Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Baisus tie paskutiniai batai irnesakyk.gif ax.gif Ta geltona kazkokia neonine, manau, nelabai prie kriauses tiks ax.gif

As planuoju su tokiais (ne kriu) avet, jei orai leis bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 06, 11:15)
Vakar gavau J.Crew Collection Cece Bow Flats, tai trumpai komentuoju, jei kam aktualu - išorėje ir viduje naturali oda (kas labai patiko, nes paprastų cece viduje sintetika), oda stora, bet labai minkšta, dydis atitinka - USA8 tinka 38 nešiojančiai, viduje 25cm.
Reziume - labai patiko, pavykęs pirkinys thumbup.gif
user posted image

Mmm, noriu šitų batų wub.gif Kurią spalvą jūs ėmėt, riviera sand ar warm sand? Ar graži nude spalvytė? Kažkur skaičiau atsiliepimą, kad lyg riviera sand pernelyg rožinė, nelabai vykus spalva, kažin kaip realiai. Kiti Jcrew batukai pas jus irgi 8 dydžio, ar ne?
Atsakyti
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp

gavau sijonuka
P6 dydis: per liemeni 84, per klubus 95, ugis 170 ( sijonas man virs keliu) -kaip ant manes siutas thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
mergaites zinau kad daug kas turit blythe marskinukus, sakykit su 90 cm per krutine ir 178 cm ugiu ar tiks man Tall2 dydis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 06, 20:51)
mergaites zinau kad daug kas turit blythe marskinukus, sakykit su 90 cm per krutine ir 178 cm ugiu ar tiks man Tall2 dydis  g.gif

Oi,tiks tikrai,net gali ir regular 2 geras buti.Jos gan ilgu rankoviu.
Dideja,maciau,pardavineja tall2, tai gal ka ir pakomentuos geriau.

Oi,graziu bateliu pridejot.Bet as pati tai bijau rizikuot brangiais batais..Jei netiks g.gif Su isparduotuve ten kosmaras totalus doh.gif O dar su tokiais brangumo...

Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2013 03 06, 16:53)
man tai tie su nosim ziauriai grazus, Zarasos irgi grazuoliai, tik as netureciau prie ko derint man ruzavu reik, kur matet?  bigsmile.gif

Stap tope maciau kazkokiu neoniniu yra,tame arpe ir jusu norimos spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 06 kovo 2013 - 19:59
QUOTE(RII @ 2013 03 06, 21:00)
Oi,tiks tikrai,net gali ir regular 2 geras  buti.Jos gan ilgu rankoviu.
Dideja,maciau,pardavineja tall2, tai gal ka ir pakomentuos geriau.
Oi,graziu bateliu pridejot.Bet as pati tai bijau rizikuot brangiais batais..Jei netiks g.gif Su isparduotuve ten kosmaras totalus doh.gif  O dar su tokiais brangumo...
Papildyta:

Stap tope maciau kazkokiu neoniniu yra,tame arpe ir jusu norimos spalvos 4u.gif

aha as pas ja ir galvojau pirkti, bet va neramina biski rankoves per ilgos net 65 cm, nzn ar graziai kris, nes man 62 uztektu pilnai g.gif
del batuku as irgi internetu labai bijau, eisiu vietines pardes sukuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 06, 21:29)
aha as pas ja ir galvojau pirkti, bet va neramina biski rankoves per ilgos net 65 cm, nzn ar graziai kris, nes man 62 uztektu pilnai  g.gif
del batuku as irgi internetu labai bijau, eisiu vietines pardes sukuot  ax.gif

Tai sukris graziau 4u.gif kas cia tie 3 cm.
Atsakyti
Aš norėjau paklaust dėl Caffe Capri in wool. Bliamb, kaip susinervinau, vakar buvau su jomis darbe, viskas gražu ir t.t., bet per dieną taip išsimušė kelieniai kelnių doh.gif Ar visoms taip? g.gif
Jau antrą kartą kaži ar norėčiau jas dėtis taip atrodančias...tai dabar jas turbūt į valyklą reikia nešt... bet tai pagalvoju, ką taip po kiekvieno apsiovimo reiks valyt ar skalbt, kad tie kelieniai nebūtų išsimušę... ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 03 06, 16:38)
Mmm, noriu šitų batų  wub.gif  Kurią spalvą jūs ėmėt, riviera sand ar warm sand? Ar graži nude spalvytė? Kažkur skaičiau atsiliepimą, kad lyg riviera sand pernelyg rožinė, nelabai vykus spalva, kažin kaip realiai. Kiti Jcrew batukai pas jus irgi 8 dydžio, ar ne?

Ėmiau warm sand, spalvytė grynai nude, atspalvis siltas, jokio rausvumo nėra, vidutinio šviesumo odos. Riviera sand bus šalto atspalvio, rožinio/alyvinio tono nude. Nevadinčiau jos nevykusia, skoniui draugų nėra, gal labiau reikėtų galvoti kaip spalva derės su jūsų odos atspalviu, pvz jei kojų oda balta iki melynumo, tai manau su warm sand ji dar mėlynesnė atrodys, geriau riviera sand mirksiukas.gif

Iš jcrew mažai batų turiu, tik calf hair pia pumps ir camille wedges, abu 8 dydžio mirksiukas.gif

QUOTE(cikada7 @ 2013 03 06, 17:40)

Jau blogiausiu atveju geriau paduka i vidu isidet wink.gif

drinks_cheers.gif
Arba gal pavyktų susitarti su tarpininke, kad siųsti atgal į JAV ir už papildomą % ji pakeistų į jūsų dydį, jei bateliai neišparduoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Atėjau pasirodyti smile.gif Gal ką kas sudomins smile.gif Kol kas tik pora nufotografavau.
http://www.jcrew.com...83884/83884.jsp
2P dydis
user posted image
user posted image

Ir žalias sijonukas 0 dydis,ugis 164-165cm
Su kriaušė man nelabai atrodo,nemanau,kad nešiosiu juos kartu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Super wife,
graži ta bliuskytė, o jums neveržia? nes kai norėjau ją pirkti, viena SM narė turėjo 4 dydį ir rašė, kad mažinta, idealiai krūtinei 89 cm., tai kaip iš tiesų, dabar jau nežinau kurį dydį gaudyt doh.gif
sijonuką irgi turiu, bet didokas, verysad.gif nešiu siaurint, labai gražus šiaip thumbup.gif nors su kriaušyte nedera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 03 07, 10:43)
Super wife,
graži ta bliuskytė, o jums neveržia? nes kai norėjau ją pirkti, viena SM narė turėjo 4 dydį ir rašė, kad mažinta, idealiai krūtinei 89 cm., tai kaip iš tiesų, dabar jau nežinau kurį dydį gaudyt  doh.gif
sijonuką irgi turiu, bet didokas, verysad.gif  nešiu siaurint, labai gražus šiaip  thumbup.gif  nors su kriaušyte nedera  ax.gif

Nežinai,man nesinorėtu didesnės,man ji neveržia ir pilnai neaptempia krūtinės ax.gif
Atsakyti