Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Jėga, mes balandžio 5 d. važiuojam. Pasitikslink, balandžio 6 d. skmadienis, negi ir sekmadieniais vyksta filmavimas g.gif . Gal ir jum 5-oj, tada susimatytumėme sostinėj.
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(Maja Di @ 2014 02 25, 23:07)
Jėga, mes balandžio 5 d. važiuojam. Pasitikslink, balandžio 6 d. skmadienis,

Pasitikslinau, kalbėjau su vadove, tai tikrai sakė balandžio 6 smile.gif Vadinasi jūs dalyvausite tiesioginiam filmavime, o mūsų įrašą rodys kažkurią kitą dieną. Taip būna.
Tai jūs mūsų ten palaukit... lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 03 05, 10:22)
Labas 4u.gif

Pasitikslinau, kalbėjau su vadove, tai tikrai sakė balandžio 6 smile.gif Vadinasi jūs dalyvausite tiesioginiam filmavime, o mūsų įrašą rodys kažkurią kitą dieną. Taip būna.
Tai jūs mūsų ten palaukit... lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Tai kad ir mes netiesioginiam ax.gif . Palauksim bigsmile.gif .
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 05, 09:32)
Tai kad ir mes netiesioginiam ax.gif . Palauksim bigsmile.gif .

g.gif įdomiai... kaip taip netiesioginiam? Juk šeštadieniais laidą rodo?

Labs.

Kaip sekasi, kas naujo?

Rytoj einu į dailės darrbų pristatymą mokykloj, įdomu bnus pamatyt, ką gražaus nupiešė wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jėga: 25 kovo 2014 - 13:45
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 14:44)
g.gif įdomiai... kaip taip netiesioginiam? Juk šeštadieniais laidą rodo?

Labs.

Kaip sekasi, kas naujo?

Rytoj einu į dailės darrbų pristatymą mokykloj, įdomu bnus pamatyt, ką gražaus nupiešė  wink.gif

Taip, netiesioginiam, filmuosimės balandžio 5, rodys balandžio 12 ax.gif. Tada gal susitiksim kai bus finalas biggrin.gif . Optimistė aš biggrin.gif
Aišku, pas tave dar ir dailininkai thumbup.gif
Labas 4u.gif Miargos, nu pasirodykit retkarčiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 25, 14:32)
Taip, netiesioginiam, filmuosimės balandžio 5, rodys balandžio 12 ax.gif. Tada gal susitiksim kai bus finalas biggrin.gif .

Aaaa, aišku tada...
Oi ne, į finalą mes neišeisim, esu beveik garantuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 15:38)
Aaaa, aišku tada...
Oi ne, į finalą mes neišeisim, esu beveik garantuota biggrin.gif

Aš irgi, nu bet pasvajot negi draudžiama biggrin.gif . Mes netikėjom, kad ir į TV pakliusim, tik šiais mokslo metais ansambliukas pradėjo repetuot ax.gif . O vakar mokytoja sakė, kad jau ta daina vaikams per gerklę lenda ax.gif . O man tokia graži wub.gif , kaskart klausydama susigraudenu ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 03 25, 14:42)
Aš irgi, nu bet pasvajot negi draudžiama biggrin.gif . Mes netikėjom, kad ir į TV pakliusim, tik šiais mokslo metais ansambliukas pradėjo repetuot ax.gif . O vakar mokytoja sakė, kad jau ta daina vaikams per gerklę lenda ax.gif . O man tokia graži wub.gif , kaskart klausydama susigraudenu ax.gif .

Dainingi vaikai vadinasi mirksiukas.gif

Ai, o man šiemetinė mūsų daina nelabai patinka blush2.gif Galėjo kitą pasirinkt, kuri bent jau man gražiau skambėjo, bet kas ten aš ir mano nuomonė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 15:45)
Dainingi vaikai vadinasi mirksiukas.gif

Ai, o man šiemetinė mūsų daina nelabai patinka blush2.gif  Galėjo kitą pasirinkt, kuri bent jau man gražiau skambėjo, bet kas ten aš ir mano nuomonė... biggrin.gif

