Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

QUOTE(Rimingway @ 2013 04 17, 18:14)

Rimingway, 17 Bal 2013 - 18:14, parašė:

Rimingway, 17 Bal 2013 - 18:14, parašė:

Dabar dar karta nuvirtau swoon.gif Pati??? Viska pati? Nu vat kaip taip? Kaip viska suzinot, susiieskot, uzsisakyt nemokant kalbos??? Kaip vietoj susikalbet, kaip paprasyt kazko prireikus, ar ka atsakyt, jei paklaus..?
Jetau, rimtai reikes pas tave i kursus uzsirasyt bigsmile.gif Eina sau, as visko bijau... cool.gif
Arba dar geriau, kita karta as su tavim vaziuosiu ir stebesiu, mokysiuos nuo iki, kaip tu viska darai lotuliukas.gif
Rimtai, man net sest i masina ir isvaziuot i kita sali, kad ir ta pacia Lenkija - stresas cool.gif o cia...
Ka veiksi? ax.gif

Labas smile.gif

Dabar dar karta nuvirtau swoon.gif Pati??? Viska pati? Nu vat kaip taip? Kaip viska suzinot, susiieskot, uzsisakyt nemokant kalbos??? Kaip vietoj susikalbet, kaip paprasyt kazko prireikus, ar ka atsakyt, jei paklaus..?
Jetau, rimtai reikes pas tave i kursus uzsirasyt bigsmile.gif Eina sau, as visko bijau... cool.gif
Arba dar geriau, kita karta as su tavim vaziuosiu ir stebesiu, mokysiuos nuo iki, kaip tu viska darai lotuliukas.gif
Rimtai, man net sest i masina ir isvaziuot i kita sali, kad ir ta pacia Lenkija - stresas cool.gif o cia...
Ka veiksi? ax.gif

Labas smile.gif

Tau tik atrodo, kad viskas super sudėtinga, pabandytum, suprastum, kad viskas normaliai mirksiukas.gif , ypač tokiai supermamai kaip tu. Aš irgi galvojau, kad nesugebėčiau, bet kai pernai Amerikoj mus pasikvietę giminaičiai nelabai teikėsi mus užimt, pasiimėm auto ir kiek patys sugebėjom važiavom, viešbučius internetu užsisakinėjom, nors anglų kalba irgi vos vos kalbu, o MB tik "sorry" ir "helo". Ko žodžiais nesusikalbėjom, susirodėm mirksiukas.gif . MB tyčia pats kartą ėjo žetonų automatui pirkt nemokėdamas kalbos, nupirko bigsmile.gif , t. y. gavo už dyką lotuliukas.gif, nors jie buvo mokami lotuliukas.gif . Visą informaciją apie keliones nete galima rasti, daug patarimų apie lankytinas vietas. Kitais metais aš irgi pati organizuosiu kelionę, taip daug pigiau. Man tik vairuot sunku, net į Vilnių įvažiavus muša šaltas prakaitas ir kojas pakerta doh.gif, o MB po Čikagą kaip vietinis važinėjo bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 04 17, 17:29)

Maja Di, 17 Bal 2013 - 17:29, parašė:

Maja Di, 17 Bal 2013 - 17:29, parašė:

Tau tik atrodo, kad viskas super sudėtinga, pabandytum, suprastum, kad viskas normaliai mirksiukas.gif , ypač tokiai supermamai kaip tu. Aš irgi galvojau, kad nesugebėčiau, bet kai pernai Amerikoj mus pasikvietę giminaičiai nelabai teikėsi mus užimt, pasiimėm auto ir kiek patys sugebėjom važiavom, viešbučius internetu užsisakinėjom, nors anglų kalba irgi vos vos kalbu, o MB tik "sorry" ir "helo". Ko žodžiais nesusikalbėjom, susirodėm mirksiukas.gif . MB tyčia pats kartą ėjo žetonų automatui pirkt nemokėdamas kalbos, nupirko bigsmile.gif , t. y. gavo už dyką lotuliukas.gif, nors jie buvo mokami lotuliukas.gif . Visą informaciją apie keliones nete galima rasti, daug patarimų apie lankytinas vietas. Kitais metais aš irgi pati organizuosiu kelionę, taip daug pigiau. Man tik vairuot sunku, net į Vilnių įvažiavus muša šaltas prakaitas ir kojas pakerta doh.gif, o MB po Čikagą kaip vietinis važinėjo bigsmile.gif .

