tiesa dar atejo si kart is CREW pirkti berniuku kedukai Adidas Dragon ir New Balance. Abeji fantastiski. Pirkau per -40%. Tai l l lengvuciai ir grazus. Tik dickiui dydi nudidinau - ciupau K4 - o jis jau 36eur... Bet siaip tikrai verti demesio.
QUOTE(vilbur @ 2013 03 04, 11:22)
Gal galit parašyt kiek pas jus cm per krūtinę? Man tiktų su 84 cm?
Tarp pažastuku 39 cm, bet tempiasi. Man su 32B . Galėtų ir daugiau sutilpti . Netiks aukštoms, jos ilgis per nugaros vidurį - 53 cm.
QUOTE(Letali @ 2013 03 04, 10:13)
as imciau 28
bet va turiu šiuos 28, ir dideli nesinori vėl prašaut, taip sunku po to parduoti
http://www.jcrew.com...~~~~~/36075.jsp
QUOTE(RII @ 2013 03 04, 10:22)
Gavau burbuliuotas kelnes Jetus,koks grozis Panos,griebkit kai ismes.Labai malonios medziagos,kiek tamprios
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jPEejX9
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jPEejX9
kokios gražios prašom fotoreportažą įmeskit
Lauryna50, labai gražus sijonukas
QUOTE(vilbur @ 2013 03 04, 11:22)
Gal galit parašyt kiek pas jus cm per krūtinę? Man tiktų su 84 cm?
Radau failiuka su CM jei pades
Ramyb busenoje.
Tarp pazastuku 39;
Maik. ilgis nuo pazast. zemyn 41;
Rank ilgis nuo pazastuko - 44.5;
Maikutes ilgis nuo petuko - 58.Ramyb busenoje.
RII . Meginsiu ir as toki derinuka. Ll juokingai vakar berniukai i ji sureagawo. Sako, mama, tu pati graziausia moteris pasaulyje - griuk negyvas...
Uz sawaiciukes laukiu megstuko su tais zvyneliu siuvinetais rankoviukais. Nes laukiau laukiau, poto jau merginu paklausiau, o pasirodo jis nebuvo uzsakytas... Bet dbr jau pakeliui i LT.
QUOTE(anj @ 2013 03 04, 10:01)
o kiek elastano proc?
Vakare galėsiu brūkštelt sudėtį
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 03 04, 10:12)
kažin įtilpčiau į 27 su 96 cm.? kaip manot? bet irgi lauksiu nuolaidos, brangoka dar...
Aš su apie 104 telpu į 29Tall-na, gal juosmuo galėtų būti kiek laisvesnis, bet spaust nespaudžia, jaučiuos patogiai Tai, manau, kad turėtų tikti-vakare galėsiu brūkštelt išmatavimus
QUOTE(krista08 @ 2013 03 04, 10:16)
Dzinsus pirkciau savo dydzio, nes kiek teko susidurti, jcrew dzinsiukai nera didinti, kartais netgi pamazinti
man iš trejų pirktų vienodo dydžio tik vieni tiko-kiti per maži, nors pirkau savo įprastą dydį - 29 .Viena aišku, kad mistika su džinsiukų dydžiais man
inga_, gal jau gavai savo paltuka 4 dydi? Kaip jis tau? Nes man 2 dydis idealiai
QUOTE(inga_ @ 2013 03 04, 11:52)
aš taip nemėgėja blizgučių, bet šitas sijonukas tobulai atrodo ant tavęs lauryna įmesk jo nuorodą, visai gerai kartais ir tokį turėti, sutinku
SIJONUKAS
Emiausi 8 US. 73-102. Tai nusprendziau, kad geriau lai buna laiswesnis ir nusileidzia zemiau ant klubu, nei pertemptas. Sijonuko liemuo 39.5, ilgis 42.5cm. Tik Crew foto jis tox kaip kriauses formos, bet paguldzius ji jis nera tox stipriai isgaubtas...
Tikrai taip RII. Ir dar girtuokliu verta klaust - jie irgi prie teisybe sakanciu...
Kai gausiu, rodysiu. Tikiuos netex plauku nuo galwoz rautis, del nepataikyto dydzio ar netikusio modelio...
