Lauryna50, o kaip devisi jeweled-collar sweater, ar devejote po paltu ir ar tie akmenukai neuzsikabina ? As taip jo norejau, bet nepagavau
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 08, 17:03)
Lauryna50, o kaip devisi jeweled-collar sweater, ar devejote po paltu ir ar tie akmenukai neuzsikabina ? As taip jo norejau, bet nepagavau
As ji kokius 7k buvau apsivilkus. Zinok, l gerai devisi. Bumbuliuko nei vieno ir rankoviukai visiskai neissitase, nors jie plonesni nei pilvukas. Tik nusiwilkti reikia atsargiau, kad su akmenukais siulo neuzkabinti. O jo margumas irgi maskuojantis. Zodziu, vilna kol swari - skalbti nereikia, tik vedinti. Tai wa viena d ji lauke pakabinau ir nei kvapo, nieko. Tikrai wertas sawo kainos, gal net ir pilnos.
As ji buvau uzmacius dar po naujuju 1k, bet aisq dingo per 5 sek... XS buvo d.
O wat, kai plaut reikes, nzn. Nes realiai, tai walykla uz akmenukus galwoju nesiims atsakyti... gal tik tas wietas kurias reikia plauti plausiu...
Prie rubeliu nesikabina.
Stadium cloth cocoon coat, smoky coral, 4 dydis
Kaip jum su tais mint džinsiukais žiūrisi? Ar ne per "skanios" tos spalvos jau? galvoju gal pavasarį ir taip panešiot
Kaip jum su tais mint džinsiukais žiūrisi? Ar ne per "skanios" tos spalvos jau? galvoju gal pavasarį ir taip panešiot
QUOTE(pupen @ 2013 03 08, 16:30)
Aireda as jau kuri laika gaudau si papuosala.
O jis nepasidaro trumpesnis ant kaklo?man nesiziuri kai toks nutyses, labiauu prigludes dailiau atrodytu.
Jei apsigalvosit del jo - pasiulykit man
O jis nepasidaro trumpesnis ant kaklo?man nesiziuri kai toks nutyses, labiauu prigludes dailiau atrodytu.
Jei apsigalvosit del jo - pasiulykit man
Pupen, ne, trumpesnis jis nepasidaro. Bet ir, manau, nesiziuretu trumpesnis, nes jis masyvus. Prie tamsaus golfo gal geriau deretu
Palaidine Signature tee (xs)(especially for Aleja.lt ) ir FACTORY CLASSIC NAVY BLAZER (2 d)
Gyte, Aireda
Gyte, su kokiais ismatavimais emete paltuko 4 dydi, beje su tais zydrais dzinsiukais man grazu
Gyte, su kokiais ismatavimais emete paltuko 4 dydi, beje su tais zydrais dzinsiukais man grazu
QUOTE(Letali @ 2013 03 08, 16:25)
Gyte, Aireda
Ačiū Žali jie labiau tie džinsai, mint tokie Krūtinė apie 90cm, klubai apie 95cm dabar bet šiaip per klubus netiktų jau 2 dydis, nes ir tai toks aptemptokas ties ta vieta. Ūgis 168cm, bet rankovės irgi ne per ilgiausios sakyčiau ėmiau nėštumo periodui tą paltą, nes juokingai atrodo liemenuoti dabar...
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 08, 17:28)
Ačiū Žali jie labiau tie džinsai, mint tokie Krūtinė apie 90cm, klubai apie 95cm dabar bet šiaip per klubus netiktų jau 2 dydis, nes ir tai toks aptemptokas ties ta vieta. Ūgis 168cm, bet rankovės irgi ne per ilgiausios sakyčiau ėmiau nėštumo periodui tą paltą, nes juokingai atrodo liemenuoti dabar...
