Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(super_wife @ 2013 03 07, 16:11)
Cia is vaiku skyriaus,14dydis ant manes  4u.gif
http://www.jcrew.com...34442/34442.jsp
Sijonas taip pat jcew is vaiku skyriaus,labai grazus ir patogus.Jau tampau,labai daug pagyrimu sulaukia tiek jis tiek megztukas biggrin.gif
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp

O koki dydi sijonuko pirkot, su kokiais ismatavimais?
Aciu
Atsakyti
Ojeee, kiek baciuku groziu pridejot.. wub.gif wub.gif

ypac Collection Etta calf hair pumps wub.gif

as gavau maziukes suknele, pirkau is Factory. emiau 3 dydi.
tai kaip suprantu cia triju metuku mergytei. bet mums 1 metukai ir 4menesiai. suknele kaip tik. aisku ilgoka, bet plotas kaip tik. nors manoji normalaus sudejimo, nera is stambiuju. tai nesupantu dabar.
Vos ne 4 dydzio reikes link vasaros g.gif

Gal galite, kas turite mentuoti vaikiskas sukneles 4u.gif
Atsakyti
kokonas, 0 dydis smile.gif
ūgis - 1.65 visa kita: 83-63-88

user posted image
Atsakyti
gitaaa, wub.gif wub.gif wub.gif - ant kokių figūrų viskas atrodo thumbup.gif

O aš padžiūgausiu-parsitempiau krūvą vėl JCREW/Factory ir viskas tiko bei nenuvylė smile.gif
Kadangi su savęs pačios fotkinimu man sudėtinga, tai parodau Modal®-silk fish-print scarf -baisiai fainas ir minkštutis, realiia man dar gražesnis, subtilesnis nei crew foto wub.gif

user posted image

Cece patent bow ballet flats Black-darban bus thumbup.gif , patogios ir gražios cool.gif

user posted image

user posted image

Dar labai patiko Indian voile popover vitage kelly (nors nesu žalios gerbėja, bet ši gražiai žalia - labai norėjau prie tamsiai mėlynų kelnių ir jcrew mėlynai žalio diržiuko prisideryt darbukan)-minkštutė medžiaga, gražiai krenta (su 92 per krūtinę ėmiau 4 dydį-idealiai)-kai bus nuolaidėlė, reiks kitų spalvų pasiimt rolleyes.gif , Vintage cotton drop-shoulder tee, kur su savita1 diskutavom, labai faina ir nėra trumpa, tokia oversized-bohemian red spalvikė wub.gif , Enameled belt diržiukas (mano bohemian red spalvos) -labai mielas lakinukas-bus labai nešiojamas, Factory printed ruffle-collar cami navy ivory spalvytė (taškota)-irgi labai faina ir dydis per visur, kaip ir geras, bet truputuką man norėtųsi giliau iškirptų pažastų, nes truputuką lyg rėžia blush2.gif ax.gif - su 92 ėmiau US4 dydį, didesnės jau nenorėčiau, nes gal jau ir per laisva būtų g.gif Na va, ir atsiskaičiau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 07 kovo 2013 - 18:47
Paltukas kaip nulietas thumbup.gif

Raudonplaukė 12 blush2.gif 4u.gif Aciu
Papildyta:
QUOTE(RII @ 2013 03 07, 15:37)
Bet labai šaunu Super Wife,kad rodotes 4u.gif
Vis neprisiruosiu nusifotkint su burbulinem kelnem doh.gif

Tikrai jis man nepersiauras 4u.gif Zinau kai buna ant ribos,tiesiog gal labai ranka patraukiau ax.gif
Gerai kai yra kam pakomentuoti,aciu 4u.gif

QUOTE(Jurga_urte @ 2013 03 07, 15:58)
O koki dydi sijonuko pirkot, su kokiais ismatavimais?
Aciu

92cm 14dydis
Atsakyti
Gitaaa, nemačiau ir aš paltuko, įmeskit ryt dar, jeigu nesunku, galima ir į až, labai idomu kaip atrodo 4u.gif

