Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

QUOTE(Rimingway @ 2013 05 14, 12:40)
Tai jau grįžai, Aistrute? Žinok, kaip pavydžiu... Pavydžiu, pavydžiu juodai................ cool.gif

Aš tai baltai bigsmile.gif
Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 05 14, 11:40)
Vienas namie jau tupi raudona gerkle hihihi.gif Tikiuosi, neilgam.

Tai jau grįžai, Aistrute? Žinok, kaip pavydžiu... Pavydžiu, pavydžiu juodai................ cool.gif
Labas.

Duok dieve, kaip sakoma 4u.gif

Tu nepavydek, o vaziuok, manyciau i Malta viena is pigesniu kelioniu. Bandyk rudeni, lyg pigesni skrydziai. Jei noresi, papasakosiu, kaip pigiau apsieiti ax.gif

Grizau juoduke zinokit, ir pamatem labai daug. Bet Lietuva vistiek pati mieliausia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistrute @ 2013 05 14, 14:38)
Bet Lietuva vistiek pati mieliausia. wub.gif

Pritariu wub.gif
Nagi klok, gal ir kitos pasinaudos 4u.gif
RW, sveikatos tavo narsuoliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistrute @ 2013 05 14, 14:38)
Jei noresi, papasakosiu, kaip pigiau apsieiti ax.gif

Įdėmiai klausau flirt.gif

Lūžo mano dar vienas vaikas. Ir svarstau, nuo maudynių čia, ar ne... nes kiti sveikutukai laksto. Turim labai greit pasveikt, nes gi tiek renginių šį mėnesį, užbaigtuvės visokios, išvykos... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 14 gegužės 2013 - 17:34
QUOTE(Rimingway @ 2013 05 14, 17:32)
Įdėmiai klausau flirt.gif

Lūžo mano dar vienas vaikas. Ir svarstau, nuo maudynių čia, ar ne... nes kiti sveikutukai laksto. Turim labai greit pasveikt, nes gi tiek renginių šį mėnesį, užbaigtuvės visokios, išvykos... doh.gif

Tam reikalui susitikti reikia ir rimtai noreti.

Sveikatos Jums glebi 4u.gif
Atsakyti

Laba naktele bigsmile.gif .

RW, Di....didelis aciu uz sveikinimus aciuks.gif .

RW,ne tik tavo issimaude....maniskis taipogi doh.gif ,sode ,karjeruose. Baisiausia,kad turejo sloga doh.gif ,snargliuojames ir toliau.

Atsakyti
QUOTE(Aistrute @ 2013 05 14, 22:42)
Tam reikalui susitikti reikia ir rimtai noreti.

Aha, reikės susibėgt prie progos mirksiukas.gif O vasarą tu vėl į kaimą išvažiuosi, vėl tavęs nebus kaip pagaut?

QUOTE(shanet @ 2013 05 14, 23:18)

RW,ne tik tavo issimaude....maniskis taipogi doh.gif ,sode ,karjeruose. Baisiausia,kad turejo sloga doh.gif ,snargliuojames ir toliau.

hihihi.gif
Aš B antibus duodu cool.gif Turi pasveikt iki penktadienio, nes kelionė su klase nusimato. Temperatūros jau neturi, bet gerklė baltom pūslelėm, tai va...
O kitam tik temperatūra ir gerklė bordinė, tai kol kas arbatom, ir ibu gydau.
Viskas bus gerai, ne pirmas kartas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 15 gegužės 2013 - 07:55
Numirojot, ar ka? huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 05 24, 16:19)
Numirojot, ar ka? huh.gif

Laba 4u.gif
Aš tai beveik blink.gif , sėdžiu "ant biuletenio", radikulitas suėmė. Nors iš tikrųjų, jaučiu, kad man kokia išvarža, nes jau senokai vos iš lovos išlipus, kojas su skausmu primindavau, paskui išsivaikščiodavau ir vakarop vėl mausdavo. O dabar negalėjau pasėdėt, nes sėdžiu ir skausmas, toks kaip sukimas ties kulnais, toks stiprus, kad negalėjau sėdėt doh.gif . Dabar atleido, leidžiuos B grupės vitaminus ir dar tabletkų prirašė. Nebesitęsiu biuletenio, antradienį į darbą eisiu, nes ir mano gydytoja į atostogas išeina nuo pirmadienio. Bet po dviejų savaičių vis tiek žadu eit ligų ieškot doh.gif, lai peršviečia stuburą ar pėdas.
Rytoj Ignas važiuoja koncertuot į Tauragę, o sekmadienį giminės susitikimas kaime, mišios užpirktos už senelį, žadėjom važiuot.
Atsakyti
Laba ax.gif

MajaDi, kaip dabar? Gal jau sveika? smile.gif

Kur shanet dingusi?

Vasara. Visos išsilakstė pakampėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 06 08, 10:46)
...Vasara. Visos išsilakstė pakampėm biggrin.gif

Aha, nuo lakstymo jau nebesuprantu nei kur gyvenam, nei kaip... pavargau, noriu tikru atostogu vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 06 08, 10:46)
Laba ax.gif

MajaDi, kaip dabar? Gal jau sveika? smile.gif

Kur shanet dingusi?

Vasara. Visos išsilakstė pakampėm biggrin.gif

Joo, vasara, atostogauja visos biggrin.gif . Aš irgi noriu tikrų atostogų.
Nepasveikau, pirmadienį pas gydytoją einu ligų ieškot. Kaimynė man jau nustatė diagnozę- reumatinis artritas blink.gif , jai nuo 40 taip prasidėjo, tokie simptomai. Ryte visa kaip sudaužyta, kojom nepriminu, kol išsivaikštau, paskui pradeda skaudėt kojas ypač ilgiau pasėdėjus doh.gif . Vienžo senatvė doh.gif .
Kažin kaip coja g.gif , kaip jos sveikatos g.gif , nebepasirodo.
Langus valau doh.gif , užuolaidas plaunu, purvinos, lyg ne kambary būtų kabėjusios doh.gif Atsibodo, pavargau doh.gif , sentvė doh.gif
Sveikos visos 4u.gif
Atsakyti