QUOTE(Roberta-z @ 2013 03 07, 11:19)
Aš norėjau paklaust dėl Caffe Capri in wool. Bliamb, kaip susinervinau, vakar buvau su jomis darbe, viskas gražu ir t.t., bet per dieną taip išsimušė kelieniai kelnių Ar visoms taip?
Jau antrą kartą kaži ar norėčiau jas dėtis taip atrodančias...tai dabar jas turbūt į valyklą reikia nešt... bet tai pagalvoju, ką taip po kiekvieno apsiovimo reiks valyt ar skalbt, kad tie kelieniai nebūtų išsimušę... ?
Jau antrą kartą kaži ar norėčiau jas dėtis taip atrodančias...tai dabar jas turbūt į valyklą reikia nešt... bet tai pagalvoju, ką taip po kiekvieno apsiovimo reiks valyt ar skalbt, kad tie kelieniai nebūtų išsimušę... ?
Zinokit,sunku pasakyt...
Na,man jie ir ssimusa,kai ilgiau sedi,bet atsistoju,pavaikstau ir vel i vieta sugryzta Ka ir visos kelnes,kurios be sintetikos
Juk pakabini ,per nakti vel be issimususiu keliu
Super wife,joooo ta kriause su sijonu niekaip Bet ir sijonukas kazkaip atrodo keistokai..kaip ,,backute,, gal tokiame derinyje Imeskit,jei netingesit,su kokiu tamsiu virsumi
As to sijono tai privengiau sakytis.Nes jau maciau save ,,subačkutinta,, ,jei dengciau juosmens sriti....
O balta ziurisi labai gerai.