[quote=Dideja,2013 03 02, 17:55]
neturiu nei vienu , nei kitu, bet skaiciau , kad merginos rase, jog Talboots kietos ir nepatogios
man tai minkstutes ir fainutes is Talbots, tiesa,jcrew neturiu,gal jos dar fainesnes?Mane labiausiai stebina ju identiskas vienodumas,padas tikrai toks pat,virsus ir gi vienodai parauktas.
QUOTE(Dideja @ 2013 03 02, 17:55)
neturiu nei vienu , nei kitu, bet skaiciau , kad merginos rase, jog Talboots kietos ir nepatogios
Ivairiu talbots buvo - buvo ir labai minkstu
del kriausytes, tai as turiu M, bet labai noreciau L pasimatuoti, siaip nepertemptas, bet itariu, kad per pecius smagiau butu L, o jei dar pasitrauks
gal kas turite L kriause ir galite ismatavimus parasyti
ir kokius marskinukus po ja vilksites, jei vilksites?
QUOTE(Dideja @ 2013 03 02, 14:11)
ir dar reikia pasitreniruoti, kaip graziai ji uzsideti, kazkada buvau radusi video daugybe saliku risimo variantu, deja neissisaugojau
puikūs pavasariniai derinukai, dideja ypač šalikiukas
QUOTE(LOCKETS @ 2013 03 02, 19:18)
Mano dukra kriaušę dėvi, gražiausiai atrodo boy shirt NEON LAVENDER spalva, nors turi visų spalvų, būtent ši spalva gražiausiai žiūrisi
My Webpage
QUOTE(Vlastimila @ 2013 03 02, 18:26)
Mano dukra kriaušę dėvi, gražiausiai atrodo boy shirt NEON LAVENDER spalva, nors turi visų spalvų, būtent ši spalva gražiausiai žiūrisi
My Webpage
My Webpage
aciu
QUOTE(Dideja @ 2013 03 02, 15:11)
ir dar reikia pasitreniruoti, kaip graziai ji uzsideti, kazkada buvau radusi video daugybe saliku risimo variantu, deja neissisaugojau
Turiu išsaugojus daug video, jei reikės - kreipkitės
Ačiū už fotosesiją - pamačiau, kaip aš lieknesnė atrodyčiau Tas pats derinukas - sijonas, palaidinė ir kardiganas. Ir šalikėlis toks pats prie to paties sijono Turbūt dar ir marškinukus mint spalvos turit, tinka. Įsivaizduoju, jei netyčia mieste vienodai apsirengusios susitiktume ...
del kriausytes, tai as turiu M, bet labai noreciau L pasimatuoti, siaip nepertemptas, bet itariu, kad per pecius smagiau butu L, o jei dar pasitrauks
L dydžio kriaušytė per pečius 35cm. , per krūtinę 51cm.
Dideja, grazu faina kad pasirodot dauguma, tik paskui norai begaliniai
QUOTE(Dabartė @ 2013 03 02, 19:46)
Turiu išsaugojus daug video, jei reikės - kreipkitės
Ačiū už fotosesiją - pamačiau, kaip aš lieknesnė atrodyčiau Tas pats derinukas - sijonas, palaidinė ir kardiganas. Ir šalikėlis toks pats prie to paties sijono Turbūt dar ir marškinukus mint spalvos turit, tinka. Įsivaizduoju, jei netyčia mieste vienodai apsirengusios susitiktume ...
taip, turiu ir mint spalvos marskinukus aciu, kad priminet, jie dar nedeveti, reiks pabandyti uzsideti...
vaizdelis butu geras mieste vienodais rubais susitikt ale tai zinotume , kad is "vienos chebrytes"
ir aciu visoms mergaitems uz grazu zodi rubeliams
Papildyta:
man kriause jau per anksta gaunasi su marskinukais, bet siaip tai labai graziai ziurisi su ja Stretch perfect shirt sie marskinukai https://s7d9.scene7.com/is/image/jcrew/2986...bag_tn150$, spalva sheer mint, spalva realiai ne tokia blyski, o labiau i zalsvuma/zydruma
Papildyta:
Gyte, o kodel parduodat ta grazuoli tippi cardigana dusty cliff spalvos ? Spalva nepatiko ar del dydzio ?
QUOTE(enura @ 2013 03 02, 22:04)
Gavau sia maikute
bet ji man nepasirode didinta, gal tik kokiu puse dydzio. nesioju xs-s, emiau xs dydi tai sakyciau kaip tik, nera aptempta bet tokia ir neturetu buti pagal mane. Idomu ar cia man tik pasitaike taip ? nes maciau isparduotuvej raso kad didinta keliais dydziais
bet ji man nepasirode didinta, gal tik kokiu puse dydzio. nesioju xs-s, emiau xs dydi tai sakyciau kaip tik, nera aptempta bet tokia ir neturetu buti pagal mane. Idomu ar cia man tik pasitaike taip ? nes maciau isparduotuvej raso kad didinta keliais dydziais
Manau si maikute ir turi buti laisva, jos toks stilius. Turiu xs, tai sakyciau tikrai puse dydzio didinta, bet ne daugiau. O s dydzio jau platoka, galvojau, kad bus ilgesne, bet beveik tokio pat ilgio.