thumbup.gif As ir sakau, zmones visada pades. Viena diena viena buavau Cikagoj, vaziavau traukiniu, tai ten budama niekaip neberadau traukiniu stoties. Kazkaip paklausiau, tai vos iki zemes nepasilenkdamas man paaiskino kur eiti. wub.gif
Atsakyti
Tai viena ir as gal isdrysciau, bet kartu su vaikais - mirtis alyvose... Nu man taip atrodo ax.gif Vienas tai ka, rasi kur ir kaip, kazkaip... o vaikai yra vaikai, nu man atsakomybes gal per daug atrodo ar ka mastau.gif

Nors aisku, jei syki pabandyciau, gal ne taip baisu pasirodytu...

Nu gerai, Aistrute, o kaip tu toj Cikagoj kelio pasiklausei? Vistiek kazkiek kalba turi moket. Arba tarkim, islipu is lektuvo, kaip viesbuti surast, i koki auto lipt? unsure.gif *****, man jau baisu... lotuliukas.gif

Ai, pamenu, kai Italijoj buvau, tai daug kur rusiskai imanoma buvo sisikalbet blush2.gif O kai kurie gatves prekeiviai net lauzyta lietuviska kalba kalbino lotuliukas.gif
Zodziu, reik pasiryzt ir man kazkada ax.gif
Atsakyti
Aistrute, o tu gal ta kelione per Makaliu planavai?

Einu lietiniu kept, jau ka patika... lotuliukas.gif
Atsakyti
Autobusu marsrutus atsispausdinau i kisene isidesiu, ten sake kas 10 minuciu jie vaziuoja. Adresus turiu, galiu ant popieriaus parodyti, jei ka.
Kai Varsuvoj reikejo is autobusu stoties i oro uosta patekti, irgi atsispausdinau namie, laika, marsrutus, bilieteliu kainas i vsio, ax.gif
o Cikagoj, nu paklausiau: Where train station?, o ten jau viskas rankom. lotuliukas.gif
Dar kai skridau is Airijos i Lietuva, turejau daug laiko Liverpulyje, sedau i miesto autobusa, islipau pasivaiksciojau ir po keliu valandu vel grizau i oro uosta. cool.gif

Per Makaliu nepirkau, nes ten gaunasi mazumele brangiau.
Siaip internetas visagalis, o tau RW tai jau tikrai, is taves tik mokytis reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistrute: 17 balandžio 2013 - 21:30

.......vajazau,kaip Sapro gaila dry.gif ....nu labai labai unsure.gif
Labai talentingas zmogus,su savo silpnybemis,ale charizmatiskas ir nepakartojamas.
As asmeniskai,visus tuos TV projektus su jo dalyvavimu,tik del jo ziuredavau smile.gif .
Vakar su Ignium dalyvavom skaitovu konkurse ir jau po visko,tokie laimingi,kad buvom ivertinti....susitikom su pusbroliais,kuma ir varem marsrutke iki kinieciu kavines.....ir girdziu,kaip mergiote rekia telefonu( matyt ,kad visi girdetume) -.....oi,girdejai,Sapras pasikore,kas cia jam uzejo,juk zvezda buvo !!!!.
O mes nugirde nutarem,kad ji apie koki draugeli, su tokia pravarde,sneka. doh.gif
Po to mamaite paskambijo,kad liudi prie TV ir papasakojo.

Nu ka,kaip leisit savaitgali????

As musiet varysiu sodan,bandysiu prasivarpyt lysves ir sukaisiot svogunus...seklas suguldyt ax.gif .

