Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Aireda @ 2013 03 02, 22:19)
Manau si maikute ir turi buti laisva, jos toks stilius. Turiu xs, tai sakyciau tikrai puse dydzio didinta, bet ne daugiau. O s dydzio jau platoka, galvojau, kad bus ilgesne, bet beveik tokio pat ilgio.

aireda, parasykite matmenukus kiek cm petukai ir per krutine? aciukas , lauksiu mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=enura,2013 03 02, 22:04]
Gavau sia maikute

bet ji man nepasirode didinta, gal tik kokiu puse dydzio. nesioju xs-s, emiau xs dydi tai sakyciau kaip tik, nera aptempta bet tokia ir neturetu buti pagal mane. Idomu ar cia man tik pasitaike taip ? nes maciau isparduotuvej raso kad didinta keliais dydziais

su kokiais matmenukais jums tiko si maikute, ji 100 proc. medvilne? kokio ji ilgio? mirksiukas.gif
Atsakyti
Inga, galiu surasyti xs ir s dydzio sios maikutes ismatavimus mirksiukas.gif

Xs: peciu plotis 34 cm, plotis po pazastim 45 cm (ties liemeniu kokiais 2 cm maziau, ten susiaureja), ilgis 54 cm.

S: peciu plotis 36 cm, plotis po pazastim 47 cm (ties liemeniu kiek maziau, ten susiaureja), ilgis 55 cm.

4u.gif
Atsakyti
Merginos, sakykit burbuliniu tippiu dydziai tokie pat kaip vienspalviu? Jei vidnspalviu nesioju S tai burbulini irgi imti S ar M geriau?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 03 03, 09:56)
Merginos, sakykit burbuliniu tippiu dydziai tokie pat kaip vienspalviu? Jei vidnspalviu nesioju S tai burbulini irgi imti S ar M geriau?

Geriau imkite toki koki ir nesiojate, jei S tai S ir imkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2013 03 03, 10:08)
Geriau imkite toki koki ir nesiojate, jei S tai S ir imkite  4u.gif

Aciu 4u.gif o burbulinis nera trumpesnis?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2013 03 03, 10:28)
Aciu  4u.gif o burbulinis nera trumpesnis?

Pas mane sviesus burbulinis xs dydzio tai apie 62 sm ilgio 4u.gif
Atsakyti
Dideja, viskas idealiai jums tinka wub.gif Ir patys derinukai labai graziai ziurisi bigsmile.gif
O kaip factory sijonuko kokybe, lyginant su jcrew double serge wool?

Dabarte, o koki batu dydi LT parduotuvese perkat, visada 38?

inga_, jums reikia XS sios maikutes, musu matmenukai kiek pamenu panasus - turiu XS, tai tinka idealiai mirksiukas.gif

laurita99as marskinukai neatrodo labai dideli, graziai laisvi. Jie be elastano, tai mazesnis dydis gali nesmagus buti, judesius varzyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 03, 13:37)
Dideja, viskas idealiai jums tinka wub.gif  Ir patys derinukai labai graziai ziurisi bigsmile.gif
O kaip factory sijonuko kokybe, lyginant su jcrew double serge wool?

Aciu, Kristela smile.gif

Factory sijonuko medziaga siek tiek plonesne, nei j.crew, bet tikrai nera skysta. Ir ilgis ciut trumpesnis. Is pirmo zvilgsnio kokybei priekaistu neturiu, ziuresiu kaip nesiosis. O dar pirktas su off, tai is vis papigiai gavosi bigsmile.gif
Abeju turiu 4 dydi, tai factory man tinka geriau, jis vos mazesnis tiek per liemeni, tiek per klubus 4u.gif
Atsakyti
Pasirodau pora labai patikusiu megztuku 4u.gif

J.Crew cashmere polka dot sweater - S dydis, atitinka (foto megztukas jau skalbtas), rankoves trumpokos, tarp normaliu ir 3/4 (toks modelis, bracelet sleeves). Labai mylimas ir nesiojamas wub.gif
user posted imageuser posted image

J.Crew Giant bow sweater - M dydis (nepamazinau saves lotuliukas.gif ), atitinka (foto megztukas neskalbtas, naujas). Manau S atrodytu taip kaip jcrew manekenei, dabar ties pazastimis geras sprindis kabo. Bet kadangi pats megztukas neilgas, o skalbiant trauksis, tai pasiliksiu M - po skalbimo kiek pasitrauks ir bus pats tas. Siaip laaabai patiko, graziai ziurisi ir prie elegantisko sijonuko ir prie dzinsu.
user posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 03 03, 12:51)
Aciu, Kristela smile.gif

Factory sijonuko medziaga siek tiek plonesne, nei j.crew, bet tikrai nera skysta. Ir ilgis ciut trumpesnis. Is pirmo zvilgsnio kokybei priekaistu neturiu, ziuresiu kaip nesiosis. O dar pirktas su off, tai is vis papigiai gavosi  bigsmile.gif 
Abeju turiu 4 dydi, tai factory man tinka geriau, jis vos mazesnis tiek per liemeni, tiek per klubus 4u.gif

Ju ir sudetis skiriasi, jcrew 100% vilna, o factory apie 70%, jei neklystu. Bet jei realiai kokybe gera, tai tikrai verti demesio. Nors jei kaina butu vienoda, tai turbut vistiek labaiu verta rinktis jcrew, vien del sudeties blush2.gif
Atsakyti
Pasirodykit, prasau, kuri nors su sia maikyte.
user posted image
Atsakyti
Kristela, kašmyriukas nerealus wub.gif wub.gif

___
Idomu megztuka 55 wool, 30 nylon ir 15 kasmyro isskalbus siltesniam vandeny galeciau sumazinti vienu dydžiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2013 03 03, 14:14)
Aciu, Dideja 4u.gif Giant bow prie sijono tai tikrai graziau ziuretusi S, bet pasitrauks. O prie skinny dzinsiuku, tai ir dabar neblogai ziurejosi, toks oversized mirksiukas.gif

Del spalvu pasirasau po kiekvienu zodziu - ir as butent jcrew deka ipratau nebijoti ryskiu spalvu ir drasiu spalviniu deriniu thumbup.gif Nors pastaruoju metu jau emiau pasiilgti neutraliu spalvu.

kristela atrodai labai elegantiškai wub.gif wub.gif kokia pirmo varianto sijonuko spalva?
o megztukas, mieloji tau laisvokas, mnao manymu reiktų S, nežinau, man nepasitraukia ytie megztuaki, nes juos visus myliu ir saugau,todėl per klaidą tik vieną j.crew rūbą esu sugadinus ,
aš turiu S dyd. tau po krutine per laisvas ax.gif aišku ne problema sumažinti, bet jis bus ne be toks minkštas ir purus po skalbimo karštam vandenyje, mano nuomonė, kristela smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti