Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(melynake28 @ 2013 03 02, 15:50)
Galesiu pamatuot,bet kadangi jis visas laisvesnis,tai pakrites apacioj toks gaunasi,tai atrodo tikrai ilgesnis nemazai uz xs.

as atkreipiau demesi, kai kazkuri mergaite buvo isparduotuvej ilgi parasiusi sio megztuko, tai gal 1-2 cm skyresi...
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 19:41)
aciu wink.gif
mano 24,5 cm. kai pagalvoji kas tas 0,5 cm  doh.gif ar kas 0,5 cm tie dydziai ir yra?
gal kas turit 8 dydi ir su kokia koja nesiojat?

Pasiėmiau šiandien su tokia koja Cece odines 8 dydžio. Čia mergaitės taip buvo patarusios. Lyg laisvokos atrodo, bet nuo kojos tikrai nekris. Nežinau, ar 7H nebūtų mažos g.gif Liūda tik, kad gavau ne tą spalvą, kurią užsakinėjau verysad.gif
Atsakyti
Pamaciau ant Didejos kaip graziai tas sijonukas atrodo, uzsimaniau irgi, bet jau saukstai po pietu - neber dydziu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 03 02, 15:54)
Pasiėmiau šiandien su tokia koja Cece odines 8 dydžio. Čia mergaitės taip buvo patarusios. Lyg laisvokos atrodo, bet nuo kojos tikrai nekris. Nežinau, ar 7H nebūtų mažos  g.gif  Liūda tik, kad gavau ne tą spalvą, kurią užsakinėjau  verysad.gif

O kokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 03 02, 16:04)
Pamaciau ant Didejos kaip graziai tas sijonukas atrodo, uzsimaniau irgi, bet jau saukstai po pietu - neber dydziu sad.gif

Tai gal dar papildys,sekite kiekviena diena papildymus.
Papildyta:

[quote=Dideja,2013 03 02, 15:53]

dar neploviau ir net nenesiojau tu medvilniniu,dabar merininius ,,vartoju,,. Bet man merinukai kazkiek burbuliuojasi, o va sunaus merinukas is factory, tai ziauriai ziauriai susiburbuliaves( nezinau, gal jis ten mokykloje trinasi i suolus),tvarkau kas kelios dienos, bet vis dar neturiu elektrinio puku nurinkejo, tai labai vargstu, o rezultatas ne koks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 02 kovo 2013 - 15:27
QUOTE(s.kristi @ 2013 03 02, 17:06)
O kokia spalva?

Gavau boulevard green (užsakinėjau gallery green) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 03 02, 16:24)
Gavau  boulevard green (užsakinėjau gallery green)  4u.gif

Jei nesunku imeskite nuoroda arba realia foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2013 03 02, 17:34)
Jei nesunku imeskite nuoroda arba realia foto  4u.gif

Čia nuoroda, kaip tik yra spalva.
http://www.jcrew.com...~~~~~/64408.jsp
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 03 02, 16:42)

Kodel negrazi, man tai(zalios spalvos myletojai) labai faina wink.gif
Atsakyti
Situ balerinu, mano nuomone, labai didele kaina net su nuolaida,as praejusi rudeni Talbots balerinas pirkau po 21 ar 23 dolerius, kurios is isvaizdos visiskai identiskos sioms, tik spalvos kitokios buvo.
Papildyta:
QUOTE(Dabartė @ 2013 03 02, 16:42)

vaje,spalvos visiskai skirtingos,jeigu buvote suplanavusi priderinti prie kazko, tai tada visiskas pravalas. O kaip cia gali buti su tom spalvom, ar ant etiketes sumaisyta, ar tarpininke sumaise uzsakydama.
Atsakyti
QUOTE(s.kristi @ 2013 03 02, 18:09)
Kodel negrazi, man tai(zalios spalvos myletojai) labai faina wink.gif

Aš ir nesakiau, kad negraži biggrin.gif Tik norėjau šviesių. Vakar VC žalias lakines gavau. Aš irgi žalios sp. mylėtoja drinks_cheers.gif , matytumėt, kiek pas mane žalių atspalvių vien J.Crew doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantaO @ 2013 03 02, 18:37)
O kaip cia gali buti su tom spalvom, ar ant etiketes sumaisyta, ar tarpininke sumaise uzsakydama.

Dar nežinau kaip, neatrašė. Tik šiandien pasiėmiau. Turbūt parduotuvė sumaišė, o tarpininkė nepastebėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2013 03 02, 17:37)
Situ balerinu, mano nuomone, labai didele kaina net su nuolaida,as praejusi rudeni Talbots balerinas pirkau po 21 ar 23 dolerius, kurios is isvaizdos visiskai identiskos sioms, tik spalvos kitokios buvo.

neturiu nei vienu , nei kitu, bet skaiciau , kad merginos rase, jog Talboots kietos ir nepatogios g.gif
Atsakyti