Enura, ar gavot jau savo katinėlį? Ar tiko?
Aš jo taip nesveikai norėjau, bet gavusi net nesupratau, ar patinka jis man
QUOTE(Temidė @ 2013 03 05, 23:24)
Enura, ar gavot jau savo katinėlį? Ar tiko?
ane ? as dar nepasiemiau bet ant dienu jau pakomentuosiu, tik dabar jau kazkaip baisu pasidare, kad gali nepatikt
o pats katinukas nepatiko ar apskritai megztukas? nes jei neklystu tai sudetis jo kaip kriauses, tai lyg ir mielas turetu buti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 05, 22:37)
Mergaites, kas pirkto sias silkines kelneskelnes su juostele sone, nepamenat? idomu kaip jos?
As pirkau, bet grazinau. Visiskai nepatiko Plonas silko krepas, grynai kaip pizamines kelnes, su tokiom tikrai neiciau i gatve. O veliau parduotuveje pamaciau, kad jos padetos prie pizamu O online atrode, kad bus grazios ir puosnios kelnes.
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 05, 22:37)
Mergaites, kas pirkto sias silkines kelneskelnes su juostele sone, nepamenat? idomu kaip jos?
As laukiu ju.Tai net nezinau,kaip ten jos...
Va,paskaiciau,niekam nepatinka,tada ,greiciausiai,man patiks.
Man butent ir patiko,kad jos tokios a la treninginio atrodymo,bet silkines.Jau zinau,kaip jas nesiosiu.Zinoma,ne prie aukstakulniu ,kaip tai derinama Jcrew.Bet vasara plonytes,prie basuciu minimaliu
QUOTE(enura @ 2013 03 06, 00:32)
o pats katinukas nepatiko ar apskritai megztukas? nes jei neklystu tai sudetis jo kaip kriauses, tai lyg ir mielas turetu buti
Ne, viskas su juo gerai ir katinukas gražus, ryškus. Bet tiesiog eilinis megztukas ir tiek
QUOTE(inga_ @ 2013 03 05, 23:09)
jo totaliai be kompleksų dama
Na tikrai be kompleksu Bet antra vertus - šaunuolė, reikia mylėti save tokią kokia esi, juk ne visos manekenės esam Ir beje, ji labai daug naudingos info apie jcrew rūbus parašo, už ką verta jai padėkoti
Ditele, nieko nesimato... Pabandykite prieš veidrodį fotogtrafuojant išjungti automatinę blykstę, o kambaryje įjungti visas šviesas, dar geriau - fotografuotis esant dienos apšvietimui
Papildyta:
Vakar gavau J.Crew Collection Cece Bow Flats, tai trumpai komentuoju, jei kam aktualu - išorėje ir viduje naturali oda (kas labai patiko, nes paprastų cece viduje sintetika), oda stora, bet labai minkšta, dydis atitinka - USA8 tinka 38 nešiojančiai, viduje 25cm.
Reziume - labai patiko, pavykęs pirkinys
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 06, 11:40)
Jei bus laiko nufotografuosiu
Dar gavau neon azalea tippi iš 2013 pavasario kolekcijos, tai labai graži spalva, bet tikras neonas Kiek pamenu jį iš 2012 pavasario, tai buvo blyški rožinė, dar visos stebėjosi kodėl neon vadinasi. Iš pradžių dalvojau, kad ne tą spalvą atsiuntė, kaip pamačiau
KRISTELA,tai atitiko dydi?patiko batukai?as ne vienu neturiu is collection,laukiu dabar siu
emiau 8H su 25cm,labai neramu,nes nepigiai kainavo
QUOTE(vilmabu @ 2013 03 06, 12:07)
KRISTELA,tai atitiko dydi?patiko batukai?as ne vienu neturiu is collection,laukiu dabar siu
Jei peda siaura arba vidutine, gali klapset.
QUOTE(vilmabu @ 2013 03 06, 13:07)
as su 25,5 laukiu situ irgi 8,5... labai tikiuosi, kad tiks
QUOTE(vilmabu @ 2013 03 06, 12:07)
Patiko, 8 dydis atitiko 38
Etta batukų neturėjus, tai tiksliai nepasakysiu, bet spėju, kad 8 reikėjo imti, jei koja neplati Linkiu, kad tik netektų SM pardavinėti, nes pastaruoju metu tai panašu į košmarą