Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

[quote=KRISTELA,2013 03 03, 21:41]
Aciu visoms uz gera zodi ir uz nuomone wub.gif 4u.gif
Na nezinau net, tikrai nesiruosiu jo karstame vandenyje skalbti, bet man visi megztukai su vilna, net skalbiant rankomis, pasitraukia. O kadangi norisi laisvesnio, tai jei nors kiek pastirauks - manau turetu buti gerai g.gif
tikrai aš pati už laisvesnius rūbelius, pas mane visi beveik S megztukai šitie megztukai palamai pamažinti šiek tiek su šita triušio sudėtimi biggrin.gif ax.gif , tai ir M geriau žinoma,
netasakei kokia pirmo sijonuko spalvytė? mirksiukas.gif
na man nepasitraukia nežinau ax.gif smile.gif šituos manau, kad nešiu į valyklą, nes manau išskalbus jie nebe tokie tas pūkas, minkštumas paliks, čia ne merino vilna, buvo įdėjusi zaraza praeitą sekmadienį kriaušytę, matosi, kad jau nebe toks palieka minkštas, o svarbiausia šioje sudėtyje purumas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 03, 14:02)
kokia pirmo varianto sijonuko spalva?

Su taskuotu kasmyriuku apacioje jcrew pencil double serge wool berods is 2010 metu rudens kolekcijos, bright dahlia spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
Kristela, abu megstukai faini, ypac su kaspineliu man jums, tamsiaplaukei wub.gif .
Gawau sijonuka Mini in black sequins. L patiko. l dailus, uzsakydama nuziurejau, kad su kiseniukais, todel rizikavau. Tai modeliukas l l, tox neipareigojanciai ir subtiliai puosnus, ir zvyneliai, neikyriai blizgus (foto jis atrodo blizgesnis nei realiai, turbut nuo blykstes.) ir mazuciai. O dbr ir papigo, kai pirkau buvo 80$, bent su -40% pirkau... cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 03 kovo 2013 - 21:00
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 03, 21:59)
Kristela, abu megstukai faini, ypac su kaspineliu man jums, tamsiaplaukei  wub.gif .
Gawau sijonuka Mini in black sequins. L patiko. l dailus, uzsakydama nuziurejau, kad su kiseniukais, todel rizikavau. Tai modeliukas l l, tox neipareigojanciai ir subtiliai puosnus, ir zvyneliai, neikyriai blizgus (foto jis atrodo blizgesnis nei realiai, turbut nuo blykstes.) ir mazuciai. O dbr ir papigo, kai pirkau buvo 80$, bent su -40% pirkau...  cool.gif

O man nepatiko tie sijonukai blush2.gif As parduotuveje juos maciau, labai ilgai kalbejo nukainuoti. Manau, kad devet tikrai nebus praktiska, kaip sedet su juom? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 03, 21:58)
Su taskuotu kasmyriuku apacioje jcrew pencil double serge wool berods is 2010 metu rudens kolekcijos, bright dahlia spalva mirksiukas.gif

ai čia šita spalvytė wub.gif nes per foto galvoju kokia čia spalva ax.gif
Papildyta:
[quote=lauryna50,2013 03 03, 21:59]
Kristela, abu megstukai faini, ypac su kaspineliu man jums, tamsiaplaukei wub.gif .
Gawau sijonuka Mini in black sequins. L patiko. l dailus, uzsakydama nuziurejau, kad su kiseniukais, todel rizikavau. Tai modeliukas l l, tox neipareigojanciai ir subtiliai puosnus, ir zvyneliai, neikyriai blizgus (foto jis atrodo blizgesnis nei realiai, turbut nuo blykstes.) ir mazuciai. O dbr ir papigo, kai pirkau buvo 80$, bent su -40% pirkau... cool.gif
dabar prašau realiai pasirodyti su tokiu sexy klubiniu variantu, reikia ir tokio manau turėti drinks_cheers.gif mirksiukas.gif thumbup.gif ne vien tik double wool iki kelėnų tongue.gif
Atsakyti
Gal kas jau skalbėte kriaušę? Ar linkęs trauktis?
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 03, 13:58)

