Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Roberta-z @ 2013 03 07, 11:19)
Aš norėjau paklaust dėl Caffe Capri in wool. Bliamb, kaip susinervinau, vakar buvau su jomis darbe, viskas gražu ir t.t., bet per dieną taip išsimušė kelieniai kelnių  doh.gif Ar visoms taip? g.gif
Jau antrą kartą kaži ar norėčiau jas dėtis taip atrodančias...tai dabar jas turbūt į valyklą reikia nešt... bet tai pagalvoju, ką taip po kiekvieno apsiovimo reiks valyt ar skalbt, kad tie kelieniai nebūtų išsimušę... ?  blush2.gif

Zinokit,sunku pasakyt...
Na,man jie ir ssimusa,kai ilgiau sedi,bet atsistoju,pavaikstau ir vel i vieta sugryzta g.gif Ka ir visos kelnes,kurios be sintetikos g.gif
Juk pakabini ,per nakti vel be issimususiu keliu biggrin.gif

Super wife,joooo ta kriause su sijonu niekaip schmoll.gif Bet ir sijonukas kazkaip atrodo keistokai..kaip ,,backute,, g.gif gal tokiame derinyje g.gif Imeskit,jei netingesit,su kokiu tamsiu virsumi 4u.gif
As to sijono tai privengiau sakytis.Nes jau maciau save ,,subačkutinta,, biggrin.gif ,jei dengciau juosmens sriti....
O balta ziurisi labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 07 kovo 2013 - 11:10
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 03 07, 11:43)
Super wife,
graži ta bliuskytė, o jums neveržia? nes kai norėjau ją pirkti, viena SM narė turėjo 4 dydį ir rašė, kad mažinta, idealiai krūtinei 89 cm., tai kaip iš tiesų, dabar jau nežinau kurį dydį gaudyt  doh.gif
sijonuką irgi turiu, bet didokas, verysad.gif  nešiu siaurint, labai gražus šiaip  thumbup.gif  nors su kriaušyte nedera  ax.gif

As su 92 cm krutine turiu 4 dydi, nu neverzia g.gif
Atsakyti
super wife, balta bliuskutė išties gražiai atrodo wub.gif O kaip jūs jaučiatės? Nestorina jinai jūsų? Aš pabijojau sakytis vien dėl to, kad man pasirodė, jog tos aplikacijos storintų g.gif
O kaip jums ant savęs atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 03 07, 11:38)
As su 92 cm krutine turiu 4 dydi, nu neverzia  g.gif

hm.. unsure.gif tai va dabar ir pasimečiau, kurio dydžio dairytis... o gal galit išmatuoti savo dydį? jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
super_wife, bliuzele gerai atrodo, as laukiu 4P dydzio, dabar bijau, kad gali but didoka man unsure.gif
Sijonuko su kriause nesidekit schmoll.gif As susilaikiau nuo jo pirkimo, kadangi mano klubai ir taip platus, tai man tokie netinka blush2.gif Manau jis graziau ziurisi itin lieknoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2013 03 07, 12:38)
As su 92 cm krutine turiu 4 dydi, nu neverzia  g.gif

pritariu, su panašiais matmenimis taip pat turiu 4 dydį smile.gif
Atsakyti
Parodysiu dar viena derinuką Jūsų teismui biggrin.gif
user posted image
user posted image
Rankovės 3/4. Man asmeniškai viskas patinka kaip atrodo smile.gif Foto kur matosi sijono tempimas,ten aš ranką įkišusi į kišenė,dar tilptu tikrai keli cm į jį
Papildyta:
Taip,taip,tiesiog labai skubėjau,o parodyt kaip atrodo,norėjosi labai,dėl to taip ir gavosi.Čia aš apie kriaušė. Dar ieškosiu aš jam(sijonui) tinkamo rūbo viršuje biggrin.gif
Ir būtinai prie kablu nešiosiu manau į darbuką sueis man blush2.gif O gal ir ištikruju patrumpinti ji reikia ir padaryti miniaką biggrin.gif

QUOTE(Soffyyy @ 2013 03 07, 11:46)
super wife, balta bliuskutė išties gražiai atrodo  wub.gif O kaip jūs jaučiatės? Nestorina jinai jūsų? Aš pabijojau sakytis vien dėl to, kad man pasirodė, jog tos aplikacijos storintų g.gif
O kaip jums ant savęs atrodo?

Pati jaučiuosi gerai,kiek neįprasta ji man,bet man patinka,iškarto iškeliavo į spinta 4u.gif Nežinau ar storina,gal ir storina truputi,bet nelabai,nes ji neaptempta,ir nesimato to didelio storinimo,nežinau kaip čia net teisingai paaiškinti blush2.gif Man patinka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 07 kovo 2013 - 14:21
super wife,balta bliuskute klasiskai atrodo wub.gif
o vat sijonukas tikrai didokas,ir virsaus reiktu vienspalvio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmabu @ 2013 03 07, 14:52)
super  wife,balta bliuskute klasiskai atrodo wub.gif
o vat sijonukas tikrai didokas,ir virsaus reiktu vienspalvio 4u.gif

Didokas?Bijau,kad i 00 neilysciau g.gif
Atsakyti
super_wife, o koks cia megztukas? Gal nuoroda galima? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 03 07, 15:21)
Parodysiu dar viena derinuką Jūsų teismui biggrin.gif

O mane labai domina sijonukas? Cia Jcrew? Galima nuoroda?

P.S. man labai grazus derinukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2013 03 07, 14:53)
super_wife, o koks cia megztukas? Gal nuoroda galima? wub.gif

Cia is vaiku skyriaus,14dydis ant manes 4u.gif
http://www.jcrew.com...34442/34442.jsp

QUOTE(Jurga_urte @ 2013 03 07, 15:03)
O mane labai domina sijonukas? Cia Jcrew? Galima nuoroda?

P.S. man labai grazus derinukas  ax.gif

Sijonas taip pat jcew is vaiku skyriaus,labai grazus ir patogus.Jau tampau,labai daug pagyrimu sulaukia tiek jis tiek megztukas biggrin.gif
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
Atsakyti