QUOTE(inga_ @ 2013 03 04, 00:59)
zaraza skalbė taip pasitraukė jai nemažai, buvo įdėjusi foto, berods prieš kokią savaitę, tik juokino mus visas, sakė vis vien pirktų tokią pačią kriaušę,, nesvarbu kokia sudėtis, svarbu patiko rūbas,šaunuolė, optimistė
Nea, taip nesakiau Kriausyte pasitrauke kazkiek, bet issitampo per rankoviu, liemens, kaklo uzbaigimus Nezinau, kaip daugiau niekas nesiskundzia... Matyt, as laaabai priekabi O kad toki pat pirkt, tai pirkciau taskuota kasmyra. Jo dar neploviau, bet jis toks pliurzius man, atrodo jei kas bandytu uz skverno patempt ir suplystu Visgi 100proc kasmyras man maziau patinka nei kasmyras+silkas (va tokia rubu sudetis tai super) Zinoma, cia tik mano asmenine nuomone
Gerai pagalvojus, tai kriause irgi pirkciau antra karta
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 04, 09:30)
Jums žymiai gražiau, nei ant jcrew manekenės Ir dydis idealiai - pagal jcrew foto atrodo, kad liemuo turi aukščiau gulti, bet taip kaip ant jusu gula daug gražiau ir ilgis geresnis.
Tik reikia turėti progų kur ieti su tokiu, pas mane turbūt gulėtų spintoje, kai į klubus nevaikštau...
QUOTE(RII @ 2013 03 04, 10:22)
Kristela cia susimasciau del to kaspinuoto megztuko... Negrazu..babskai ziurisi,matosi,kad platus,ir jum nesiziuri..ne jusu..
Ačiū už nuomonę O kas konkrečiau negražu, ar tai, kad dydis netinka, ar kad pats megztukas jums nepatinka?
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 04, 12:39)
Ačiū už nuomonę O kas konkrečiau negražu, ar tai, kad dydis netinka, ar kad pats megztukas jums nepatinka?
Dydis.
Derinyje su siuo piestukiniu sijoneliu jis labai isryskeja .
Gal su dzinsiukais ir ziuretusi graziau is bedos...Bet bedos pas jus tikrai nera Maciusi ne viena jusu deriniu nuotauka
O tu varge, KRISTELA, visų pirma kaip Tau šovė į galvą M dydį pirkti? Keiskis būtinai, nes jis tikrai akivaizdžiai per laisvas. S'iukas irgi Tau turėtų būti laisvas, bet gražiai laisvas, ne 'per dideliai' Jeigu dar nenukirpai etiketės ir neišėjai su juo į lauką, kuo greičiau nusirenk
Neturiu geros supozuotos nuotraukos su juo, tik tokią 'iš gyvenimo' ir dar Heartbreaker'į prie to paties prikabinu, gal kam bus aktualu. Temutės labai pavyzdingai neseku, nesupykite, jeigu pasikartosiu
Abu megztukai XS dydžio, (krūtinė 83 cm, rankos - ne kumpinės) neaptempia nei vienas nei krūtinės, nei rankų. Ūgis apie 172, bet abu man atrodo bedieviškai trumpoki
ŪPS, pabėgau!!!
Jeigu kas jau skalbėte, mergaitės, būčiau labai dėkinga už praktinius patarimus, kaip išvengti konvertavimo į XXS dydį.
Neturiu geros supozuotos nuotraukos su juo, tik tokią 'iš gyvenimo' ir dar Heartbreaker'į prie to paties prikabinu, gal kam bus aktualu. Temutės labai pavyzdingai neseku, nesupykite, jeigu pasikartosiu
Abu megztukai XS dydžio, (krūtinė 83 cm, rankos - ne kumpinės) neaptempia nei vienas nei krūtinės, nei rankų. Ūgis apie 172, bet abu man atrodo bedieviškai trumpoki
ŪPS, pabėgau!!!
Jeigu kas jau skalbėte, mergaitės, būčiau labai dėkinga už praktinius patarimus, kaip išvengti konvertavimo į XXS dydį.