Papriestarausiu. Paltuko 2 dydis tinka su 97 klubais ir dar siek tiek vietos lieka Bet gal Jums del pilvuko dabar taip atrodo
QUOTE(krista08 @ 2013 03 08, 16:31)
Papriestarausiu. Paltuko 2 dydis tinka su 97 klubais ir dar siek tiek vietos lieka Bet gal Jums del pilvuko dabar taip atrodo
Gal pas mane etiketės sumaišytos tada bet tikrai jis nedidintas tas paltas. Man su 2 dydžio pašiltintu jcrew paltu panašus jausmas, nu tik kad modelis visai kitoks. Aišku mažesnis jis, bet nedaug. Kita vertus gal man dar dėl pilvo atrodo, kad platesni klubai netilptų jau
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 08, 17:12)
Stadium cloth cocoon coat, smoky coral, 4 dydis
Spalva Bet man atrodo, kad per petukus ir po pazastimis jis Jums platokas Db, kai bus gerai, bet kazi ar po to nebus platus
QUOTE(Aireda @ 2013 03 08, 17:13)
Palaidine Signature tee (xs)(especially for Aleja.lt ) ir FACTORY CLASSIC NAVY BLAZER (2 d)
Aireda, abu rubeliai ant Jusu puikiai
Laukiu tokio svarko irgi 2 dydzio Gal galite parasyti savo ismatavimus Nes maciau viena mergaite isparduotuvej 0 dydi parduoda ir rase, jog tiktu krutinei 88- 90 cm, tai galvojau db , man su 90 cm nebus 2 dydis per krutine didokas?
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 08, 16:51)
Aireda, Gyte l l graziai atrodot!
Aireda ir maikute ir swarkelis As jo irgi l noriu, tik laukiu -%
Gyte, l graziai jums paltukas. Tik prasisegus, kur kriausyte- jau kazkaip l daug spalvu derinuke.
O jei su sitom kelnukem, tuomet batelius isiwaizduoju ale balerinkes ar kazka panasaus, ty lengvus...
Ir dar pamirsau - Laikrodukas l grazus ir galwoju, jau ne pirma kart jis man "kliuna uz akiu" is jusu foto
Aireda ir maikute ir swarkelis As jo irgi l noriu, tik laukiu -%
Gyte, l graziai jums paltukas. Tik prasisegus, kur kriausyte- jau kazkaip l daug spalvu derinuke.
O jei su sitom kelnukem, tuomet batelius isiwaizduoju ale balerinkes ar kazka panasaus, ty lengvus...
Ir dar pamirsau - Laikrodukas l grazus ir galwoju, jau ne pirma kart jis man "kliuna uz akiu" is jusu foto
Aha, su tais mint dzinsais tai tik prie balerinkių, neutralių kokių. O man su kriauše visai nieko, bet prasisegus nelabai mėgstu paltukų nešiot, tai nesipjaus vistiek
QUOTE(Dideja @ 2013 03 08, 16:54)
Spalva Bet man atrodo, kad per petukus ir po pazastimis jis Jums platokas Db, kai bus gerai, bet kazi ar po to nebus platus
Nėra platus žinokit, per krūtinę ir pečius kaip tik, bent toks jausmas užsidėjus. Šiam periodui ir pirkau, sunešiosiu ir vėliau kaip su 40 off pirktas negaila bus
Dideja, pas mane 2 d. su 89-68 cm. Pirmas ispudis buvo kad svarkas per didelis, per platus. Bet veliau patiko, bijau, kad 0 d. gali buti siauras peciu linijoje
Kad jau siandien tokia neeiline diena ir tiek daug graziai pasipuosusiu merginu pasirodysiu dar su savo zalumos kolekcija. Labai megztu zalia spalva, tik gal kitoki jos atspalvi, samanini, bet jcrew nusprende, kad sitas atspalvis nebemadingas, o gaila
Atsiprasau uz nelabai kokybiskas foto
City mini in Dublin tartan (2 d.) ir Tall toothpick cord in ribbon bow print (27Tall).
su 89-68-94 cm.
Kad jau siandien tokia neeiline diena ir tiek daug graziai pasipuosusiu merginu pasirodysiu dar su savo zalumos kolekcija. Labai megztu zalia spalva, tik gal kitoki jos atspalvi, samanini, bet jcrew nusprende, kad sitas atspalvis nebemadingas, o gaila
Atsiprasau uz nelabai kokybiskas foto
City mini in Dublin tartan (2 d.) ir Tall toothpick cord in ribbon bow print (27Tall).
su 89-68-94 cm.
QUOTE(Aireda @ 2013 03 08, 20:18)
labai grazios kelnytes
koks Jusu ugis? (ismatavimai tai beveik kaip mano )