Gitaa kaip nuo katalogo viršelio nužengusi Liux
Mergaitės, kurios esat pirkusios iš factory šilko-medvilnės marškinukus, kad ir tokius My Webpage gal pasufleruosit kaip dydžiai?
Atitinka ar vis tik padidinti šiek tiek? Ačiukas atsakiusioms
Gitaa, tobulai atrodo
As nesu tokia liekna kaip Jus, bet man paltukas 2 dydzio irgi tokio ilgio
Dar tuomet pasvarstymas. Jeigu sio paltuko 2 dydis idealiai, tai ir kiti turetu tikti tokio pat dydzio, jeigu nutaret, kad cocoon nedidintas
Dar tuomet pasvarstymas. Jeigu sio paltuko 2 dydis idealiai, tai ir kiti turetu tikti tokio pat dydzio, jeigu nutaret, kad cocoon nedidintas
QUOTE(Ditele @ 2013 03 08, 09:24)
Tikrai faini-vakar dar pasimatavau, tai l. gerai žiūrisi prie smėlinių, rusvų skinniukų O dėl pėdos mažinimo, tai, žinok, kažkaip tiesiog net nesusimąsčiau-apsiaviau, patiko vaizdelis ir net nesvarsčiau todėl, ar kas ir kaip-tai, matomai, tikrai nedidina, jei neužkliuvo
pasirodykit būtinai-aš taip katinėlio norėjau, bet nepavyko sugaudyt jo
pasirodykit būtinai-aš taip katinėlio norėjau, bet nepavyko sugaudyt jo
jau kai patinkancius batus nusiperki ir dar dydis tinka, tai dviguba laime. Nes kaip rusiska rulete su tais dydz...
QUOTE(krista08 @ 2013 03 08, 08:41)
turiu tik dvejus jcrew paltus, abu 0 dydžio
QUOTE(enura @ 2013 03 07, 23:22)
Ditele, ataskaita
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 03 07, 23:28)
Ditele, smagus pirkinukai. As irgi i ta indian voile popover varvinu seile... Ir dar kaip tik mano dydis yra
Tikrai rekomenduoju-aš net be nuolaidėlės galvoju kitą spalvikę pasiimt, kol dar yra-tupiu darbe su ajis ir neatsidžiaugiu-tokie lengvučiia, plonyčiai ir malonūs prie kūno
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 08, 08:46)
jau kai patinkancius batus nusiperki ir dar dydis tinka, tai dviguba laime. Nes kaip rusiska rulete su tais dydz...
tai jau taip, nes tokia koja kaip mano ir ūgiu rast patinkančius ir dar be kavlukėlių, tai nelengva užduotis
Papildyta:
QUOTE(Jucke @ 2013 03 08, 08:41)
Mergaitės, kurios esat pirkusios iš factory šilko-medvilnės marškinukus, kad ir tokius My Webpage gal pasufleruosit kaip dydžiai?
Aš tokių laukiu tik kitos spalvos, tai mergaičių patarta ėmiau Small dydį su 92 per krūtinę
QUOTE(krista08 @ 2013 03 08, 08:41)
Gitaa, tobulai atrodo
Tai tiko paltukas? Kiek pamenu irgi coral ėmėt
Pasirodykit dar kas nors su kokonu
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 08, 07:54)
O toothpick jeasn pradzioj maniau, kad tik man netinka, bet matau, daug kas jas parduoda. Gal biskuti kaz kas ne taip su jomis... Ar tiesiog tam tikram figuros tipui netinka...
Man tai žiauriai faini tie džinsiukai, bet kad per maži Dar tokia gera spalvytė pas mane. Ir skinny tipo, patogūs, nu bet maži belekaip.
Aš irgi daug gėrio gavau
Dream kardiganas su vilna ir kašmyru minkštas, švelnus, patogus... Spalvytė SADLLE (tamsesnė nei foto), labai tinka prie Minnie in wool hthr camel spalvos. Šiandien sėdžiu su juo darbe ir džiaugiuosi pirkiniu Dydis S.
Dar ėmiau rožinį tee, dabar įvedus jo nuorodą meta pagrindinį psl., bet tada jo pradinė kaina buvo didelė, man net su 40% off, jis gavosi 17,99$. Žodžiu labai mielas, visiškai neskystas, šiandien užsidėjus jau antra diena ir nei trupučio neišsitampė. Pakeisiu nuomonę apie Jcrew tee Mano gyvos, vaiskios rožinės spalvos, XS dydžio (norėčiau S).