Aš taip pat parsinešiau cocoon paltuką, ryt parodysiu. Labai patiko, tiko man tas 4 dydis, bent jau su dabartinėm apimtim, ir ta smoky coral spalvytė wub.gif bet aš nepasakyčiau, kad jis didintas, turiu lady day coat thinsulate 2 dydį, tai nėra šitas labai didesnis, tik kad modelis laisvesnis ir tiek.
Ryt manau ir daugiau čia mūsų pasirodys, man rodos daug kas pirkom panašiu metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 07 kovo 2013 - 22:55
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 07, 22:54)
Gitaaa, nemačiau ir aš paltuko, įmeskit ryt dar, jeigu nesunku, galima ir į až, labai idomu kaip atrodo  4u.gif

kartoju 4u.gif tikrai paltukas nėra didintas, labai teisingas modelis, įsimylėjau iš pirmo apsirengimo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitaaa: 07 kovo 2013 - 23:04
Super Wife, labai graziai atrodo ant jusu rubeliai. Ir man nesipjauna tas derinukas sijono su megztuku su gele. Nors gal ir dar geresniu variantu galima sugalvoti smile.gif
Gitaaa, wow, ir poza, ir figura - kaip manekene! Idealiai ant jusu paltukas.
Ditele, smagus pirkinukai. As irgi i ta indian voile popover varvinu seile... Ir dar kaip tik mano dydis yra smile.gif

Gal galit patarti tos, kurios turit pencil sijonukus - kuo skiriasi double serge wool:
http://www.jcrew.com...~~~~~/88707.jsp
nuo super 120s:
http://www.jcrew.com...~~~~~/86013.jsp
Atsakyti
Temide, jau turiu katina biggrin.gif Zinokit man patiko! Aisku joks ne stebuklas, tikrai paprastas megztukas, bet man mielas. jau pranesiojau smile.gif Pilnos kainos gal ir nevertas, bet negaila kad be nuolaidos pirkau.
XS dydis man, manau, kaip tik nes dabar dar pasivilkt kazka eina (siaip kanda ant nuogo kuno), o jeigu isskalbus pasitrauks tai bus toks jau prigludes. Per ilgaji savaitgali gal pavyks suorganizuot fotosesija,tai pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 03 07, 23:28)

Gal galit patarti tos, kurios turit pencil sijonukus - kuo skiriasi double serge wool:
http://www.jcrew.com...~~~~~/88707.jsp
nuo super 120s:
http://www.jcrew.com...~~~~~/86013.jsp

Double serge storesnė vilna, šilta, o super 120's plona vilnelė, toks ofisinis, daugiau vasarinis variantas smile.gif
Atsakyti
Gitaaa laaabaiii thumbup.gif Tokia absoliut tobula (o kokio brendo batai? blush2.gif )! thumb_yello.gif vaizdas, po kurio prireikia prekes! Neistrinkit fot, juk viskas LUX, o veiduko nematyti wub.gif
Vakar pirma kart isejau su kaspiniuko kelnem - l smagios ir siltos. Ir patinka, kad aukstesnis liemuo. O toothpick jeasn pradzioj maniau, kad tik man netinka, bet matau, daug kas jas parduoda. Gal biskuti kaz kas ne taip su jomis... g.gif Ar tiesiog tam tikram figuros tipui netinka...

MERGAITES - SU MERGAICIU DIENA!!!!!

bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 07, 21:55)
Ditele, batukai saunus, tikriausiai it vizualiai koja mazina?

Tikrai faini-vakar dar pasimatavau, tai l. gerai žiūrisi prie smėlinių, rusvų skinniukų thumbup.gif O dėl pėdos mažinimo, tai, žinok, kažkaip tiesiog net nesusimąsčiau-apsiaviau, patiko vaizdelis ir net nesvarsčiau todėl, ar kas ir kaip-tai, matomai, tikrai nedidina, jei neužkliuvo tongue.gif

QUOTE(enura @ 2013 03 07, 23:29)
Temide, jau turiu katina  biggrin.gif Zinokit man patiko! Aisku joks ne stebuklas, tikrai paprastas megztukas, bet man mielas. jau pranesiojau  smile.gif Pilnos kainos gal ir nevertas, bet negaila kad be nuolaidos pirkau.
XS dydis man, manau, kaip tik nes dabar dar pasivilkt kazka eina (siaip kanda ant nuogo kuno), o jeigu isskalbus pasitrauks tai bus toks jau prigludes. Per ilgaji savaitgali gal pavyks suorganizuot fotosesija,tai pasirodysiu  4u.gif

bigsmile.gif pasirodykit būtinai-aš taip katinėlio norėjau, bet nepavyko sugaudyt jo ax.gif

QUOTE(vilmabu @ 2013 03 07, 23:31)
ditele,aciu uz ataskaita 4u.gif

4u.gif
Atsakyti