Jėga, mes balandžio 5 d. važiuojam. Pasitikslink, balandžio 6 d. skmadienis, negi ir sekmadieniais vyksta filmavimas
. Gal ir jum 5-oj, tada susimatytumėme sostinėj.

Labas
Pasitikslinau, kalbėjau su vadove, tai tikrai sakė balandžio 6
Vadinasi jūs dalyvausite tiesioginiam filmavime, o mūsų įrašą rodys kažkurią kitą dieną. Taip būna.
Tai jūs mūsų ten palaukit...

QUOTE(Maja Di @ 2014 02 25, 23:07)
Jėga, mes balandžio 5 d. važiuojam. Pasitikslink, balandžio 6 d. skmadienis,

QUOTE(jėga @ 2014 03 05, 10:22)
Labas
Vadinasi jūs dalyvausite tiesioginiam filmavime, o mūsų įrašą rodys kažkurią kitą dieną. Taip būna.

Tai kad ir mes netiesioginiam

Labas rytas

QUOTE(Maja Di @ 2014 03 05, 09:32)

Labs.
Kaip sekasi, kas naujo?
Rytoj einu į dailės darrbų pristatymą mokykloj, įdomu bnus pamatyt, ką gražaus nupiešė

QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 14:44)

Labs.
Kaip sekasi, kas naujo?
Rytoj einu į dailės darrbų pristatymą mokykloj, įdomu bnus pamatyt, ką gražaus nupiešė

Taip, netiesioginiam, filmuosimės balandžio 5, rodys balandžio 12

Aišku, pas tave dar ir dailininkai

Labas

QUOTE(Maja Di @ 2014 03 25, 14:32)
Taip, netiesioginiam, filmuosimės balandžio 5, rodys balandžio 12
. Tada gal susitiksim kai bus finalas
.

Aaaa, aišku tada...
Oi ne, į finalą mes neišeisim, esu beveik garantuota

QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 15:38)
Aš irgi, nu bet pasvajot negi draudžiama

QUOTE(Maja Di @ 2014 03 25, 14:42)
Aš irgi, nu bet pasvajot negi draudžiama
. Mes netikėjom, kad ir į TV pakliusim, tik šiais mokslo metais ansambliukas pradėjo repetuot
. O vakar mokytoja sakė, kad jau ta daina vaikams per gerklę lenda
. O man tokia graži
, kaskart klausydama susigraudenu
.

Dainingi vaikai vadinasi

Ai, o man šiemetinė mūsų daina nelabai patinka

QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 15:45)
Dainingi vaikai vadinasi
Galėjo kitą pasirinkt, kuri bent jau man gražiau skambėjo, bet kas ten aš ir mano nuomonė... 

Labas

Tai kad ne jie patys renkasi, o komisija išrenka kurią iš trijų dainuot

Ar buvot Vilniuj? Mes šeštadienį kai buvom, tai beveik vien ansambliai buvo, užtat žmonių

Labas
A jo? Aš maniau, kad patys pasirenka... Prisimenu, kad lyg vienais metais svarstė, kurią dainą vežti
Viena buvo labai graži (bent jau mano ausiai
) ir ji buvo svarstyta tarp tėvų ir vadovų, bet atmetė, atseit neištempia taip kaip reikia... tai pasirinko kitą, kuri man nepatiko
Bet gal komisija tik įvertina kiekvieną dainą atskirai, o tada jau vadovas veža tą, kuri geriausiai įvertinta buvo
Na, nežinau... Ai, ir nesvarbu jau. Po visko...
Taigi va, aš Vilniuj nebuvau
Išleidau vieną, mamų neėmė. Dideli jau, autobusas pilnas vaikų, važiavo keli kolektyvai... ir maniškio klasiokai - konkurentai
Na, manau jiems buvo linksma, pasirodymu patenkinti, o kaip tas viskas atrodė, matysiu Velykų šeštadienį
Jus šį savaitgalį rodys? reikės pažiūrėti... Paskui ir internete būna, LRT puslapyje.

QUOTE(Maja Di @ 2014 04 07, 09:52)
A jo? Aš maniau, kad patys pasirenka... Prisimenu, kad lyg vienais metais svarstė, kurią dainą vežti

Bet gal komisija tik įvertina kiekvieną dainą atskirai, o tada jau vadovas veža tą, kuri geriausiai įvertinta buvo

Jus šį savaitgalį rodys? reikės pažiūrėti... Paskui ir internete būna, LRT puslapyje.
QUOTE(jėga @ 2014 04 11, 08:34)
Labas
Viena buvo labai graži (bent jau mano ausiai
) ir ji buvo svarstyta tarp tėvų ir vadovų, bet atmetė, atseit neištempia taip kaip reikia... tai pasirinko kitą, kuri man nepatiko
Na, nežinau... Ai, ir nesvarbu jau. Po visko...
Išleidau vieną, mamų neėmė. Dideli jau, autobusas pilnas vaikų, važiavo keli kolektyvai... ir maniškio klasiokai - konkurentai
Na, manau jiems buvo linksma, pasirodymu patenkinti, o kaip tas viskas atrodė, matysiu Velykų šeštadienį

Labas

Anksčiau gal ir patys rinkdavo, dabar komisija išrenka, taip mokytoja sakė.
Tai gal ir jis šeštadienį buvo? Nes solistų ar duetų mažai, beveik vien ansanbliai, net ir vedantysis sakė, kad pirmą kart tiek daug vaikų.
Mus rodys rytoj, 13 val per LRT, lyg septinti pasirodo. Ignas viduriuke. Prašom balsuot, jei taviškį ne šį šeštadienį rodys. Kur visos pacankės, reik balsų

Va mūsiškiai:
http://www.dagilelis...t01returnid=199
http://www.dagilelis...t01returnid=199