KRISTELA, labai gražu wub.gif Kašmyriukas wub.gif

O su kaspinu tirkai pasitrauks mirksiukas.gif Aš turiu M dydi, tik bordini su juodu kaspinu wub.gif labai nešiojamas 4u.gif Po pirmo skalbimo pasitraukė 4u.gif Nors skalbiau rankomis, vos vos šiltame vandenyje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentinka: 03 kovo 2013 - 22:18
QUOTE(Dideja @ 2013 03 03, 16:23)
1. Turiu si megztuka http://factory.jcrew...23199/23199.jsp dydis S, su 90 cm krutine, mazesnis jau netiktu, skestu per sagutes ir is ilgio trumpas butu...Jums jau tikriausiai M reiktu smile.gif

2. liemuo ~74 cm, bet jei klausiate del cafe capri kelnyciu, tai jos zemintu liemeniu, o ne ant pacio liemens juosmuo gaunasi 4u.gif

Ne tik del kelnyciu, bet aplamai biggrin.gif Kokie ismatavimai per krutine ir liemeni - lengviau kazkaip orientuotis ir konsultuotis del visu drabuzeliu kai yra zmogus su panasiais gabaritais biggrin.gif

QUOTE(Ditele @ 2013 03 03, 16:42)
Factory wool-blend crewneck cardigan M reiktų-aš su apie 92 turiu M-mažesnis jau netiktų, o didesnei šiek tiek krūtinei M tikrai tiktų mirksiukas.gif  Factory warmspun Factory warmspun long-sleeve sweater, tai jis yra plonesnis už Factory wool-blend crewneck ir iki skalbimo M buvo kaip tik, bet po skalbimo šiek tiek pasitraukė, tai jau laukiu L parkeliaujant rolleyes.gif

Aciu aciuks.gif 4u.gif
Dar noreciau isgirsti nuomone apie Café capri in wool del kelienu issimusimo - gal be reikalo pergyvenu? 4u.gif Ir jei mano ugis 172 cm, tai Tall dydis atrodys kaip manekenei ar bus ilgesnes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 03 kovo 2013 - 23:31
QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 03, 23:16)
Gal kas jau skalbėte kriaušę? Ar linkęs trauktis?

zaraza skalbė biggrin.gif ax.gif taip pasitraukė jai nemažai, buvo įdėjusi foto, berods prieš kokią savaitę, tik juokino mus visas, sakė vis vien pirktų tokią pačią kriaušę,, nesvarbu kokia sudėtis, bigsmile.gif svarbu patiko rūbas,šaunuolė, optimistė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 03, 23:59)
zaraza skalbė biggrin.gif  ax.gif  taip pasitraukė jai nemažai, buvo įdėjusi foto, berods prieš kokią savaitę, tik juokino mus visas, sakė vis vien pirktų tokią pačią kriaušę,, nesvarbu kokia sudėtis, bigsmile.gif  svarbu patiko rūbas,šaunuolė, optimistė thumbup.gif  wub.gif

Susiradau tą postą, aš kaip suprantu nesusitraukė, o prasitampė kaip tik biggrin.gif paklausiu dar jos pačios 4u.gif

Iki penktadienio:

20% OFF ALL TEES & SHORTS FOR WOMEN, MEN, GIRLS & BOYS. USE CODE SUNNY. IN STORES & ONLINE. *details
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 04 kovo 2013 - 07:18
QUOTE(someday... @ 2013 03 03, 17:37)
Priminkit savo išmatavimus  4u.gif  ax.gif

89-67-97 4u.gif
Atsakyti
merginos, idekit nuoroda prasau tu melynu kelniu ar dzinsu (nepamenu) su baltais burbulais. pagalvojau, akd visai noriu ax.gif
Atsakyti