Tiesa,moteros,kurios turit sodus ir sklypus, a jus zinojot apie toki metoda -nu kad nengviau butu ir vargt nereiktu su seklytem,kai jas barstai susirietes ....is anksto,galima dar ziema tongue.gif ,susiklijuot seklas ant WC popiriaus su bulviu krakmolu ,atstumais kas 3-4cm. Po to lauke...lysvej darai lygius griovelius ,suguldai tas juostas su seklom,gerai prilieji vandens ir lauki daigu bigsmile.gif . As taip darau jau kelinta sezona...bais greit gaunasi...viens malonumas bigsmile.gif .

Atsakyti
Labs.

Pacankei sveikinimai 4u.gif Gal užsuks pasidairyt ax.gif

user posted image

QUOTE(shanet @ 2013 04 19, 09:30)

shanet, 19 Bal 2013 - 09:30, parašė:

shanet, 19 Bal 2013 - 09:30, parašė:

-.....oi,girdejai...

Tiesa,moteros,kurios turit sodus ir sklypus, a jus zinojot apie toki metoda

-.....oi,girdejai...

Tiesa,moteros,kurios turit sodus ir sklypus, a jus zinojot apie toki metoda

Pas mus šiandien taip vaikai vieni kitus ateinančius sutiko: ar žiūrėjai vakar žinias..? bigsmile.gif
Man irgi žiauriai gaila... verysad.gif Koks jis bebuvo, bet... tokių reta. Ir gal kas žiūrėjot jo interviu po to karto, kai kažkurioj laidoj jis pasirodė lyg/gal/neva tai girtas. Tai jau tuo metu jis užsiminė tiesiogiai ar nelabai, apie tokią savo baigtį. Taip kad man tai nebuvo labai netikėta, bet vistiek žiauriai gaila, liūdna... Kaip dabar kalba, kad jis buvo vienas ir vienišas su savo problemom, o tai dar liūdniau... unsure.gif

Negirdėjau tokio metodo, bet žinau, kad būna jau gatavų tokių juostelių pardavime biggrin.gif

shanet, kaip sekėsi tavo skaitovui? Gal turi fotkę? bigsmile.gif

Maniškis vakar irgi konkurse dalyvavo, dainavo. Šeštadienį dar vienam koncerte turi dalyvaut, jų grupės gimtadienis (kasmet būna biggrin.gif ), o tą pačią dieną dar ir repeticija mokykloj su choru, tai nežinau, kaip viską reikės suspėt...
Atsakyti

Jungiuosi prie sveikinimu Pacankei happybday.gif .

RW,kad nebesuprantu kaip jas cia idet.Turiu kelias telephone padarius....nekokios doh.gif ,bo reikejo lyst i prieki ...nesigavo.

Fotobucetas visai streikuoja neisileidzia manes. mad.gif

Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 04 19, 10:32)

shanet, 19 Bal 2013 - 10:32, parašė:

shanet, 19 Bal 2013 - 10:32, parašė:

Su fb ir man paskutiniu metu kažkokie čiūdai darosi. Šiaip naudodavau chrome naršyklę, bet dabar į fb įeinu tik per explorerį doh.gif Tiksliau įeinu per abi, bet per chrome neleidžia nei komentuot, nei laikint, nei nuotraukų peržiūrėt, nieko... Maniau, kad tik man vienai čia tokios nesąmonės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 19 balandžio 2013 - 10:35
Pacankę su gimtadieniu
user posted image
QUOTE(shanet @ 2013 04 19, 10:30)

shanet, 19 Bal 2013 - 10:30, parašė:

shanet, 19 Bal 2013 - 10:30, parašė:

Labai talentingas zmogus,su savo silpnybemis,ale charizmatiskas ir nepakartojamas.
As musiet varysiu sodan,bandysiu prasivarpyt lysves ir sukaisiot svogunus...seklas suguldyt ax.gif .