Labas 4u.gif
Tai kad ne jie patys renkasi, o komisija išrenka kurią iš trijų dainuot ax.gif .
Ar buvot Vilniuj? Mes šeštadienį kai buvom, tai beveik vien ansambliai buvo, užtat žmonių doh.gif . Tai tarp kamerų kažkur įsitaisėm, žiūrovų kėdėse nė nesėdėjom, per teliką nesivaidensiu biggrin.gif . O visumoj gerai sekės, maniškis tik per repeticiją labai nusigandęs buvo, o paskui nieko, tabletę daviau nuo galvos skausmo, įtampa vis vien savo duoda ax.gif . Bet mokytoja sakė, kad gerai pasirodė vaikai. Nors visi ten labai stiprūs ax.gif . Komisijai sunku atrinkti bus į lauriatus ax.gif .
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Maja Di @ 2014 04 07, 09:52)
Tai kad ne jie patys renkasi, o komisija išrenka kurią iš trijų dainuot ax.gif .

A jo? Aš maniau, kad patys pasirenka... Prisimenu, kad lyg vienais metais svarstė, kurią dainą vežti g.gif Viena buvo labai graži (bent jau mano ausiai tongue.gif ) ir ji buvo svarstyta tarp tėvų ir vadovų, bet atmetė, atseit neištempia taip kaip reikia... tai pasirinko kitą, kuri man nepatiko cool.gif
Bet gal komisija tik įvertina kiekvieną dainą atskirai, o tada jau vadovas veža tą, kuri geriausiai įvertinta buvo g.gif Na, nežinau... Ai, ir nesvarbu jau. Po visko... biggrin.gif

Taigi va, aš Vilniuj nebuvau ax.gif Išleidau vieną, mamų neėmė. Dideli jau, autobusas pilnas vaikų, važiavo keli kolektyvai... ir maniškio klasiokai - konkurentai tongue.gif Na, manau jiems buvo linksma, pasirodymu patenkinti, o kaip tas viskas atrodė, matysiu Velykų šeštadienį cool.gif
Jus šį savaitgalį rodys? reikės pažiūrėti... Paskui ir internete būna, LRT puslapyje.
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 04 11, 08:34)
Labas 4u.gif
A jo? Aš maniau, kad patys pasirenka... Prisimenu, kad lyg vienais metais svarstė, kurią dainą vežti g.gif Viena buvo labai graži (bent jau mano ausiai tongue.gif ) ir ji buvo svarstyta tarp tėvų ir vadovų, bet atmetė, atseit neištempia taip kaip reikia... tai pasirinko kitą, kuri man nepatiko cool.gif
Bet gal komisija tik įvertina kiekvieną dainą atskirai, o tada jau vadovas veža tą, kuri geriausiai įvertinta buvo g.gif Na, nežinau... Ai, ir nesvarbu jau. Po visko... biggrin.gif

Taigi va, aš Vilniuj nebuvau ax.gif Išleidau vieną, mamų neėmė. Dideli jau, autobusas pilnas vaikų, važiavo keli kolektyvai... ir maniškio klasiokai - konkurentai tongue.gif Na, manau jiems buvo linksma, pasirodymu patenkinti, o kaip tas viskas atrodė, matysiu Velykų šeštadienį cool.gif
Jus šį savaitgalį rodys? reikės pažiūrėti... Paskui ir internete būna, LRT puslapyje.

Labas 4u.gif
Anksčiau gal ir patys rinkdavo, dabar komisija išrenka, taip mokytoja sakė.
Tai gal ir jis šeštadienį buvo? Nes solistų ar duetų mažai, beveik vien ansanbliai, net ir vedantysis sakė, kad pirmą kart tiek daug vaikų.
Mus rodys rytoj, 13 val per LRT, lyg septinti pasirodo. Ignas viduriuke. Prašom balsuot, jei taviškį ne šį šeštadienį rodys. Kur visos pacankės, reik balsų bigsmile.gif . Nors komisija sprendžia kas į lauriatų koncertą pateks, tik publikos numylėtinius balsuotojai išrenka ax.gif . Taip, ir internete, LRT puslapy, bus galima pažiūrėt. Mes irgi su konkurentais važiavom vienam autobuse, anie tik didesni, todėl be tėvų važiavo ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 11 balandžio 2014 - 08:27
Va mūsiškiai:
http://www.dagilelis...t01returnid=199
Atsakyti