Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Laba, didelis dekui uz tokias dovanas ir sveikinimus. Mes gimtadieni atsventem simboliskai, namie. Darem kinietiska vistiena Guabao-vaikams patinka.
Geguzes 5 d. su vaikais vaziuosim i Malta savaitelei ax.gif
Pasimytint butu faina. Ignas musiau nebelanko karate,kad iesko uzsiemimo?
RW gal ir taviskiai uzsimane sportuot?
Atsakyti
QUOTE(Aistrute @ 2013 04 14, 17:38)
Geguzes 5 d. su vaikais vaziuosim i Malta savaitelei ax.gif

swoon.gif nu tu duodi... Ir aš noriu bigsmile.gif Bet kokia tu drąsi - viena ir su visais vaikais? Aš bijočiau ph34r.gif Pagalvojau, kaip aš visko bijot pradėjau, senatvė, ar ką...
Ir dar norėčiau, kad parodytum, kur tas tavo pinigų medis auga, a? Ar ne per gerai - Amerikė, Malta... O sako, kad Lietuvoj gyvent blogai. Tai kaip čia gaunas?

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 15 balandžio 2013 - 07:44
Labukas.
Pagrindine pinigu medzio saka tai dviratis, su masina praktiskai nevazinejam. Del to ir vaistu pirkt nereik. cool.gif Kita-neperkam rubu.
I Amerika suvazinejau uz 1300Lt su viskuo, ten gi buvo viskas finansuota. O pinigu mes neturim unsure.gif Su vaikais lektuvu skrisim pirma karta. Kas del baimes-ka as zinau-nu nebijau, nors ir angliskai nemoku, bet gi galima susirodyti, ai nepergyvenu. Kai tranzu i Prancuzija vaziavau, tai isvis i nezinomybe, prancuziskai tai ne zodzio nesupratau ir nieko...
Atsakyti
Aistrute, tu šaunuolė thumbup.gif . O kodėl Malta? O kaip vaikai, na kad mokykloj pamokas praleis g.gif . Aš taikiau į mokyklines atostogas. Dabar į el. paštą gaunu geresnių pasiūlymų. Jau noriu vėl kur nors, po kokio mėnesio pradėsiu taupyt kelionei kitam pavasariui ax.gif .
Prisidedu prie sveikinimų Airinui Aistriukui user posted image
Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Su praejusiu gimtadiu Arina!!! happybday.gif

O su atejusiu sveikiname andzeliuko Ugne !!! happybday.gif

Vaikai,bukit sveiki ir laimingi,dziuginkit tevukus savo pasiekimais !!!

Visoms labadienis mirksiukas.gif

RW,aciu uz nuoradas. Su tuo mano vaikiu sunku,nebut dvinys.Tai jis labai kazko nori,tai nebenori iki asaru doh.gif .

Joooo,sauniau pasisedejom su RW,reik pakartot thumbup.gif .Oras syla,bus galima ir kur gamtoj bigsmile.gif .

Pas mus nieko naujo.Siandie Ignius isejo mokyklon issipustes (svariau apsiredes hihihi.gif ),ateis fotografe,darys fotkes ,po to galesim pirkt.

Atsakyti
Labdien.

Sveikinimai Ugnytei ir anzeliux bigsmile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Aistrute @ 2013 04 15, 16:58)
Pagrindine pinigu medzio saka tai dviratis, su masina praktiskai nevazinejam.

Skaičiau, skaičiau ir jau pamaniau, kad ir į Maltą dviračiu minsit doh.gif biggrin.gif Bet nea pasirodo.
Taip, auto daug suėda... Aš čia skaičiavau kelis mėnesius išlaidas, šiaip, įdomumo dėlei, tai priskaičiavau, kad vien ant mano auto apie 300-400 lt per mėnesį išeina. Man tai baisiai daug atrodo, bet kad... nu nepaleisiu aš vienų tų vaikų į mokyklą važiuot... o paskui dar būreliai ir t.t. Neįsivaizduoju, nu vat ne įsi vaiz duo ju, kaip jie visur ir viską spėtų ir kada namo grįžtų... Nors žinau žinau... taviškiai jau visur turbūt vieni važinėja, ar ne? Išlepinau per daug ar ką... unsure.gif

Bet dėl to važiavimo vienai su vaikais kažkur, į užsienius, nežinant kalbos... Pagarba 4u.gif Aš bijočiau ax.gif O tai tu per agentūrą kokią, suplanuota kelionė nuo iki, ar viską pati susiorganizavai? Poilsinė, ar pažintinė?

