Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Sveikos, nugis gerai gyvenam. Va pas Aistrutę į svečius vis važiuoju wink.gif
Krautuvę uždariau, gyvenu dar intensyviau nei buvo.

Mildai mokykloj gerai, va groja:

http://www.youtube.c...h?v=Si16p6IKieg

Vaiva tingi, nežinau, kaip mokyklon eis rudenį. Joris tai balabūzas tikras - poryt jau keturi metai. Mes dabar kaime gyvenam, tai jau pradėjau daržiukus planuot wink.gif

Kaip Jūs visi?
Atsakyti
QUOTE(Eitne @ 2013 03 27, 20:45)
Krautuvę uždariau,.......Mes dabar kaime gyvenam, tai jau pradėjau daržiukus planuot ...

Taip sakant iš prekybos į ūkininkavimą mirksiukas.gif
Atsakyti
hi.gif

šiandien dar kraujo nuleido man doh.gif ieškom priežasčių toliau lotuliukas.gif

Eitne, tai sakai į kaimukį, o kokiame krašte tas kaimukas, klaipėdos mirksiukas.gif
papasakok smulkiau, kuo ten intensyviai užsiėmę bigsmile.gif šaunuole tu, motera, visa pilna idėjų thumbup.gif
man taip viskas nusibodo, taip sunkiai dirbu, gal išdrįsčiau kažką keist sėkmės istorijų pasiklausiusi rolleyes.gif

Edinka, kak prožyvaieš mirksiukas.gif atostogauji, ania bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coja: 28 kovo 2013 - 10:56
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Coja @ 2013 03 28, 11:55)

šiandien dar kraujo nuleido man  doh.gif ieškom priežasčių toliau  lotuliukas.gif

O tai ką anąkart daktarė sakė? Ką dabar tyries? Galvoju, tau reik gero poilsio, kur nors toliau nuo darbo ir telefoną išsijungt, darboholike tu mūsų.
Eitne, gal kokia ekologiška daržininkyste užsiėmus g.gif . Šaunuolė, tikrai rankų nenuleidžianti thumbup.gif .
Vaikam atostogos, maniškis šiandien namie vienas, važiuosiu per pietus patikrint kaip jam sekas. Jau skaičiuoja dienas iki Turkijos bigsmile.gif, kasdien vis atima po vieną, labiausiai tai skrydžio lėktuvu laukia ax.gif .
Atsakyti
Su baltom sv. Velykom biggrin.gif

user posted image
Baigiu krautis daiktus ir važiuojam pas močiūtę. Visoms linkiu smagios šventės ir stiprių kiaušinių.
Atsakyti
QUOTE(Coja @ 2013 03 28, 11:55)
Edinka, kak prožyvaieš  mirksiukas.gif atostogauji, ania  bigsmile.gif

Gyvenu šiokiam tokiam strese, atrodo tuoj sprogsiu, na tiesiog tokia vidinė būsena, nors nieko tokio nėra, tiesiog kažkoks nerimas dėl visiškai nereikšmingų dalykų užvaldęs. Bet nieko - susitvarkysiu.
Taigi NI FIGA neatostogauju - išsikraustėm iš savo darbovietės (vyksta renovacija), o įsikraustyt nėra kur, tai nežinau, ką galvojo kaimynai, kai aš šmutkes maišais, dėžėm tempiau į namus, garažą, sodą... juk su kažkuo dar reiks du mėnesius dirbt, o dar ir išsaugot , kad neišvogtų reikia. Dabar bandom adaptuotis naujoj vietoj, jausmas...toks nekoks blink.gif
Atsakyti
Užsnigot, ar ką? lotuliukas.gif

Labas.

Pas mus balta balta, kur dairais... wub.gif O savaitgalis toks pavasariškas buvo... Buvo.

Kaip laikotės, kaip šventes praleidot? Aš per Velykas sirgau cool.gif Matyt nuo vaikų virusą buvau pasigavus, tai tokios ir šventės. Bet ai, kažkaip ir nebuvo noro švęst, nėr nuotaikos, nors tu ką... dar tas oras toks...

Vaikai mano jau eina į mokyklą, nors kiti girdėjau dar atostogauja. Bet šįsyk pas mus kažkaip su tom atostogom taip gavosi g.gif

Kaži, MajaDi jau išskrido, ar dar ne? Gal jau šildosi saulėj wub.gif

Coja, kaip katinuks? Ką gero nuveikė? Galėtum foto įmest ax.gif

shanet vėl dingusi.

anzeliux nesirodo.

edinka irgi retai teužbėga...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kas per tyluma g.gif , kol nebuvau Lietuvoj vos dvi žinutės doh.gif ... Jūs čia tylos įžadus davėt ar ką g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 balandžio 2013 - 11:01
Vuo, MajaDi pargrįžo bigsmile.gif Nu, KAIP??? Kaip pailsėjot, kaip oras TEN? Fotkių bus? ax.gif Dar galvoju, ar tik ne su mūsų Linaiva kartu buvot, bo ta irgi tik ką iš Ten grįžo biggrin.gif

Labas.

Ale rimtai, išlįskit, miargai, nu... ba kitaip temą reikės uždaryt.
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 04 11, 14:36)
Dar galvoju, ar tik ne su mūsų Linaiva kartu buvot, bo ta irgi tik ką iš Ten grįžo biggrin.gif

Ajna sau bigsmile.gif , būč žinojus kaip ji atrodo, tai bent pasilabinus būčiau bigsmile.gif , girdėjau kad klaipėdiškių buvo, bet ji pas mus temutėj labai trumpai bendravo, tai nė nežinau kaip atrodo. Oras buvo neblogas. O dėl pailsėjimo, tai grįžtant sakėm, kad grįžtam į Lietuvą pailsėt bigsmile.gif . Visumoj smagu buvo.
Fotkes rytoj jei netingėsiu sukelsiu į albumą.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinimai Arinui ir jo mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

Gal užsuks bent dovanų pasiimt ir apie save tuo pačiu papasakot ax.gif

Nu o mes, o mes... vakar su shanet taip netikėtai pasimeetinom, vaikus į Akropolio ledo diskoteką paleidusios thumbup.gif Vaikai sau, mamkos sau lotuliukas.gif

shanet, aūūū... mirksiukas.gif Įmetu tau porą nuorodų.

Viesulo centras

Dar dėl krepšinio gali pasidomėt, jei taviškiui patinka. Žinau, kelis vaikus, kurie treniruojasi Švyturio arenoj, dargi treniruotės būna ir mokyklose, kur treneriai nuomoja sales treniruotėms. Nu žodžiu, jei domina, imi kurio nors trenerio telefoną ir skambini, ten jau pagal amžių į grupes skirsto, jei ką, patars kur toliau kreiptis.
Krepšinis

O dėl Mažvydo mokyklos prisiminiau gi, kad anzeliuxytės bene į tą pačią eina bigsmile.gif Tik kad ta mama anzeliux vėl nesirodo.

Reik dar vieno didelio meeto biggrin.gif
Atsakyti
Sporto centras tongue.gif
Atsakyti