti! LIUX pawasrio derinys.
Gla galima kelniu nuoroda?  blush2.gif

Nu, man tas setukas irgi labai prilipo-jaučiu, kad bus vienas einamiausių pavasarį mirksiukas.gif Megztulį, tai netikėtai Išparduotuvėj užmačiau ir pačiupau-net nesitikėjau, kad taip idealiai tiks prie Cece ax.gif Toothpick jean in polka dot-pas mane 29Tall dydis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 09, 11:33)
Berods,laurynai50 žadėjau įmest normalią taškuočių foto(megztulis Factory classic crewneck cardigan spavikė Bright azalea, M (92-76-104, ūgis 179)-idealiai pagal atspalvius tinka prie mano Light Flamingo Cece thumbup.gif ).

mielas derinukas 4u.gif as laukiu tokio megztukelio bright spearmint spalvos smile.gif ale gi galetu buti bent kiek ilgesnis tas megztukas...nors Jus ir aukstesne uz mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 09, 10:55)
mielas derinukas 4u.gif  as laukiu tokio megztukelio bright spearmint spalvos smile.gif ale gi galetu buti bent kiek ilgesnis tas megztukas...nors Jus ir aukstesne uz mane smile.gif

drinks_cheers.gif aha, galėtų nors kokiu cm ilgesnis būti, bet džiaugiuos, kad nors juosmenį žemintų džinsiukų dengia smile.gif Žinokit, ūgis dar ne viskas-mano viršutinė dalis palyginus nėra ilga-mano ūgį kojos iš esmės sudaro rolleyes.gif Kaip supratau, iš megztuką pardavusios mergaitės, nors ji gerokai už mane žemesnė, bet jos viršutinė dalis ilgesnė nei mano ir megztukas jai trumpesnis nei man rolleyes.gif
Nonna, enura, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 kovo 2013 - 11:19
dar i megztuko ilgio tema. ar turi crew koki ilga kad normaliai dengtu uzpakali g.gif kiek ziurejau tik situs uzmaciau http://www.jcrew.com...digan/65370.jsp

gal dar ka uzrodytumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 03 09, 11:19)
dar i megztuko ilgio tema. ar turi crew koki ilga kad normaliai dengtu uzpakali  g.gif kiek ziurejau tik situs uzmaciau http://www.jcrew.com...digan/65370.jsp

gal dar ka uzrodytumet  ax.gif

Dar šitie Collection cashmere, bet kainikė rolleyes.gif , o factory merinukai šitie mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 kovo 2013 - 11:24
QUOTE(Ditele @ 2013 03 09, 11:22)
Dar šitie Collection cashmere, bet kainikė  rolleyes.gif , o factory merinukai šitie mirksiukas.gif

dekui Ditele 4u.gif aga sitie jau brangesni, man nebutinai kasmyro reiktu, bet reiks pasekt kai bus gera nuolaida 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 03 09, 11:22)

O kaip siu factory dydziai? jau su crew dydziais buna nepataikau, bet factory tai dar ne karto nepataikiau doh.gif nesioju xs-s iprastai, koki reiktu imti siu g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 03 09, 11:31)
O kaip siu factory dydziai? jau su crew dydziais buna nepataikau, bet factory tai dar ne karto nepataikiau  doh.gif nesioju xs-s iprastai, koki reiktu imti siu  g.gif

Man factory paprastai megztukai tinka toks dydis, kokį ir nešioju-M.Tik factory šituos merinukus turiu S ax.gif
Atsakyti
gal kas toki paltuka turit?su 90-70-92 koks dydis tiktu?
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jR6wVOy
Atsakyti
QUOTE(Daubarė @ 2013 03 08, 20:17)
Pamatuokit kas turit M dydžio KRIAUŠYTĘ (pečiai, krūtinė, ilgis nuo pažasties). Noriu palyginti su S dydžiu, galvoju, kad man reiktų didesnio.

O jei dar pasitrauks skalbiant, tai tada tikrai. g.gif

pečiai- 32, krūtinė-47, ilgis nuo pažasties-41
Atsakyti