QUOTE(Rimingway @ 2013 03 21, 10:14)
Coja, tai pasakok bent kaip namiškiai naujoką priėmė, kaip jis jaučiasi, kaip senasis katinas, susidraugavo?
---------------------------
Ai, šiandien gi Kengūra. Ar jūsiškiai dalyvauja? Nepamenu, gal jau klausiau
nu naujokas valdo

tokio kokio norėjom, tokį ir gavom

aktyvus, meilus, smalsus, visur lenda, viską nori paragaut, viskas įdomu, nu gryn mažas vaikas arba kaip MB sako, tai gryn kaip mūsų buvęs šunėkas prancūzų buldogas

didysis katinas priėmė taip atsargiai nei labai draugauja, nei pykstasi, dabar jau ir pažaidžia, mažiuko neskriaudžia, labai jį pirmomis dienomis stebėjo, net nemiegodavo dienomis, dabar jau atsipalaidavo

bet ir mažiukas nelabai lenda prie jo, tad kol kas didelės draugystės nėra
bet šiaip labai anuo džiaugiamės, nors ir visur lenda. Tiesa, naktį miega pas mane po kaldra arba vis bando prie kaklo atsigult ir mane praust

sakau aš jam, kad jis ne mano, kad eitų pas kitus, ale neklauso
-----------------
kad galima dalyvaut kengūroj manęs paklausė mokytoja čia praeitą savaitę per tėvų susirinkimą, ale aš nieko nežinojau, bo mano mergužėlė pati nuatrė, kad ji nedalyvaus ir manęs net neinformavo

o aš gi dienyno neskaitau, arba perksiatau vieną kart per kokius tris mėnesius, tai ir pražiopsojau registraciją, bet ai, manoji stipri ant lietuvių, o ant matematikos nelabai, tai ir nedalyvausim ...
QUOTE(Eitne @ 2013 03 21, 23:55)
Sveikos gyvos
Kaip laikotės, kas gero naujo?
oooo, kokie žmonės, tai kaip tu ir šeimyna laikotės, kas naujo

kaip mergikės, kaip Mildutei mokykla?
QUOTE(Rimingway @ 2013 03 24, 15:23)
Coja kaip pas jus situacija su ligom? Neisisirgot? O tai bus - atostogos namie po kaldra
-------------
Klausykit, ar jus kepat kada lietinius? KAIP juos kept???
nu su ligom situacija tokia, kad mažei viskas gerai, gal taip pavargusi buvo, o va dičkė įsisirgo, šeštadienį buvo penkta diena su temperatūra, o ir kosėt žiauriai pradėjo, tai pradėjau duot antibus, bo anai šiandien lietuvių kalbėjimo įskaita

tai jau vakar buvo geriau, vešiu po piet į tą atsiskaitymą ...
-------------------
aš tai nevilgau keptuvės su jokiai lašinukais, bo man tada lietiniai smirdėtų

pirmiausia tai aš į tešlą įpilu šiek tiek aliejaus (gal kokius kelis šaukštus), tada į keptuvę tą blyną pilu samčiu, po to vartau paprastai su mentele, o aliejaus gal kokį tik lašelį jau bepilu į keptuvę ir ją gerai pavartau rankoje, kad tas aliejus pasiskirstytų y psio

tiesa, gal jei tau labai plyšta, tai tu mažai kiaušinių dedi?
labu rytu, einu kavikės gert