Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

tiesa dar atejo si kart is CREW pirkti berniuku kedukai Adidas Dragon ir New Balance. Abeji fantastiski. Pirkau per -40%. Tai l l lengvuciai ir grazus. Tik dickiui dydi nudidinau - ciupau K4 - o jis jau 36eur... Bet siaip tikrai verti demesio. thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2013 03 04, 11:22)
Gal galit parašyt kiek pas jus cm per krūtinę? Man tiktų su 84 cm?

Tarp pažastuku 39 cm, bet tempiasi. Man su 32B thumbup.gif. Galėtų ir daugiau sutilpti ax.gif . Netiks aukštoms, jos ilgis per nugaros vidurį - 53 cm.
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 03 04, 10:13)
as imciau 28  g.gif

bet va turiu šiuos 28, ir dideli unsure.gif nesinori vėl prašaut, taip sunku po to parduoti doh.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/36075.jsp

QUOTE(RII @ 2013 03 04, 10:22)
Gavau burbuliuotas kelnes bigsmile.gif Jetus,koks grozis bigsmile.gif Panos,griebkit kai ismes.Labai malonios medziagos,kiek tamprios

http://www.jcrew.com...p;bmUID=jPEejX9

kokios gražios thumbup.gif prašom fotoreportažą įmeskit 4u.gif

Lauryna50, labai gražus sijonukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2013 03 04, 11:22)
Gal galit parašyt kiek pas jus cm per krūtinę? Man tiktų su 84 cm?

Radau failiuka su CM jei pades
Ramyb busenoje.
Tarp pazastuku 39;
Maik. ilgis nuo pazast. zemyn 41;
Rank ilgis nuo pazastuko - 44.5;
Maikutes ilgis nuo petuko - 58.Ramyb busenoje.

RII drinks_cheers.gif . Meginsiu ir as toki derinuka. Ll juokingai vakar berniukai i ji sureagawo. Sako, mama, tu pati graziausia moteris pasaulyje - griuk negyvas... lotuliukas.gif wub.gif
Uz sawaiciukes laukiu megstuko su tais zvyneliu siuvinetais rankoviukais. Nes laukiau laukiau, poto jau merginu paklausiau, o pasirodo jis nebuvo uzsakytas... ax.gif Bet dbr jau pakeliui i LT.
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2013 03 04, 10:01)
o kiek elastano proc?

Vakare galėsiu brūkštelt sudėtį mirksiukas.gif

QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 03 04, 10:12)
kažin įtilpčiau į 27 su 96 cm.? kaip manot? bet irgi lauksiu nuolaidos, brangoka dar... ax.gif

Aš su apie 104 telpu į 29Tall-na, gal juosmuo galėtų būti kiek laisvesnis, bet spaust nespaudžia, jaučiuos patogiai ax.gif Tai, manau, kad turėtų tikti-vakare galėsiu brūkštelt išmatavimus 4u.gif

QUOTE(krista08 @ 2013 03 04, 10:16)
Dzinsus pirkciau savo dydzio, nes kiek teko susidurti, jcrew dzinsiukai nera didinti, kartais netgi pamazinti  smile.gif

drinks_cheers.gif man iš trejų pirktų vienodo dydžio tik vieni tiko-kiti per maži, nors pirkau savo įprastą dydį - 29 rolleyes.gif .Viena aišku, kad mistika su džinsiukų dydžiais man ax.gif
Atsakyti
inga_, gal jau gavai savo paltuka 4 dydi? Kaip jis tau? ax.gif Nes man 2 dydis idealiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 04, 11:52)
aš taip nemėgėja blizgučių, bet šitas sijonukas drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif  tobulai atrodo ant tavęs lauryna wub.gif  įmesk jo nuorodą, visai gerai kartais ir tokį turėti, sutinku drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

SIJONUKAS
Emiausi 8 US. blush2.gif 73-102. Tai nusprendziau, kad geriau lai buna laiswesnis ir nusileidzia zemiau ant klubu, nei pertemptas. Sijonuko liemuo 39.5, ilgis 42.5cm. Tik Crew foto jis tox kaip kriauses formos, bet paguldzius ji jis nera tox stipriai isgaubtas... 4u.gif

