Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

Aleja.lt,gal pagelbes smile.gif man asmeniskai labai grazi,nezinia kaip realiai atrodo smile.gif

[SIZE=1]user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=Dideja,2013 03 05, 15:03]
Kaip tylu temoj unsure.gif Jei jau nera nuolaidu ir nieko neperkam, tai nors pasirodykit su gautom grozybem biggrin.gif

Mergaites, labai giriu si dirziuka, siandien gavau, ir oda faina ir spalva gera , mano melynas smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/15692.jsp

turiu šį diržiuką dideja, pameni aš tau rašiau, kad minkštas jis, čia foto nespecialiai daryta, pasižiūrėjau, kai su švarkiuku rodžiausi tai biškutį jis matosi, dėviu prie visų džinsiukų thumbup.gif wub.gif
user posted image

Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
[quote=inga_,2013 03 05, 20:23]
Kaip tylu temoj unsure.gif Jei jau nera nuolaidu ir nieko neperkam, tai nors pasirodykit su gautom grozybem biggrin.gif

Mergaites, labai giriu si dirziuka, siandien gavau, ir oda faina ir spalva gera , mano melynas smile.gif

turiu šį diržiuką dideja, pameni aš tau rašiau, kad minkštas jis, neblogas tikrai
sijonukas per margas man atrodo ax.gif šiaip dydis tinka tau, o aš pablūdus ant burbulų, ten kur jucke buvo įdėjus tie burbulai sijonukai blink.gif blink.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 05 kovo 2013 - 20:18
QUOTE(Breath @ 2013 03 05, 19:19)
Aleja.lt,gal pagelbes smile.gif man asmeniskai labai grazi,nezinia kaip realiai atrodo smile.gif

user posted image

... jau swarkelis ... wub.gif
Ditele, jus l sudetinga iziureti. As dienia stengiuos kadra daryti, nes su blykste ir as schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 05, 20:39)
Ditele, jus l sudetinga iziureti. As dienia stengiuos kadra daryti, nes su blykste ir as  schmoll.gif

O aš ir galvoju, kaip nusifotkyt, kad normaliai būtų doh.gif Pas mane didelis veidrodis tik koridoriuj, o ten visad tamsu ax.gif Reiks MB kitąsyk prašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 04, 18:54)
acius  mirksiukas.gif  ir as pagalwoju, kad ne pats praktiskiausias reikals, bet o ka darysi - reikia...  cool.gif  Cikada, o kaip jums sitas geris, pardej, nekrito i aki?
user posted image
Man jis tox  wub.gif  ir dar suknute maciau to paties audinuko...  ax.gif

Buvau vakar parduotuveje, bet sito grozio nebuvo g.gif
Atsakyti
[quote=inga_,2013 03 05, 20:23]

turiu šį diržiuką dideja, pameni aš tau rašiau, kad minkštas jis, čia foto nespecialiai daryta, pasižiūrėjau, kai su švarkiuku rodžiausi tai biškutį jis matosi, dėviu prie visų džinsiukų thumbup.gif wub.gif
user posted image
[/quote]
gaila, kad isemet nuotraukyte.. as laukiu tokio dirziuko, bet dar skaiciuku uz ji negavau
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 05, 21:39)
... jau swarkelis ...  wub.gif
Ditele, jus l sudetinga iziureti. As dienia stengiuos kadra daryti, nes su blykste ir as  schmoll.gif

o svarkelis yra prekyboje? nes ziuriu dabar, o nematau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 03 05, 20:58)
gaila, kad isemet nuotraukyte.. as laukiu tokio dirziuko, bet dar skaiciuku uz ji negavau
Papildyta:

Geri geri tie diržiukai, turiu keturis biggrin.gif Mylimiausias mint, spalva prie visko tinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 05, 21:44)
Buvau vakar parduotuveje, bet sito grozio nebuvo g.gif

Gal veliau atsiras... ir SITIE bateliai wub.gif jauciu ir miegot su tokiais eiciau doh.gif lotuliukas.gif

Uzmeciau aki i SALE, kad nemazai yra geriu. Man tai tik normalios % truxta...
cray.gif
Atsakyti
QUOTE(raiboji peleda @ 2013 03 05, 20:58)

Svarkelis ne j.crew,Zara
Atsakyti
Mergaites, kas pirkto sias silkines kelneskelnes su juostele sone, nepamenat? idomu kaip jos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 05, 21:37)
Mergaites, kas pirkto sias silkines kelneskelnes su juostele sone, nepamenat? idomu kaip jos?  g.gif

Na,Gigi ne pats geriausias modelis,bet ir kelnes man grynai kaip treningines ax.gif
http://www.gigisgone...block-pant.html
Atsakyti