Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

As skalbiu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Aiskumas, reiskiasi isskalbus nieko baisaus neatsitinka smile.gif Nes pagalvojau, kad baisiai daug reikalu su ta valykla - nuvezt, laukt, parsivezt biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turite tokius http://www.jcrew.com...~~~~~/99028.jsp
78 ar tinka plačiai kojai ir kokį dydį žiūrėt jei dėviu EUR 38,5?
Atsakyti
merginos ar smagios sios kelnes http://factory.jcrew...p;bmUID=jR3wVUh

per placiausia vieta 91 cm, 26R dydzio uzteks? 4u.gif
Atsakyti
Kam reika veziuko,L dydis
http://factory.jcrew...~~~~~/48693.jsp
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2013 03 08, 08:41)
Gitaa kaip nuo katalogo viršelio nužengusi  wub.gif Liux  wub.gif
Mergaitės, kurios esat pirkusios iš factory šilko-medvilnės marškinukus, kad ir tokius My Webpage gal pasufleruosit kaip dydžiai?
Atitinka ar vis tik padidinti šiek tiek?  g.gif  4u.gif Ačiukas atsakiusioms  4u.gif

Turiu S su 90 cm, dėl pečių norėčiau M, o dėl krūtinės pats tas. S per pažastis 46 cm yra, audinys nesitempia, tai didesnei krūtinei tikrai sagutes skėstų 4u.gif
Atsakyti
Ateinu parodyti, laukiau laukiau ir sulaukiau. tox neplonas, jis gerokai sunkesnis uz "akmenukini", tik rankoviukai plonesni. Aisku visas grozis man jo detalese. Sp.gama gal ne wisai mano. Bet kaip rubas l idomus, bet WOW - nebuvo. Reziumuojant - akmenuku man arciau sirdies...

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 08 kovo 2013 - 14:59
Lauryna50, labai idomus jcrew rubas, savotiskas mirksiukas.gif
Reiketu ji kazkaip paderinti, gal su baltu golfu po apacia g.gif

Gavau papuosala is factory wub.gif Tas geltonas elementas primena man kiausinio tryni doh.gif
user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 08, 15:51)
lauryna50, megstukas man nelabai  schmoll.gif  ir kazkoks trumpokas atrodo  g.gif
Aireda , bet tai koks masyvus  blink.gif

Aha, masyvus ir dar sunkus g.gif
Atsakyti
Sis megstukas, kaip ir "jeweled-collar sweater - potrumpis. Dar dzinsai zemu liemeniu... Na, ji uzsimeciau tiesiog ant naminiu kelniu. Bet aukstesnei merginai jis tikrai butu l.trumpas (as-170cm). Kitas dalykas - jis liemeni tikrai neplonina, net dadeda CM, nes as kaip ir plonesnio liemens damute, platesniais klubais. O su juom kaip ruoniukas... rolleyes.gif zodziu virskinu dar.
Atsakyti
Aireda as jau kuri laika gaudau si papuosala.
O jis nepasidaro trumpesnis ant kaklo?man nesiziuri kai toks nutyses, labiauu prigludes dailiau atrodytu.
Jei apsigalvosit del jo - pasiulykit man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 03 08, 16:03)
Lauryna,oho kokiu geriu turi bigsmile.gif Geriu geriai  bigsmile.gif
Nera wow,bet is katalogines foto man ir neatrode wow,tiesiog idomus,originalus,iskirtinio puosimo.Priderinus,jis ziauriai gerai ziuresis thumbup.gif As kazkodel ji matau prie baltu ar kreminiu piestukiniu kelniu ir mokasinu  rolleyes.gif ir sukuosena kiek sukelta visrsugalvyje....Na,nuotraukoje gal graziau ziurisi tas su kalnieriuku,bet ir sis vertas pagyru.

Jo buvau atsinesus camel sp kelnes, pamegint bet nebuvo l laiko... Man tas pats - is koto newercia, bet jis tox retas rubas, tikrai originalus...
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 08, 16:42)
Jo buvau atsinesus camel sp kelnes, pamegint bet nebuvo l laiko... Man tas pats - is koto newercia, bet jis tox retas rubas, tikrai originalus...

OJ, DIDEJA, sorry, pamirsau... blush2.gif
5 darbus darau, tai susimakalawau... na, bet ji tiko! thumbup.gif
Atsakyti