Tikrai taip RII. Ir dar girtuokliu verta klaust - jie irgi prie teisybe sakanciu... biggrin.gif
Kai gausiu, rodysiu. Tikiuos netex plauku nuo galwoz rautis, del nepataikyto dydzio ar netikusio modelio... scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 kovo 2013 - 11:15
Mergaites, na, pasirodykit tuos burbuliuotus dzinsiukus nedzinsiukus. Butu l faina pamatyti!
ACIU
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2013 03 04, 12:17)
cia kuris? bigsmile.gif

SITA

Tas Pats
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 kovo 2013 - 11:24
QUOTE(inga_ @ 2013 03 04, 00:59)
zaraza skalbė biggrin.gif  ax.gif  taip pasitraukė jai nemažai, buvo įdėjusi foto, berods prieš kokią savaitę, tik juokino mus visas, sakė vis vien pirktų tokią pačią kriaušę,, nesvarbu kokia sudėtis, bigsmile.gif  svarbu patiko rūbas,šaunuolė, optimistė thumbup.gif  wub.gif

Nea, taip nesakiau biggrin.gif Kriausyte pasitrauke kazkiek, bet issitampo per rankoviu, liemens, kaklo uzbaigimus ax.gif Nezinau, kaip daugiau niekas nesiskundzia... Matyt, as laaabai priekabi biggrin.gif O kad toki pat pirkt, tai pirkciau taskuota kasmyra. Jo dar neploviau, bet jis toks pliurzius man, atrodo jei kas bandytu uz skverno patempt ir suplystu smile.gif Visgi 100proc kasmyras man maziau patinka nei kasmyras+silkas (va tokia rubu sudetis tai super) ax.gif Zinoma, cia tik mano asmenine nuomone smile.gif

Gerai pagalvojus, tai kriause irgi pirkciau antra karta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 04 kovo 2013 - 11:33
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 04, 09:30)

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif Jums žymiai gražiau, nei ant jcrew manekenės drinks_cheers.gif Ir dydis idealiai - pagal jcrew foto atrodo, kad liemuo turi aukščiau gulti, bet taip kaip ant jusu gula daug gražiau ir ilgis geresnis.
Tik reikia turėti progų kur ieti su tokiu, pas mane turbūt gulėtų spintoje, kai į klubus nevaikštau... blush2.gif

QUOTE(RII @ 2013 03 04, 10:22)

Kristela  g.gif cia susimasciau del to kaspinuoto megztuko... schmoll.gif  Negrazu..babskai ziurisi,matosi,kad platus,ir jum nesiziuri..ne jusu..

Ačiū už nuomonę 4u.gif O kas konkrečiau negražu, ar tai, kad dydis netinka, ar kad pats megztukas jums nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 04, 12:39)

Ačiū už nuomonę 4u.gif O kas konkrečiau negražu, ar tai, kad dydis netinka, ar kad pats megztukas jums nepatinka?

Dydis.
Derinyje su siuo piestukiniu sijoneliu jis labai isryskeja .
Gal su dzinsiukais ir ziuretusi graziau is bedos...Bet bedos pas jus tikrai nera biggrin.gif Maciusi ne viena jusu deriniu nuotauka mirksiukas.gif
Atsakyti
O tu varge, KRISTELA, visų pirma kaip Tau šovė į galvą M dydį pirkti? blink.gif Keiskis būtinai, nes jis tikrai akivaizdžiai per laisvas. S'iukas irgi Tau turėtų būti laisvas, bet gražiai laisvas, ne 'per dideliai' drinks_cheers.gif Jeigu dar nenukirpai etiketės ir neišėjai su juo į lauką, kuo greičiau nusirenk doh.gif

Neturiu geros supozuotos nuotraukos su juo, tik tokią 'iš gyvenimo' ir dar Heartbreaker'į prie to paties prikabinu, gal kam bus aktualu. Temutės labai pavyzdingai neseku, nesupykite, jeigu pasikartosiu 4u.gif
Abu megztukai XS dydžio, (krūtinė 83 cm, rankos - ne kumpinės) neaptempia nei vienas nei krūtinės, nei rankų. Ūgis apie 172, bet abu man atrodo bedieviškai trumpoki doh.gif

ŪPS, pabėgau!!! bigsmile.gif

Jeigu kas jau skalbėte, mergaitės, būčiau labai dėkinga už praktinius patarimus, kaip išvengti konvertavimo į XXS dydį. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo success: 04 kovo 2013 - 13:31