Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(success @ 2013 03 04, 13:00)
O tu varge, KRISTELA, visų pirma kaip Tau šovė į galvą M dydį pirkti?  blink.gif Keiskis būtinai, nes jis tikrai akivaizdžiai per laisvas. S'iukas irgi Tau turėtų būti laisvas, bet gražiai laisvas, ne 'per dideliai'  drinks_cheers.gif Jeigu dar nenukirpai etiketės ir neišėjai su juo į lauką, kuo greičiau nusirenk  doh.gif

Neturiu geros supozuotos nuotraukos su juo, tik tokią 'iš gyvenimo' ir dar Heartbreaker'į prie to paties prikabinu, gal kam bus aktualu. Temutės labai pavyzdingai neseku, nesupykite, jeigu pasikartosiu 4u.gif
Abu megztukai XS dydžio, (krūtinė 83 cm, rankos - ne kumpinės) neaptempia nei vienas nei krūtinės, nei rankų. Ūgis apie 172, bet abu man atrodo bedieviškai trumpoki  doh.gif

Na taaip, nepamažinau savęs šįkart lotuliukas.gif Bandysiu pasiikeisti, jei dar kabo S'iukas išparduotuvėje mirksiukas.gif
O Tau labai gražiai abu atrodo wub.gif wub.gif
Beje, dėl ilgio - kuo toliau, tuo labiau jcrew "trumpėja" blink.gif Anksčiau jų visi megztukai ir maikytės ilgesni buvo, dabar retas modelis padoraus ilgio, tai ka daryti aukštaūgėms?

Ir ačiū visoms už komentarus, labai smagu, kai yra su kuo objektyviai pasitarti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KRISTELA: 04 kovo 2013 - 13:08
mane irgi lioudesys del tu ilgiu, nes dauguma rubeliu tikrai per trumpi, o tokio kaspinuocio tai isvis negaliu pirkti su 178 ugiu, nes jau ir tippiai man ant ribos, pas mane dar liemuo ilgas, galetu Jcrew daugiau siulyt ir aukstaugems gi nesunku butu ta pati modeliuka kiek ilgesni padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2013 03 04, 13:14)
drinks_cheers.gif Jau su mūsų ūgiu neretai būna problemiška, o kaip aukštesnėms...  doh.gif

Ačiū  4u.gif

Blogai aukštesnėms verysad.gif Laimei, naujoje kolekcijoje Jcrew pradėjo rašyti ilgį bent prie bliuskučių. Ties maždaug puse modelių sutaupė nervų ir pinigų biggrin.gif Galėtų ir prie megztukų ilgius surašyti, bet nieko, bus galima bent apytiksliai palyginti pagal manekenes.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2013 03 04, 17:29)
Blogai aukštesnėms  verysad.gif  Laimei, naujoje kolekcijoje Jcrew pradėjo rašyti ilgį bent prie bliuskučių. Ties maždaug puse modelių sutaupė nervų ir pinigų  biggrin.gif  Galėtų ir prie megztukų ilgius surašyti, bet nieko, bus galima bent apytiksliai palyginti pagal manekenes.

Geras, nemaciau, kad raso ilgius thumbup.gif
Tikrai, kad galetu labiau rasyti ismatavimus, nes pagal manekenes ne visada gali susidaryti teisinga nuomone..nors as kai neauksta, man dazniausiai pats tas buna ax.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 04, 10:30)
O ka jus turit galwoje sakydama "kaip sedeti su juom"? NA, koja ant kojos uzsimesiu ir sedesiu!  tongue.gif  mirksiukas.gif  Sedejau, na, atrodo niekas neiskrito ir nenukrito... Zinoma, kad su tokiu bulkos neisiu pirkti g.gif
Pasirodau(prasau nekreipt dem i "nuostabius"laiptu kilimelius, bent jau nebeskraidau nuo laiptu...), L grazi apdaila sijonuko. Nzn, turbut apskritai iki Crew l nedaug firmu teko sutikti, kad taip buti "isdirbe" detales.  Tai ir sis sijonukas l kruopsciai suredytas...

