Ir mes su MB ir maže buvome tame filme apie Ozą, tik sekmadienį

kas dėl crocs'ų, tai aš pati turiu ir mažei nupirkau, kai pati išbandžiau

dėl žieminių nežinau, nebandėm, neturiu nuomonės

kas dėl taupymo

mes, bankininkai esame prieš visokius investicinius draudimus per draudimo bendroves

jei imti draudimą, tai kaip draudimą, t.y. drausti sveikatą, o jei investuoti, tai investuoti tiesiai ten kur reikia, o ne per tarpininkus

ką turiu aš pati

mano gyvybė iki praeito rudens buvo apdrausta kartu su dičkės jos naudai kaupiamuoju studijiniu draudimu. Rudenį suėjo 10 metų ir mano dičkė gavo virš 20 TLTL, t.y. gyvenimo pradžiai ar užmokėti kažkiek už mokslą pradžiai užteks. Galėjau arba pasiimti visą sumą iš kart arba gauti kaip stipendiją kažkiek metų kas mėnesį.
MB gyvybė kartu su maže taip pat apdrausti mažės studijiniu draudimu kartu su nelaimingais ir našlaičio pensija, t.y. jei kas , tai draudimas toliau kaupia ir moka našlaičio pensiją, o pasibaigus kaupimo laikotarpiui išmokama suma arba pasirinktinai mokama stipendija kas mėn.
dar ir aš sau ir MB vis metų gale papildau III pensijos pakopos įmokas, čia mūsų senatvei

maniškiai abu draudimai ERGO
ką dar galiu pakomentuot, sunku raštu, bet žinau tikrai nemažai

yra banke, bent jau pas mus, kaupiamasis indėlis, kur galima papildyti kada nori ir kiek nori. Palūkanos nėra didelės (pas mus jos yra tokios, kaip terminuotų indėlių, kurių terminas virš metų), bet šis produktas labai populiarus tarp klientų.
Dar ką aš patariu visoms savo draugėms, tai jei yra vaikų, būtina drausti savo gyvybę jų naudai ir jų nelaimingus atsitikimus, nes jei tau kažkas, vaikai, bent kažkokį laiką, neliks be nieko. Vaikų gyvybių nerekomenduoju draust, nes jei jiems kas nors, tai tau jų vis vien niekas negrąžins, o ir kam tie pinigai, juk pats save išlaikai, o ne vaikai tave

dar galima kažkiek bandyti investuoti į valstybines obligacijas ar taupymo lakštus, čia jei kokiems 3 metams, tai šiuo metu, ko gero, pats tinkamiausiais instrumentas ir saugiausias

turin kokius 10 TLTL reiktų ateiti į bankelį pas finansų konsultantą ir su juo padėlioti planelį kur, kiek, kokiam laikotarpiui ir pan.
šiaip tipiškas lietuvis gyvena šia diena

o mes visada sakome, kad turėtų turėti sukaupęs bent 6 mėn. darbo užmokesčio dydžio rezervą, kad netekus darbo ar šiaip kažkam nutikus, nebūtų labai striuka