Baisus tie paskutiniai batai Ta geltona kazkokia neonine, manau, nelabai prie kriauses tiks
As planuoju su tokiais (ne kriu) avet, jei orai leis
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 06, 11:15)
Vakar gavau J.Crew Collection Cece Bow Flats, tai trumpai komentuoju, jei kam aktualu - išorėje ir viduje naturali oda (kas labai patiko, nes paprastų cece viduje sintetika), oda stora, bet labai minkšta, dydis atitinka - USA8 tinka 38 nešiojančiai, viduje 25cm.
Reziume - labai patiko, pavykęs pirkinys
Reziume - labai patiko, pavykęs pirkinys
Mmm, noriu šitų batų Kurią spalvą jūs ėmėt, riviera sand ar warm sand? Ar graži nude spalvytė? Kažkur skaičiau atsiliepimą, kad lyg riviera sand pernelyg rožinė, nelabai vykus spalva, kažin kaip realiai. Kiti Jcrew batukai pas jus irgi 8 dydžio, ar ne?
http://www.jcrew.com...duct_detail.jsp
gavau sijonuka
P6 dydis: per liemeni 84, per klubus 95, ugis 170 ( sijonas man virs keliu) -kaip ant manes siutas
gavau sijonuka
P6 dydis: per liemeni 84, per klubus 95, ugis 170 ( sijonas man virs keliu) -kaip ant manes siutas
mergaites zinau kad daug kas turit blythe marskinukus, sakykit su 90 cm per krutine ir 178 cm ugiu ar tiks man Tall2 dydis
QUOTE(Letali @ 2013 03 06, 20:51)
mergaites zinau kad daug kas turit blythe marskinukus, sakykit su 90 cm per krutine ir 178 cm ugiu ar tiks man Tall2 dydis
Oi,tiks tikrai,net gali ir regular 2 geras buti.Jos gan ilgu rankoviu.
Dideja,maciau,pardavineja tall2, tai gal ka ir pakomentuos geriau.
Oi,graziu bateliu pridejot.Bet as pati tai bijau rizikuot brangiais batais..Jei netiks Su isparduotuve ten kosmaras totalus O dar su tokiais brangumo...
Papildyta:
QUOTE(Letali @ 2013 03 06, 16:53)
man tai tie su nosim ziauriai grazus, Zarasos irgi grazuoliai, tik as netureciau prie ko derint man ruzavu reik, kur matet?
Stap tope maciau kazkokiu neoniniu yra,tame arpe ir jusu norimos spalvos
QUOTE(RII @ 2013 03 06, 21:00)
Oi,tiks tikrai,net gali ir regular 2 geras buti.Jos gan ilgu rankoviu.
Oi,graziu bateliu pridejot.Bet as pati tai bijau rizikuot brangiais batais..Jei netiks Su isparduotuve ten kosmaras totalus O dar su tokiais brangumo...
Papildyta:
Papildyta:
aha as pas ja ir galvojau pirkti, bet va neramina biski rankoves per ilgos net 65 cm, nzn ar graziai kris, nes man 62 uztektu pilnai
del batuku as irgi internetu labai bijau, eisiu vietines pardes sukuot
QUOTE(Letali @ 2013 03 06, 21:29)
aha as pas ja ir galvojau pirkti, bet va neramina biski rankoves per ilgos net 65 cm, nzn ar graziai kris, nes man 62 uztektu pilnai
Tai sukris graziau kas cia tie 3 cm.
Aš norėjau paklaust dėl Caffe Capri in wool. Bliamb, kaip susinervinau, vakar buvau su jomis darbe, viskas gražu ir t.t., bet per dieną taip išsimušė kelieniai kelnių Ar visoms taip?
Jau antrą kartą kaži ar norėčiau jas dėtis taip atrodančias...tai dabar jas turbūt į valyklą reikia nešt... bet tai pagalvoju, ką taip po kiekvieno apsiovimo reiks valyt ar skalbt, kad tie kelieniai nebūtų išsimušę... ?
Jau antrą kartą kaži ar norėčiau jas dėtis taip atrodančias...tai dabar jas turbūt į valyklą reikia nešt... bet tai pagalvoju, ką taip po kiekvieno apsiovimo reiks valyt ar skalbt, kad tie kelieniai nebūtų išsimušę... ?
QUOTE(Ilka* @ 2013 03 06, 16:38)
Mmm, noriu šitų batų Kurią spalvą jūs ėmėt, riviera sand ar warm sand? Ar graži nude spalvytė? Kažkur skaičiau atsiliepimą, kad lyg riviera sand pernelyg rožinė, nelabai vykus spalva, kažin kaip realiai. Kiti Jcrew batukai pas jus irgi 8 dydžio, ar ne?
Ėmiau warm sand, spalvytė grynai nude, atspalvis siltas, jokio rausvumo nėra, vidutinio šviesumo odos. Riviera sand bus šalto atspalvio, rožinio/alyvinio tono nude. Nevadinčiau jos nevykusia, skoniui draugų nėra, gal labiau reikėtų galvoti kaip spalva derės su jūsų odos atspalviu, pvz jei kojų oda balta iki melynumo, tai manau su warm sand ji dar mėlynesnė atrodys, geriau riviera sand
Iš jcrew mažai batų turiu, tik calf hair pia pumps ir camille wedges, abu 8 dydžio
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 06, 17:40)
Arba gal pavyktų susitarti su tarpininke, kad siųsti atgal į JAV ir už papildomą % ji pakeistų į jūsų dydį, jei bateliai neišparduoti
Atėjau pasirodyti Gal ką kas sudomins Kol kas tik pora nufotografavau.
http://www.jcrew.com...83884/83884.jsp
2P dydis
Ir žalias sijonukas 0 dydis,ugis 164-165cm
Su kriaušė man nelabai atrodo,nemanau,kad nešiosiu juos kartu
http://www.jcrew.com...83884/83884.jsp
2P dydis
Ir žalias sijonukas 0 dydis,ugis 164-165cm
Su kriaušė man nelabai atrodo,nemanau,kad nešiosiu juos kartu
Super wife,
graži ta bliuskytė, o jums neveržia? nes kai norėjau ją pirkti, viena SM narė turėjo 4 dydį ir rašė, kad mažinta, idealiai krūtinei 89 cm., tai kaip iš tiesų, dabar jau nežinau kurį dydį gaudyt
sijonuką irgi turiu, bet didokas, nešiu siaurint, labai gražus šiaip nors su kriaušyte nedera
graži ta bliuskytė, o jums neveržia? nes kai norėjau ją pirkti, viena SM narė turėjo 4 dydį ir rašė, kad mažinta, idealiai krūtinei 89 cm., tai kaip iš tiesų, dabar jau nežinau kurį dydį gaudyt
sijonuką irgi turiu, bet didokas, nešiu siaurint, labai gražus šiaip nors su kriaušyte nedera
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 03 07, 10:43)
Super wife,
Nežinai,man nesinorėtu didesnės,man ji neveržia ir pilnai neaptempia krūtinės