Taškuoti džinsiukai jau irgi pas mane. Dydis 25. Lyginant su Tothpick galiu pasakyti, kad dydžiu didesni. Labai minkšti, patogūs, idealiai priglunda. Įtariu bus labai mėgstami Dar tik reikės pasigalvoti derinukų. Kolkas matau juos su baltais marškinukais ir tamsiai mėlynu merinuku
Na ir eilinis Tippi sweater in Polka dot Sakau eilinis, nes jau nežinau kelintas Man ši spalva pasirodė didesnė nei kiti. Turiu ir S ir M dydžio burbulinių, bet šitas S pats didžiausias iš visų. Ir spalva geroooookai tamsesnė nei Jcrew puslapyje.
Dar gavau šį tą vaikui:
Taškuoti džinsiukai mano dvimetei kaip tik
dydis.
O megztuko su kaspinu 2 dydis toks tik tik, gal kokį mėnesiuką ir panešios. Nors norėtųsi pasimainyti į 3 tikrai.
Tee su sirdele 3 dydis kaip tik, tik ant mažų dydžių eina ne žvyneliai, o tokie blizgučiai. Ir jie biškiuką byra, bet tikiuosi ne ilgam
P.S. 163 cm, 90-75-93
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 08, 10:05)
Tiko tobulai, tik kaip jau rasiau, rankoves galetu buti 1 cm trumpesnes, bet netaisysiu Spalvyte coral tokia skani skani Bendradarbiai labai gyre, kad nuo manes jau pavasariu dvelkia
Negaliu pasirodyt, kompas naminis remonte, atiduos tik po 2 savaiciu, o darbe neturiu galimybes su fotkem zaisti
Papildyta:
Soffyyy, o Jums dream kardiganas S dydis nera didelis? As turejau XS melyna su 89 dar vietos laisvos buvo Gal vel su spalvom jcrew zaidzia?
QUOTE(krista08 @ 2013 03 08, 09:16)
Soffyyy, o Jums dream kardiganas S dydis nera didelis? As turejau XS melyna su 89 dar vietos laisvos buvo Gal vel su spalvos jcrew zaidzia?
Tikrai ne didelis. XS būtų nepatogus. Bandysiu padaryt realią foto neužilgo, įvertinsit
DREAM kardiganas su vilna ir kašmyru. Po apačia Painter tee, neon pink spalva, kelnės Minnie pant in wool, pilkos.
Soffyyy, mano zvilgsni patrauke ne megstukas, o Jusu antakiai, labai graziai sutvarkyti Sorry, cia buvo OT
I tema...O kai susisegat megstuka, nelieka laisvumo ties krutine? Nes sprendziant is vaizdo, tai ir XS dydis Jums turetu tikti
I tema...O kai susisegat megstuka, nelieka laisvumo ties krutine? Nes sprendziant is vaizdo, tai ir XS dydis Jums turetu tikti
QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 08, 09:11)
Aš irgi daug gėrio gavau
Dream kardiganas su vilna ir kašmyru minkštas, švelnus, patogus... Spalvytė SADLLE (tamsesnė nei foto), labai tinka prie Minnie in wool hthr camel spalvos. Šiandien sėdžiu su juo darbe ir džiaugiuosi pirkiniu Dydis S.
Taškuoti džinsiukai jau irgi pas mane. Dydis 25. Lyginant su Tothpick galiu pasakyti, kad dydžiu didesni. Labai minkšti, patogūs, idealiai priglunda. Įtariu bus labai mėgstami Dar tik reikės pasigalvoti derinukų. Kolkas matau juos su baltais marškinukais ir tamsiai mėlynu merinuku
P.S. 163 cm, 90-75-93
P.S. 163 cm, 90-75-93
Laukiu Dream kardigano tik pilkos spalvos Kaip tik norejau klausti temoj kokie atsiliepimai. Tik as su mazesniais (.)(.) XS emiau, tikiuosi tiks
ir dar norejau paklausti - o Jums taskuoti dzinsiukai su 93 cm labai aptempti ar dar lieka vietos? Mastau su 93-94 cm gal jau 26 imti