Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

[quote=Dideja,2013 03 02, 17:55]
neturiu nei vienu , nei kitu, bet skaiciau , kad merginos rase, jog Talboots kietos ir nepatogios g.gif

man tai minkstutes ir fainutes is Talbots, tiesa,jcrew neturiu,gal jos dar fainesnes?Mane labiausiai stebina ju identiskas vienodumas,padas tikrai toks pat,virsus ir gi vienodai parauktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 02 kovo 2013 - 17:04
QUOTE(Dideja @ 2013 03 02, 17:55)
neturiu nei vienu , nei kitu, bet skaiciau , kad merginos rase, jog Talboots kietos ir nepatogios g.gif

Ivairiu talbots buvo - buvo ir labai minkstu
Atsakyti
del kriausytes, tai as turiu M, bet labai noreciau L pasimatuoti, siaip nepertemptas, bet itariu, kad per pecius smagiau butu L, o jei dar pasitrauks g.gif

gal kas turite L kriause ir galite ismatavimus parasyti 4u.gif
ir kokius marskinukus po ja vilksites, jei vilksites? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 02, 14:11)
drinks_cheers.gif
ir dar reikia pasitreniruoti, kaip graziai ji uzsideti, kazkada buvau radusi video daugybe saliku risimo variantu, deja neissisaugojau ax.gif

puikūs pavasariniai derinukai, dideja smile.gif ypač šalikiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 03 02, 19:18)

Mano dukra kriaušę dėvi, gražiausiai atrodo boy shirt NEON LAVENDER spalva, nors turi visų spalvų, būtent ši spalva gražiausiai žiūrisi wub.gif

user posted image

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 03 02, 18:26)
Mano dukra kriaušę dėvi, gražiausiai atrodo boy shirt NEON LAVENDER spalva, nors turi visų spalvų, būtent ši spalva gražiausiai žiūrisi wub.gif

user posted image

My Webpage

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 03 02, 15:11)
drinks_cheers.gif
ir dar reikia pasitreniruoti, kaip graziai ji uzsideti, kazkada buvau radusi video daugybe saliku risimo variantu, deja neissisaugojau ax.gif

Turiu išsaugojus daug video, jei reikės - kreipkitės 4u.gif
Ačiū už fotosesiją - pamačiau, kaip aš lieknesnė atrodyčiau friends.gif biggrin.gif Tas pats derinukas - sijonas, palaidinė ir kardiganas. Ir šalikėlis toks pats prie to paties sijono doh.gif Turbūt dar ir marškinukus mint spalvos turit, tinka. Įsivaizduoju, jei netyčia mieste vienodai apsirengusios susitiktume ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dabartė: 02 kovo 2013 - 18:47
del kriausytes, tai as turiu M, bet labai noreciau L pasimatuoti, siaip nepertemptas, bet itariu, kad per pecius smagiau butu L, o jei dar pasitrauks  g.gif

L dydžio kriaušytė per pečius 35cm. , per krūtinę 51cm. 4u.gif
Atsakyti
Dideja, grazu wub.gif faina kad pasirodot dauguma, tik paskui norai begaliniai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 03 02, 19:46)
Turiu išsaugojus daug video, jei reikės - kreipkitės  4u.gif
Ačiū už fotosesiją - pamačiau, kaip aš lieknesnė atrodyčiau friends.gif  biggrin.gif  Tas pats derinukas - sijonas, palaidinė ir kardiganas.  Ir šalikėlis toks pats prie to paties sijono  doh.gif  Turbūt dar ir marškinukus mint spalvos turit, tinka. Įsivaizduoju, jei netyčia mieste vienodai apsirengusios susitiktume ...  lotuliukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif

taip, turiu ir mint spalvos marskinukus lotuliukas.gif aciu, kad priminet, jie dar nedeveti, reiks pabandyti uzsideti...
vaizdelis butu geras mieste vienodais rubais susitikt tongue.gif ale tai zinotume , kad is "vienos chebrytes" lotuliukas.gif

ir aciu visoms mergaitems uz grazu zodi rubeliams 4u.gif

Papildyta:
del kriausytes, tai as turiu M, bet labai noreciau L pasimatuoti, siaip nepertemptas, bet itariu, kad per pecius smagiau butu L, o jei dar pasitrauks  g.gif

man kriause jau per anksta gaunasi su marskinukais, bet siaip tai labai graziai ziurisi su ja Stretch perfect shirt sie marskinukai https://s7d9.scene7.com/is/image/jcrew/2986...bag_tn150$, spalva sheer mint, spalva realiai ne tokia blyski, o labiau i zalsvuma/zydruma smile.gif
Papildyta:

Gyte, o kodel parduodat ta grazuoli tippi cardigana dusty cliff spalvos ? Spalva nepatiko ar del dydzio ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 kovo 2013 - 20:54
Gavau sia maikute
user posted image
bet ji man nepasirode didinta, gal tik kokiu puse dydzio. nesioju xs-s, emiau xs dydi tai sakyciau kaip tik, nera aptempta bet tokia ir neturetu buti pagal mane. Idomu ar cia man tik pasitaike taip ? nes maciau isparduotuvej raso kad didinta keliais dydziais g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 03 02, 22:04)
Gavau sia maikute
user posted image
bet ji man nepasirode didinta, gal tik kokiu puse dydzio. nesioju xs-s, emiau xs dydi tai sakyciau kaip tik, nera aptempta bet tokia ir neturetu buti pagal mane.  Idomu ar cia man tik pasitaike taip ? nes maciau isparduotuvej raso kad didinta keliais dydziais  g.gif

Manau si maikute ir turi buti laisva, jos toks stilius. Turiu xs, tai sakyciau tikrai puse dydzio didinta, bet ne daugiau. O s dydzio jau platoka, galvojau, kad bus ilgesne, bet beveik tokio pat ilgio.
Atsakyti