Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Lab ryt..... bigsmile.gif

...na.moteros,pasakojat-kaip?kur?kada?su kuo? bigsmile.gif lotuliukas.gif

O asd ka,as nieko....as atostogaujau ir ner ka pasakotuser posted image.

Savaitgalis prabego sode,sventem mamyciu diena thumbup.gif .

Atsakyti
Labas.

Niekur, niekaip, nė su kuo... lotuliukas.gif

Ai, tyngiu...

Nežinau ko noriu...

Vis tam pačiam rate ir niekaip išrtrūkt negaliu. Laukiu vasaros ir atostogų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif
Svečių šiam savaitgaliui nenusimato, taigi nusprendėm važiuot į Burbiškių dvarą, RW, ačiū už pasufleravimą 4u.gif .
Praėjusį savaitgalį labai šauniam baliuj buvau (tipo- sidabrinėse vestuvėse), senai taip šauniai nebaliavojau, nei vieno girto ir visi linksmi thumbup.gif . Suknelę specialiai šiam baliui iš M&S parsisiunčiau, galvojau netiks, tai bet ką apsirengsiu, bet tiko superiniai thumbup.gif . Ir kaina gera ir visos klausinėjo kur pirkau bigsmile.gif .
Mano daržas visas kurklių išvagotas, vakar laisčiau, tai vien urvai, veja ir ta, kaip nė vienais metais. Prikaišiojau stiklainių tarp daržovių, jau 3 pagavom, dar vienas ant trinkelių pasiklydo ir taip galą gavo. Vejoj nuodų į urvelius prikaišiojau, nebežinau kaip su jais kovot doh.gif . Morkos, jaučiu, net neišdygs, anie ir pernai jau sėklas suėdė, ridikėliai sudygo, bet kažin ar nenuvalgys jų doh.gif . Kažin kaip ūkininkai su jais kovoja g.gif .
Atsakyti
MajaDi, o aš tai susibalamūtijau su tom Burbiškėm... Velnias, galvoju, o jei tikrai žmonių daug, privažiuot neis... nemėgstu aš žmonių masės blush2.gif O jei kitą dieną nuvažiavus? Ten visada, bet kada galima įeiti? Neapsisprendžiu.

Kas tie kurkliai? cool.gif
Jau kaip man reikėtų irgi iki savo pievų nuvažiuot, bet ot, jei ne tas, tai tas... Reikia iki penktadienio vaikus senovės egiptiečiais aprengt, renginys bus, galvaskausmis dabar - nuo ko pradėt unsure.gif Ir laukiu vasaros atostogų cool.gif

shanet, o gal šeštadienį į diskoteką ant ledo eisit? Aprangos kodas - salotinė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 05 07, 13:41)
MajaDi, o aš tai susibalamūtijau su tom Burbiškėm... Velnias, galvoju, o jei tikrai žmonių daug, privažiuot neis... nemėgstu aš žmonių masės blush2.gif O jei kitą dieną nuvažiavus? Ten visada, bet kada galima įeiti? Neapsisprendžiu.

Kas tie kurkliai? cool.gif

Tai va toks grožis:
user posted image
Šlykštūs kokių reta doh.gif
Dėl Burbiškių, tai gali ir paprastą dieną važiuot, bet kad man paprastom dienom nelabai išeina ax.gif . Aš irgi mieliau važiuočiau kai žmonių mažiau.
Atsakyti
Labas.

Šitas padaras man primena skėrį biggrin.gif O ką, ne..? bigsmile.gif

Kaip šilta lauke, beveik vasara wub.gif Nežinau, kuo rengtis lotuliukas.gif

Mačiau fb Aistrutės foto iš Maltos thumbup.gif Jetau, kaip jiems ten faina wub.gif Bet oras žiūriu ir ten toks pat, jei vietom su megztukais reik būt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Rimingway @ 2013 05 09, 08:48)
Labas.

Šitas padaras man primena skėrį biggrin.gif O ką, ne..? bigsmile.gif

Kaip šilta lauke, beveik vasara wub.gif Nežinau, kuo rengtis lotuliukas.gif

Mačiau fb Aistrutės foto iš Maltos thumbup.gif Jetau, kaip jiems ten faina wub.gif Bet oras žiūriu ir ten toks pat, jei vietom su megztukais reik būt biggrin.gif

Vakar tokius 5 "skėrius" pagavau į stiklainius vagose sukrito ax.gif , su pincetu sugaudžiau ir į stiklainį užvakavau ax.gif , sadistė blink.gif , stebėsiu kiek išgyvens lotuliukas.gif .
Nešnekėk apie Maltas visokias, bo jau vėl noriu wub.gif , o pinigų nebėr. Bet ir Lietuvoj noris papoilsiaut ax.gif . Atostogų ryškiai per mažai ax.gif
Jooo, orelis superinis, jau antra diena trumpom rankovėm einu thumbup.gif .
Atsakyti
shanet, su gimtadieniu... ploja.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Būk laiminga, tokia pat ryški, spalvinga, mylinti ir mylima wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 11 gegužės 2013 - 18:19
Oj, Shanet, su praėjusiu tortadieniu. Linkiu Tau kuo didžiausios sėkmės, kuo didžiausios meilės, kuo gražiausių gėlių, kuo ištikimiausių draugų, kuo stipriausios sveikatos, kuo didesnės piniginės, kuo realiausių svajonių, kuo maloniausių staigmenų ir visa ko tik galima palinkėti pačiam nuoširdžiausiam drauguiuser posted image
Sveikos visos 4u.gif
Taip ir nenuvažiavom į Burbiškes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2013 05 13, 15:33)
Taip ir nenuvažiavom į Burbiškes doh.gif

Ir aš cool.gif Savo braškių lysvėj prasiburbinau... lotuliukas.gif

Mano vaikai jau maudėsi... lauke, tvenkiny cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 13 gegužės 2013 - 18:34
Ar nesusirgo tavo narsuoliai?
Atsakyti
Vienas namie jau tupi raudona gerkle hihihi.gif Tikiuosi, neilgam.

Tai jau grįžai, Aistrute? Žinok, kaip pavydžiu... Pavydžiu, pavydžiu juodai................ cool.gif

Labas.
Atsakyti