Įkraunama...
Įkraunama...

JCREW

QUOTE(Aleja.lt @ 2013 03 01, 17:05)

aciu wink.gif
mano 24,5 cm. kai pagalvoji kas tas 0,5 cm doh.gif ar kas 0,5 cm tie dydziai ir yra?
gal kas turit 8 dydi ir su kokia koja nesiojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cooliuke: 01 kovo 2013 - 17:44
QUOTE(cooliuke @ 2013 03 01, 17:41)
aciu wink.gif
mano 24,5 cm. kai pagalvoji kas tas 0,5 cm  doh.gif ar kas 0,5 cm tie dydziai ir yra?
gal kas turit 8 dydi ir su kokia koja nesiojat?

Su 25 cm turiu 8 dydį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2013 03 01, 17:30)
ačiū už apžvalgą tokią  biggrin.gif  gėlėti tikrai kokie gražūs, gaila, kad netiko. o kokį atitinka dydį?
taškuotieji tikrai dailiai atrodo, o kojos tikrai super long, nes vis tiek potrumpiai tokie  biggrin.gif
ir jei pėdkelnes ėmėt dukrytei, tai kaip ten dydžiuose susigaudėt? žiūrėjau kažkada ir mečiau tą reikalą  biggrin.gif

Gėlėtų žiauriai gailą-čiupsiu, jei tik bus, kokia nuolaida ax.gif Aš sakyčiau, kad jie kokiais porą dydžių mažinti, nes aš net neįlendu, nors paprastai 29 ar 30 mano dydis rolleyes.gif Esu išmatavusi, tai brūkštelnu-gal pravers kam :
1. Liberty toothpick jean in Emma and Georgina floral 29Tall - sakyčiau, kad mažinti ir tiktų klubams kažkur apie 95/96 cm, liemuo apie 39cx2, per klubus apie 46cmx2.

2. Toothpick jean in garment-dyed twill vibrant fuchsia spalvikės 29Tall - juosmuo apie 40cmx2, klubai apie 47,5cmx2, sakyčiau, kad tiktų klubams apie 96/100 cm.

drinks_cheers.gif kojų nei ilgiu, nei dydžiu nesiskundžiu-ką turiu, tai turiu biggrin.gif
O dėl pėdų-labai paprastai susigaudžiau-pažiūrėjau dydžių lentelę ir ėmiau M/L buvo mažos, tai užsisakiau XL/XXL ir tiko mano panai (ji irgi aukšta-apie 146/147 ūgio) mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 01, 14:54)
friends.gif maniškių spalva LIGHT FLAMINGO mirksiukas.gif
Papildyta:

4u.gif jei atvirai, aš tikėjaus balerinkių kitokios spalvos šiek tiek, todėl iš pat pradžių lyg man nelabai patiko tai, ką pamačiau gyvai, bet vakar visą vakarą su Cece po namus pravaikščiojau ir prilipo man ta spalva biggrin.gif Svarbiausia, kad ji tokia neįprasta riužava  wub.gif

Saltibarsciu biggrin.gif Man tai ji nelabai, dar pratinuosi prie ju biggrin.gif
Atsakyti
Ciupkit merginoms lankeli, mes turim labai subtilus ir kainyte gera

http://www.jcrew.com...~~~~~/88269.jsp
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2013 03 01, 21:06)
Ditele, uztat ant zemes Tvirtai stovim!  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif pagal užsipirktą jcrew kiekį apie save to nepasakyčiau lotuliukas.gif
QUOTE(ievakata @ 2013 03 01, 21:27)
Ciupkit merginoms lankeli, mes turim labai subtilus ir kainyte gera

http://www.jcrew.com...~~~~~/88269.jsp

bigsmile.gif reiks griebt, nes seniai akį varvinu, bet abejodavau, ar bus tikrai fainas mirksiukas.gif O jis nėra mažai galvikei, nes mano panelytės galva iš didesnių blush2.gif ax.gif ? O aš tai šitą ir šitą kiepuriuką vasarai, jei dar būtų, panelytėms rekomenduoju-nerealios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 01 kovo 2013 - 21:43
QUOTE(Ditele @ 2013 03 01, 22:35)
panamkes, jei dar būtų, panelytėms rekomenduoju-nerealios  wub.gif  wub.gif  wub.gif

turim 2 tokias, tikrai smagios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 01 kovo 2013 - 21:43
QUOTE(Ditele @ 2013 03 01, 21:35)
lotuliukas.gif pagal užsipirktą jcrew kiekį apie save to nepasakyčiau lotuliukas.gif

bigsmile.gif reiks griebt, nes seniai akį varvinu, bet abejodavau, ar bus tikrai fainas mirksiukas.gif O jis nėra mažai galvikei, nes mano panelytės galva iš didesnių blush2.gif  ax.gif ? O aš tai šitą   ir  šitą kiepuriuką vasarai, jei dar būtų, panelytėms rekomenduoju-nerealios  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nemazas, as uzsidejau ir man dar visai geras, o dukrai super, mano mergina didesne uz Jusu
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 03 01, 19:41)

O dėl pėdų-labai paprastai susigaudžiau-pažiūrėjau dydžių lentelę ir ėmiau M/L buvo mažos, tai užsisakiau XL/XXL ir tiko mano panai (ji irgi aukšta-apie 146/147 ūgio) mirksiukas.gif .

dėkui, aiškiau dabar bus smile.gif

Lauryna50, o priminkit prašau, su kokiais klubais ir kelintą kaspinuotų velvetų dydį ėmėt? Nupigino juos, gal imt, nors jau tiek kelnių turiu, kad nu nereik man jų, nu bet kad gražios biggrin.gif
Atsakyti
Gavau si dirziuka, labai smagus atrodo, tik as juoda pirkau, sagtele grazi
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jPeO3CI
ir si megztuka, tik kai pirkau kaina buvo mazesne ir spava rausva su melynu, grazus, mielas prie kuno, sagutes labai bigsmile.gif sakyciau vos didntas
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jOUBSju
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 03 01, 21:46)
Nemazas, as uzsidejau ir man dar visai geras, o dukrai super, mano mergina  didesne uz Jusu

4u.gif bet amno merginos galva pati gana didelė-jai mano kepurės tinka blush2.gif ax.gif

QUOTE(ievakata @ 2013 03 01, 21:51)
Gavau si dirziuka, labai smagus atrodo, tik as juoda pirkau, sagtele grazi
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jPeO3CI

drinks_cheers.gif aš ir juodą tokį gavau-labai wub.gif - paprastas, subtilus, elegantiškas ir universalus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2013 03 01, 22:48)
dėkui, aiškiau dabar bus smile.gif

Lauryna50, o priminkit prašau, su kokiais klubais ir kelintą kaspinuotų velvetų dydį ėmėt? Nupigino juos, gal imt, nors jau tiek kelnių turiu, kad nu nereik man jų, nu bet kad gražios  biggrin.gif

As visu dzinsus (kt gamintoj) perku skinny, ir visad 28. Siu emiau 28T, irgi OK. 73-102.
4u.gif Jei noresit CM, brukstelkit, ryt parasysiu. Jus be nuolaideles gundotes? g.gif
Atsakyti