Sutinku, kad sijonukas grazus ir puosnus, as tik del praktiskumo turejau omenyje mirksiukas.gif Nes medziaga standi tokia pasirode, tai galvoju ar neissisedes ir nesusiglamzys sequin'ai g.gif
Graziai ant jusu atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 04, 18:13)
Sutinku, kad sijonukas grazus ir puosnus, as tik del praktiskumo turejau omenyje  mirksiukas.gif Nes medziaga standi tokia pasirode, tai galvoju ar neissisedes ir nesusiglamzys sequin'ai  g.gif
Graziai ant jusu atrodo  4u.gif

acius mirksiukas.gif ir as pagalwoju, kad ne pats praktiskiausias reikals, bet o ka darysi - reikia... cool.gif Cikada, o kaip jums sitas geris, pardej, nekrito i aki?
user posted image
Man jis tox wub.gif ir dar suknute maciau to paties audinuko... ax.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, brūkštelnu taškuotukų sudėtį ir išmatavimus. 97% medvilnė, 3% spandex'as. 29Tall dydžio išmatavimai: juosmuo apie 42,5cmx2, per klubus apie 48cmx2, vidinė siūlė apie 74 cm 4u.gif
Atsakyti
Kaip tylu temoj unsure.gif Jei jau nera nuolaidu ir nieko neperkam, tai nors pasirodykit su gautom grozybem biggrin.gif

Mergaites, labai giriu si dirziuka, siandien gavau, ir oda faina ir spalva gera , mano melynas smile.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/15692.jsp

o dar gavau factory sijonuka vasarai, irgi patiko, mielas http://factory.jcrew...p;bmUID=jNNeI6J
spalva black white, dydis 4 (su 74/95) tiko smile.gif

Bet kadangi jis pats is saves toks visas margiukas , kaip galvojat kokios spalvos (be balta/juoda) tiktu virsuje prie jo g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 05 kovo 2013 - 14:07
QUOTE(Dideja @ 2013 03 05, 15:03)
Kaip tylu temoj unsure.gif  Jei jau nera nuolaidu ir nieko neperkam, tai  nors pasirodykit su gautom grozybem biggrin.gif

Mergaites, labai giriu si dirziuka, siandien gavau, ir oda faina ir spalva gera , mano melynas smile.gif
www.jcrew.com/womens_category/acces...~~~~~/15692.jsp[/url]

Dideja, l fainas sijonukas, as megstu geometr rastus... thumbup.gif O koki dirzo dydi emet?
Matau turit foto sesiju vietuke biggrin.gif Siand tikrai ramu, kazkaip pagalvojau, kad net nebeziurejau ko pilde... ka daro ilgi susilaikymai... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 05 kovo 2013 - 14:10
QUOTE(Dideja @ 2013 03 05, 15:03)
Bet kadangi jis pats is saves toks visas margiukas , kaip galvojat kokios spalvos (be balta/juoda) tiktu virsuje prie jo g.gif

as manau tiks visos spalvos , svarbu kad virsus butu vienspalvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 05, 15:08)
Dideja, l fainas sijonukas, as megstu geometr rastus...  thumbup.gif O koki dirzo dydi emet?
Matau turit foto sesiju vietuke  biggrin.gif  Siand tikrai ramu, kazkaip pagalvojau, kad net nebeziurejau ko pilde... ka daro ilgi susilaikymai...  lotuliukas.gif

Aga, kurgi kitur , jei ne prie didelio veidrodzio biggrin.gif
Dirziuko dydis S 4u.gif

QUOTE(Letali @ 2013 03 05, 15:08)
as manau tiks visos spalvos , svarbu kad virsus butu vienspalvis  4u.gif

4u.gif
Na, kad vienspalvis virsus, tai be abejoniu smile.gif
Neesu tokia derinimo virtuoze, kad sugebeciau suderinti marga virsu, man butu jau per tirsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 05, 14:03)
o dar gavau factory sijonuka vasarai, irgi patiko, mielas http://factory.jcrew...p;bmUID=jNNeI6J
spalva black white, dydis 4 (su 74/95) tiko smile.gif

Specialiai neieškojau, tik žiūrinėjant blogus prisiminiau Jūsų postą dėl sijonuko derinimo 4u.gif Tai lyg ir nepretenzingas derinimas 4u.gif
My Webpage
My Webpage1
My Webpage2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucke: 05 kovo 2013 - 15:19