Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Lyn @ 2013 03 04, 10:09)
merginos,  idekit  nuoroda  prasau  tu  melynu  kelniu ar dzinsu (nepamenu)  su  baltais  burbulais.  pagalvojau, akd visai  noriu  ax.gif

Atrodo sie 4u.gif
http://www.jcrew.com...25197/25197.jsp
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 03, 22:06)
O man nepatiko tie sijonukai  blush2.gif As parduotuveje juos maciau, labai ilgai kalbejo nukainuoti.  Manau, kad devet tikrai nebus praktiska, kaip sedet su juom?  g.gif

O ka jus turit galwoje sakydama "kaip sedeti su juom"? NA, koja ant kojos uzsimesiu ir sedesiu! tongue.gif mirksiukas.gif Sedejau, na, atrodo niekas neiskrito ir nenukrito... Zinoma, kad su tokiu bulkos neisiu pirkti g.gif
Pasirodau(prasau nekreipt dem i "nuostabius"laiptu kilimelius, bent jau nebeskraidau nuo laiptu...), L grazi apdaila sijonuko. Nzn, turbut apskritai iki Crew l nedaug firmu teko sutikti, kad taip buti "isdirbe" detales. Tai ir sis sijonukas l kruopsciai suredytas...

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 04, 10:50)
Aš pirkau už 98$+ -30% ir galutinė sumikė gavosi 68,60$, t. y. 229,81 Lt  mirksiukas.gif

dekui 4u.gif brangu. tikiuosi greit papigs smile.gif prisimenu jusu foto su jais, tik priminkit dar, jie labai elastingi ? ir ar labai medziaga dzinsine - nes noreciau nesioti vasara i darba su navy sparkle cami, bet su dzinsais i darba vaikscioti negaliu. tikiuosi jie panasus i kelnes labiau nei i dzinsus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 04 kovo 2013 - 09:52
lauryna50, pardavineji is mergaiciu skyriaus megztuka
user posted image
tas kakliukas siuvinetas zvynukais nebraizo kaklo? as kazkoki panasu is suaugusiu skyrelio buvau nuziurejusi, tai iskilo klausimas ar neerzina odos tie zvyneliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 03 04, 09:51)
dekui  4u.gif brangu.  tikiuosi greit  papigs smile.gif  prisimenu  jusu foto su  jais, tik  priminkit  dar,  jie  labai elastingi ? ir ar  labai  medziaga  dzinsine  -  nes  noreciau  nesioti vasara  i darba  su  navy  sparkle  cami,  bet su dzinsais  i  darba  vaikscioti  negaliu.  tikiuosi  jie  panasus  i  kelnes  labiau  nei  i dzinsus smile.gif

drinks_cheers.gif elastingi ir nepanašūs į džinsus-kaip kelnikės atrodo, nes medžiaga nėra džinsinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 04, 10:52)

tas kakliukas siuvinetas zvynukais nebraizo kaklo? as kazkoki panasu is suaugusiu skyrelio buvau nuziurejusi, tai iskilo klausimas ar neerzina odos tie zvyneliai?  g.gif

čia ne megztukas, o bliuskutė. Labai dailiai atrodo, man nebraižo.
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2013 03 04, 10:53)
drinks_cheers.gif elastingi ir nepanašūs į džinsus-kaip kelnikės atrodo, nes medžiaga nėra džinsinė mirksiukas.gif

o kiek elastano proc?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anj: 04 kovo 2013 - 09:57
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 04, 10:52)
tas kakliukas siuvinetas zvynukais nebraizo kaklo? as kazkoki panasu is suaugusiu skyrelio buvau nuziurejusi, tai iskilo klausimas ar neerzina odos tie zvyneliai?  g.gif

Zinokit iskart ir nupirko, nes man tai l maza but buvusi blush2.gif .
Nea, kiek uzmaciau, neturetu braizyti, kaip minejo, ten palaidinuke. Ir zvyneliai l normaliai graziai pritwirtinti. Tai prie kaklo tikrai jie nekibtu as galwoju.

Dideja, dekui. Bet jis ir nera l blizgus. Nes as irgi nemegstu blizgiuku. Maniau, kad bus zymiai blizgutesnis. O jis l santuriai, tik foto sunkiau perteikiamas. Kai tik ji istraukiau, pirma mintis buvo - pasipuosiu per Kaledas! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 04 kovo 2013 - 10:08
QUOTE(Ditele @ 2013 03 04, 09:53)

kažin įtilpčiau į 27 su 96 cm.? kaip manot? bet irgi lauksiu nuolaidos, brangoka dar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 03 04, 11:12)
kažin įtilpčiau į 27 su 96 cm.? kaip manot? bet irgi lauksiu nuolaidos, brangoka dar... ax.gif

as imciau 28 g.gif
Atsakyti
lauryna50, graziai ziurisi sijonukas 4u.gif
Dzinsus pirkciau savo dydzio, nes kiek teko susidurti, jcrew dzinsiukai nera didinti, kartais netgi pamazinti smile.gif
Atsakyti
Smagu uzsukt ir pamatyt tiek fotoreportazu bigsmile.gif

Lauryna50, sijonuka uzskaitau 4u.gif As pati turiu tokio stiliaus,tik ne Jcrew,tai labai thumbup.gif Zinoma,as ji deviu prie visai paprastucio,beveik oversize megztuko biggrin.gif ir prie grubiu batu biggrin.gif

Kristela g.gif cia susimasciau del to kaspinuoto megztuko... schmoll.gif Negrazu..babskai ziurisi,matosi,kad platus,ir jum nesiziuri..ne jusu..
Kasmyriukas liuksiskas.

Gavau burbuliuotas kelnes bigsmile.gif Jetus,koks grozis bigsmile.gif Panos,griebkit kai ismes.Labai malonios medziagos,kiek tamprios

http://www.jcrew.com...p;bmUID=jPEejX9
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 04 kovo 2013 - 10:29
QUOTE(anj @ 2013 03 04, 10:01)
čia ne megztukas, o bliuskutė. Labai dailiai atrodo, man nebraižo.

Gal galit parašyt kiek pas jus cm per krūtinę? Man tiktų su 84 cm?
Atsakyti