QUOTE(Rimingway @ 2013 04 17, 18:14)
Rimingway, 17 Bal 2013 - 18:14, parašė:
Rimingway, 17 Bal 2013 - 18:14, parašė:
Dabar dar karta nuvirtau
Pati??? Viska pati? Nu vat kaip taip? Kaip viska suzinot, susiieskot, uzsisakyt nemokant kalbos??? Kaip vietoj susikalbet, kaip paprasyt kazko prireikus, ar ka atsakyt, jei paklaus..?
Jetau, rimtai reikes pas tave i kursus uzsirasyt
Eina sau, as visko bijau...
Arba dar geriau, kita karta as su tavim vaziuosiu ir stebesiu, mokysiuos nuo iki, kaip tu viska darai
Rimtai, man net sest i masina ir isvaziuot i kita sali, kad ir ta pacia Lenkija - stresas
o cia...
Ka veiksi?
Labas 
Dabar dar karta nuvirtau

Pati??? Viska pati? Nu vat kaip taip? Kaip viska suzinot, susiieskot, uzsisakyt nemokant kalbos??? Kaip vietoj susikalbet, kaip paprasyt kazko prireikus, ar ka atsakyt, jei paklaus..?
Jetau, rimtai reikes pas tave i kursus uzsirasyt

Eina sau, as visko bijau...
Arba dar geriau, kita karta as su tavim vaziuosiu ir stebesiu, mokysiuos nuo iki, kaip tu viska darai
Rimtai, man net sest i masina ir isvaziuot i kita sali, kad ir ta pacia Lenkija - stresas

o cia...
Ka veiksi?
Labas
Tau tik atrodo, kad viskas super sudėtinga, pabandytum, suprastum, kad viskas normaliai

, ypač tokiai supermamai kaip tu. Aš irgi galvojau, kad nesugebėčiau, bet kai pernai Amerikoj mus pasikvietę giminaičiai nelabai teikėsi mus užimt, pasiimėm auto ir kiek patys sugebėjom važiavom, viešbučius internetu užsisakinėjom, nors anglų kalba irgi vos vos kalbu, o MB tik "sorry" ir "helo". Ko žodžiais nesusikalbėjom, susirodėm

. MB tyčia pats kartą ėjo žetonų automatui pirkt nemokėdamas kalbos, nupirko

, t. y. gavo už dyką

, nors jie buvo mokami

. Visą informaciją apie keliones nete galima rasti, daug patarimų apie lankytinas vietas. Kitais metais aš irgi pati organizuosiu kelionę, taip daug pigiau. Man tik vairuot sunku, net į Vilnių įvažiavus muša šaltas prakaitas ir kojas pakerta

, o MB po Čikagą kaip vietinis važinėjo

.