Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Lin1 @ 2013 03 08, 13:43)
merginos ar smagios sios kelnes http://factory.jcrew...p;bmUID=jR3wVUh

per placiausia vieta 91 cm, 26R dydzio uzteks?  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 08, 15:34)
Ateinu parodyti, laukiau laukiau ir sulaukiau.  tox neplonas, jis gerokai sunkesnis uz "akmenukini", tik rankoviukai plonesni. Aisku visas grozis man jo detalese. Sp.gama gal ne wisai mano. Bet kaip rubas l idomus, bet WOW - nebuvo. Reziumuojant -  akmenuku man arciau sirdies...
user posted image

O koks pavadinimas to desiniojo megztuko?ar didintas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chansse: 08 kovo 2013 - 19:30
QUOTE(Letali @ 2013 03 08, 20:21)
labai grazios kelnytes  bigsmile.gif
koks Jusu ugis? (ismatavimai tai beveik kaip mano  mirksiukas.gif  )

Galetu buti ir aukstesnis tas ugis, bet 168 cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2013 03 08, 20:24)
O koks pavadinimas to desiniojo megztuko?ar didintas?

Nea, nedidintas, trumpintas, jei taip g issireiksti. jeweled-collar sweater.

http://www.jcrew.com...~~~~~/94058.jsp
Atsakyti
Linutelia, o kaip jums Baby Brompton tasiukas (jei nemaisau pirkot), patiko?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 08, 17:08)
As ji kokius 7k buvau apsivilkus. Zinok, l gerai devisi. Bumbuliuko nei vieno ir rankoviukai visiskai neissitase, nors jie plonesni nei pilvukas.  Tik nusiwilkti reikia atsargiau, kad su akmenukais siulo neuzkabinti. O jo margumas irgi maskuojantis. Zodziu, vilna kol swari - skalbti nereikia, tik vedinti. Tai wa viena d ji lauke pakabinau ir nei kvapo, nieko. Tikrai wertas sawo kainos, gal net ir pilnos.
As ji buvau uzmacius dar po naujuju 1k, bet aisq dingo per 5 sek... XS buvo d.
O wat, kai plaut reikes, nzn. Nes realiai, tai walykla uz akmenukus galwoju nesiims atsakyti... gal tik tas wietas kurias reikia plauti plausiu...  g.gif
Prie rubeliu nesikabina.

As ji skalbiau svelniu rezimu skalbimo masinoje. Idejau i drobini maiseli, o si i skalbimo tinkleli. Tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
Aireda, sijonukas labai graziai ziurisi 4u.gif
Kelnes 2 foto graziai, o paskutinej lyg laisvokos, nezinau...gal tokios ir turi buti... biggrin.gif g.gif
Dar labai giriu suvarstomus aukstakulnius 2 foto, gaila, kad as nesugebu ju aveti ax.gif
Atsakyti
Pamatuokit kas turit M dydžio KRIAUŠYTĘ (pečiai, krūtinė, ilgis nuo pažasties). Noriu palyginti su S dydžiu, galvoju, kad man reiktų didesnio.

O jei dar pasitrauks skalbiant, tai tada tikrai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuska @ 2013 03 08, 22:06)
Linutelia, o kaip jums Baby Brompton tasiukas (jei nemaisau pirkot), patiko?

Fainas atrodo bigsmile.gif
dar nenešiojau, pasidėjau pavasariui - vasarai. Žiūrėsiu, kaip jis man prilips rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit šitą megztuką http://www.jcrew.com...p;bmUID=jR5BpP3 ir galit patarti, kokį dydį imti - savo ar vienu dydžiu mažesnį?...
Iš anksto dėkinga 4u.gif

Ir dar tas baltas su juodu kaspinu ant priekio domina...iš visų diskusijų, taip ir nesupratau, ar jis didintas, ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidap: 08 kovo 2013 - 21:33
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 08, 17:08)
As ji kokius 7k buvau apsivilkus. Zinok, l gerai devisi. Bumbuliuko nei vieno ir rankoviukai visiskai neissitase, nors jie plonesni nei pilvukas.  Tik nusiwilkti reikia atsargiau, kad su akmenukais siulo neuzkabinti. O jo margumas irgi maskuojantis. Zodziu, vilna kol swari - skalbti nereikia, tik vedinti. Tai wa viena d ji lauke pakabinau ir nei kvapo, nieko. Tikrai wertas sawo kainos, gal net ir pilnos.
As ji buvau uzmacius dar po naujuju 1k, bet aisq dingo per 5 sek... XS buvo d.
O wat, kai plaut reikes, nzn. Nes realiai, tai walykla uz akmenukus galwoju nesiims atsakyti... gal tik tas wietas kurias reikia plauti plausiu...  g.gif
Prie rubeliu nesikabina.

Na tada viskas aisku su juom smile.gif Kadangi nepagavau, drauge nuramino, kad gali but nepraktiskas g.gif Buvo ebay uz 145 $ imete, dar masciau pirkt ar ne, ir nebeliko, dabar tik uz kosmines kainas, tai ir perdegiau su juom blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 08, 17:12)
Stadium cloth cocoon coat, smoky coral, 4 dydis

Kaip jum su tais mint džinsiukais žiūrisi? Ar ne per "skanios" tos spalvos jau?  biggrin.gif  galvoju gal pavasarį ir taip panešiot  g.gif

Man pirmas derinys graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikada7: 08 kovo 2013 - 21:37
QUOTE(Dideja @ 2013 03 08, 21:16)
Aireda, sijonukas labai graziai ziurisi 4u.gif
Kelnes 2 foto graziai, o paskutinej lyg laisvokos, nezinau...gal tokios ir turi buti... biggrin.gif  g.gif
Dar labai giriu suvarstomus aukstakulnius 2 foto, gaila, kad as nesugebu ju aveti ax.gif

Dideja, kelnes mano dydzio tikrai mirksiukas.gif Bet su aukstakulniais geriau atrodo, ar ne mirksiukas.gif O kulnas nera aukstas, tik reikia atrasti sau patogu auksti 4u.gif

QUOTE(vuolia @ 2013 03 08, 21:34)
Negalvojau,kad sios kelnes taip gerai gali atrodyt  thumbup.gif  man tik norisi labiau aptemptu Jums  4u.gif

Mano kojos plonos (kaip paguode vienas pazistamas, sake "manekeniskos") doh.gif tai tikrai nereikia aptemptesnius, manau mirksiukas.gif
Atsakyti