Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

KRISTELA kaip visad nuostabu wub.gif Net per didelis megztukas nekliuva biggrin.gif
QUOTE(Dideja @ 2013 03 03, 12:51)
Aciu, Kristela smile.gif

Factory sijonuko medziaga siek tiek plonesne, nei j.crew, bet tikrai nera skysta. Ir ilgis ciut trumpesnis. Is pirmo zvilgsnio kokybei priekaistu neturiu, ziuresiu kaip nesiosis. O dar pirktas su off, tai is vis papigiai gavosi  bigsmile.gif 
Abeju turiu 4 dydi, tai factory man tinka geriau, jis vos mazesnis tiek per liemeni, tiek per klubus 4u.gif

O man factory sijonas butent del ilgio ir nepatiko,nes kazkaip zenkliai trumpesnis uz crew varianta man pasirode unsure.gif Ir kando man jis labai, ko nepastebejau is crew. Nesusidraugavau as su juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 03 03, 16:05)
KRISTELA kaip visad nuostabu wub.gif Net per didelis megztukas nekliuva biggrin.gif
O man factory sijonas butent del ilgio ir nepatiko,nes kazkaip zenkliai trumpesnis uz crew varianta man pasirode unsure.gif Ir kando man jis labai, ko nepastebejau is crew. Nesusidraugavau as su juo rolleyes.gif

Ir man factory sijonas vilnonis maziau patiko, nei jcrew. Jis daugiau glamzosi, ilgis trumpesnis ir jau gaunasi nebe "pensil" vaizdas. Bet cia tik tokie ispudziai, jeigu lyginti su jcrew variantu. O pats is saves jis neblogas ax.gif

KRISTELA, grazu wub.gif ir man tas megztukas nekliuva M dydzio. Man kaip tik pastaruoju metu norisi "oversized" variantu ax.gif
Jeigu ne paslaptis, kokie tai yra bateliai, ieskau tokio aukscio su platforma rolleyes.gif
Atsakyti
Grazu Kristela thumbup.gif Man ir nekliuna M dydzio kaspinukas,tai bva man kriause M lygiai taip pat atrodo,bet tikrai daug smagiau jauciuosi nei su Xs,aisku per liemeni nu noretusi aptemtesnio,bet viliuosi ioskalbus,kad pasitrauks ir bus ciki g.gif
Atsakyti
Kristela man visada ir su viskuo graziai atrodo thumbup.gif Perziurejau FB albumuka, tai isvis wub.gif

Mergaites, sakykit kuris megztukas butu maziau skystas Factory wool-blend crewneck cardigan ar Factory warmspun classic crewneck cardigan? Ir su 93 per krutine M imti ar S? g.gif

Dar klausimukas toms kurios turi Café capri in wool. Jei darbe praktiskai kokias 6 valandas is 8 prasedi, tai ar neissimus ju kelieniai??? Gundausi as tom kelnytem labai, bet kazkaip be jokio elastano bijau pirkt g.gif

Netyciau issiaiskinau, kad Didejos ir Someday.. ugis ir klubai kaip mano biggrin.gif o kokie jusu, merginos, ismatavimai auksciau jei ne paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 03, 17:06)

1.Mergaites, sakykit kuris megztukas butu maziau skystas Factory wool-blend crewneck cardigan ar Factory warmspun classic crewneck cardigan? Ir su 93 per krutine M imti ar S? g.gif

2. Netyciau issiaiskinau, kad Didejos ir Someday.. ugis ir klubai kaip mano biggrin.gif o kokie jusu, merginos, ismatavimai auksciau jei ne paslaptis? 4u.gif

1. Turiu si megztuka http://factory.jcrew...23199/23199.jsp dydis S, su 90 cm krutine, mazesnis jau netiktu, skestu per sagutes ir is ilgio trumpas butu...Jums jau tikriausiai M reiktu smile.gif

2. liemuo ~74 cm, bet jei klausiate del cafe capri kelnyciu, tai jos zemintu liemeniu, o ne ant pacio liemens juosmuo gaunasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2013 03 02, 13:44)
Gal kuri jau gavot cocoon coat smoky coral spalvos? Kaip ji realiai?  g.gif