Miargai, aš vakar kepiau lietinius bigsmile.gif Sudėjus visų jūsų patarimus, gavosi puikiai thumbup.gif Net varčiau ORE... Shanet, a girdi? lotuliukas.gif Žodžiu, labai didžiuojuosi savimi ir ačiū ačiū ačiū jums visoms už patarimus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 16 balandžio 2013 - 11:30
QUOTE(Rimingway @ 2013 04 16, 12:28)
Labdien.

Sveikinimai Ugnytei ir anzeliux bigsmile.gif 4u.gif

Miargai, aš vakar kepiau lietinius bigsmile.gif Sudėjus visų jūsų patarimus, gavosi puikiai thumbup.gif Net varčiau ORE... Shanet, a girdi? lotuliukas.gif Žodžiu, labai didžiuojuosi savimi ir ačiū ačiū ačiū jums visoms už patarimus wub.gif

Prisidedu prie sveikinimųuser posted imageuser posted imageuser posted image
Lašiaku irgi keptuvę terliojai? Gi nesmirdėjo nuo jo lietiniai, nia bigsmile.gif .
Bet orelis koks, fantastika wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 04 16, 11:37)
Lašiaku irgi keptuvę terliojai? Gi nesmirdėjo nuo jo lietiniai, nia bigsmile.gif .

Jo, lašinį pasmeigus tepliojau thumbup.gif Nieks nesmirdėjo, bent jau aš nejaučiau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu dar syk uz sveikinikus. O Ugnei kokiu fainu dovanu RW pridovanojo ojoj, sveikinimai ir nuo musu.
I Malta vaziuosim mokslo metu, ziurejau kada pigiau. Maniskiai pamoku niekada nepraleidzia bus proga (vietoj sirgimu tongue.gif ). Mokykloj tik prasymus parasiau.
Kelione planuoju pati. Skrydi nusipirkau, po to viesbuti, o ten savaitiniai bilietai autobusui ir keliauji po sala skersai isilgai. Dar reiks keltis i kitas salas. Biski pasiziurejau internete ax.gif Kaip bus taip

As saviskiam nupirkau pravaziavimus, visur patys vazineja.
O tu (RW) taigi keturis vezi, gi ne viena, tai su masina patogiau.
Atsakyti

....o man assa.gif ....o man sokiai.gif ....o man atooooostogos yahoo.gif !!!

Niekur nevarysiu liezuvis.gif ,bo ir namuos gerai 59.gif .

Labutis bigsmile.gif .

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(shanet @ 2013 04 17, 10:58)

....o man assa.gif ....o man sokiai.gif ....o man atooooostogos yahoo.gif !!!

Niekur nevarysiu liezuvis.gif ,bo ir namuos gerai 59.gif .

Labutis bigsmile.gif .

Atostogos tai gėris, nesvarbu, kad niekur nevarai, gera ir namuos padrybsot. Lėksi jau daržus tvarkyt bigsmile.gif . Aš jau šiltnamy ridikėlių ir salotų pasodinau, jau sudygo bigsmile.gif , savaitgalį išvis šiltus orus praneša, net troboj nebesinori būt.
Atsakyti
QUOTE(Aistrute @ 2013 04 16, 20:10)
Kelione planuoju pati. Skrydi nusipirkau, po to viesbuti, o ten savaitiniai bilietai autobusui ir keliauji po sala skersai isilgai. Dar reiks keltis i kitas salas.  Biski pasiziurejau internete  Kaip bus taip

Dabar dar karta nuvirtau swoon.gif Pati??? Viska pati? Nu vat kaip taip? Kaip viska suzinot, susiieskot, uzsisakyt nemokant kalbos??? Kaip vietoj susikalbet, kaip paprasyt kazko prireikus, ar ka atsakyt, jei paklaus..?
Jetau, rimtai reikes pas tave i kursus uzsirasyt bigsmile.gif Eina sau, as visko bijau... cool.gif
Arba dar geriau, kita karta as su tavim vaziuosiu ir stebesiu, mokysiuos nuo iki, kaip tu viska darai lotuliukas.gif
Rimtai, man net sest i masina ir isvaziuot i kita sali, kad ir ta pacia Lenkija - stresas cool.gif o cia...

QUOTE(shanet @ 2013 04 17, 09:58)

....o man assa.gif ....o man sokiai.gif ....o man atooooostogos

Ka veiksi? ax.gif

Labas smile.gif
Atsakyti