Tiesa,moteros,kurios turit sodus ir sklypus, a jus zinojot apie toki metoda -nu kad nengviau butu ir vargt nereiktu su seklytem,kai jas barstai susirietes ....is anksto,galima dar ziema tongue.gif ,susiklijuot seklas ant WC popiriaus su bulviu krakmolu  ,atstumais kas 3-4cm. Po to lauke...lysvej darai lygius griovelius ,suguldai tas juostas su seklom,gerai prilieji vandens ir lauki daigu bigsmile.gif . As taip darau jau kelinta sezona...bais greit gaunasi...viens malonumas bigsmile.gif .

Tiesa,moteros,kurios turit sodus ir sklypus, a jus zinojot apie toki metoda -nu kad nengviau butu ir vargt nereiktu su seklytem,kai jas barstai susirietes ....is anksto,galima dar ziema tongue.gif ,susiklijuot seklas ant WC popiriaus su bulviu krakmolu  ,atstumais kas 3-4cm. Po to lauke...lysvej darai lygius griovelius ,suguldai tas juostas su seklom,gerai prilieji vandens ir lauki daigu bigsmile.gif . As taip darau jau kelinta sezona...bais greit gaunasi...viens malonumas bigsmile.gif .

Jo, gaila jo kaip aktoriaus, nors aš, tiesą pasakius, nelabai jį mėgau, per daug jau pošlas paskutiniu metu buvo, be reikalo jis į tą popsą pasuko... Manau nelengvas žmogus buvo. Nepateisinu savižudžių, galvoja tik apie save, nepagalvoja kiek skausmo artimiesiems atneša. Kaip, bebūtų ATA. Lai ilsisi jis ramybėje, ne man jį teist.
Aš irgi savaitgalį ruošiuos po žemę knistis. Girdėjau tokį metodą, bet tingiu terliotis. Priberiu daugiau sėklų, vis tiek kurkliai praretina doh.gif . Man malonu po žemę knistis, nors mano daržiukas toks nedickas bigsmile.gif
MB užsisvaigęs namą statyt Ignalinoj, šiandien susirado sklypą 0,5 km nuo Ignalinos. Ruošias per 10 metų pastatyt bigsmile.gif , įsivaizduoju tą vietą, labai gražu ir senatvėj norėčiau ten gyvent. Neturiu jokių sentimentų Šiauliams, gal todėl, kad tai ne mano gimtasis miestas.
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
MajaDi, o tu iš kur? O tai kaip dabartinis jūsų namas? Juk tik ką pasistatėt? unsure.gif

Aš tai vietinė, tad neturiu svajonių trenktis kur nors. Nors, kokį vasarnamį turėt kitam pasviety, kur nors prie ežerų, visai gal nieko būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 04 19, 11:58)

Rimingway, 19 Bal 2013 - 11:58, parašė:

Rimingway, 19 Bal 2013 - 11:58, parašė:

MajaDi, o tu iš kur? O tai kaip dabartinis jūsų namas? Juk tik ką pasistatėt? unsure.gif

Aš tai vietinė, tad neturiu svajonių trenktis kur nors. Nors, kokį vasarnamį turėt kitam pasviety, kur nors prie ežerų, visai gal nieko būtų ax.gif

Aš iš Biržų rajono kilus, toks miestelis Vabalninkas yra, paskui nuo 6 klasės į Kėdainius išsikraustėm gyvent. MB tai grynakraujis šiauliškis ir anksčiau sakydavo, kad be Šiaulių jis niekur ax.gif , o dabar pajuto kur geriau. Na dabartinį namą kaip nors parduotume ax.gif , jau jis nebenaujas, sienos suskilinėjo, grindys vietom įkrito, reik remontus daryt ax.gif . Šiaip nežadam forsuot įvykių, na po truputį, po truputį, gal Ignas ir mokyklą spės baigti, o jei nepavyks ir ten tą žemę, kad ir su pradėtu statyt namu, galima parduoti. Ten netoli ( apie 20 km) fazenda yra, MB kai išvažiuoja ten nakvoja, vasaras patys praledžiam ten, jei ką galima joj kažkiek pagyvent, kad savo namą pardavus naują užsibagt.
Atsakyti