As sestadieni pasiemiau ir neprasoviau su dydziu. 2 dydis tinka idealiai, tik gal rankoves truputi ilgokos,bet nekliuva ax.gif spalva realiai labai grazi ir nenuobodi, kai sutvarkys mano kompa imesiu realias foto, dabar neturiu galimybiu. Dar gavau xs kriausyte, po apačia galiu drasiai vilktis marskinius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 03 kovo 2013 - 16:25
QUOTE(krista08 @ 2013 03 03, 17:24)
As sestadieni pasiemiau  ir neprasoviau su dydziu. 2 dydis tinka idealiai, tik gal rankoves truputi ilgokos,bet nekliuva  ax.gif spalva realiai labai grazi ir nenuobodi, kai sutvarkys mano kompa imesiu realias foto, dabar neturiu galimybiu. Dar gavau xs kriausyte, po apačia galiu drasiai vilktis marskinius  smile.gif

Priminkit savo išmatavimus 4u.gif ax.gif
Papildyta:
Kristela, labai labai labai gražu. 4u.gif 4u.gif Jau kašmyriuko gražumas.... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2013 03 03, 16:06)
Mergaites, sakykit kuris megztukas butu maziau skystas Factory wool-blend crewneck cardigan ar Factory warmspun classic crewneck cardigan? Ir su 93 per krutine M imti ar S? g.gif

Factory wool-blend crewneck cardigan M reiktų-aš su apie 92 turiu M-mažesnis jau netiktų, o didesnei šiek tiek krūtinei M tikrai tiktų mirksiukas.gif Factory warmspun Factory warmspun long-sleeve sweater, tai jis yra plonesnis už Factory wool-blend crewneck ir iki skalbimo M buvo kaip tik, bet po skalbimo šiek tiek pasitraukė, tai jau laukiu L parkeliaujant rolleyes.gif
Atsakyti
KRISTELA gražu wub.gif
Sakykite o burbuliuotis kašmyras ar nėra tysaliukas?Kazkuri mergina rašė, kad tysaliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 03, 18:48)
KRISTELA gražu wub.gif
Sakykite o burbuliuotis kašmyras ar nėra tysaliukas?Kazkuri mergina rašė, kad tysaliukas g.gif

Tikrai ne tysaliukas smile.gif
Minkštutis jis man toks - gal todėl taip ir parašė g.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz gera zodi ir uz nuomone wub.gif 4u.gif

QUOTE(inga_ @ 2013 03 03, 14:02)
kristela atrodai labai elegantiškai wub.gif  wub.gif  kokia pirmo varianto sijonuko spalva?
o megztukas, mieloji tau laisvokas, mnao manymu reiktų S, nežinau, man nepasitraukia ytie megztuaki, nes juos visus myliu ir saugau,todėl per klaidą tik vieną j.crew rūbą esu sugadinus ,
aš turiu S dyd. tau po krutine per laisvas ax.gif  aišku ne problema sumažinti, bet jis bus ne be toks minkštas ir purus po skalbimo karštam vandenyje, mano nuomonė, kristela smile.gif  mirksiukas.gif

Na nezinau net, tikrai nesiruosiu jo karstame vandenyje skalbti, bet man visi megztukai su vilna, net skalbiant rankomis, pasitraukia. O kadangi norisi laisvesnio, tai jei nors kiek pastirauks - manau turetu buti gerai g.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 03 03, 15:38)

Jeigu ne paslaptis, kokie tai yra bateliai, ieskau tokio aukscio su platforma rolleyes.gif

Bateliai GUESS Kirsty patent, siunciausi is guess.eu - labai protingas kulniuko aukstis (atminusavus platforma), vidus ir isore oda mirksiukas.gif

QUOTE(kotri_ @ 2013 03 03, 16:48)

Ne, tikrai ne tysaliukas, is kasmyriniu tik featherveight megztukai pasirode plonesni, sis normalus

Papildyta:
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 03, 17:06)
KRISTELA, grazu kaip ir visada  4u.gif O megztukas atrodo graziai laisvas, aisku, kas megsta aptemptus megztukus, toms nepatiks, o man grazu  wub.gif

Aciu 4u.gif
Va ir man grazu tas laisvumas, cia matyt kaip kuri labiau megsta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2013 03 03, 16:48)

tikrai ne tysaliukas ax.gif fainas smile.gif
Atsakyti