Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

Sveikos 4u.gif
QUOTE(shanet @ 2013 04 29, 09:11)

RW,tu ka,ner pas mani jokiu aparatu,variau rankelem ir tuo grebliu-kaip veduokle doh.gif ,o kur siaubingai zole priplekus ir negalima buvo nupesti,tai variau tikru grebliu.Labai jau daug samanos priauge...rugsta zeme.
Bet po visko,vaizdelis labai pasikeite.

Joooo,atostogauju iki 13d sokiai.gif .

Oi,kaip suprantu tave,mamulia tongue.gif .O pagalvoji,kaip gyvensis ,kai visi vaikuciai pakels sparnelius ir liksi vienu du su dieduku mirksiukas.gif ???

Pas mane irgi labai apsamanėjus pievutė, tai irgi su tokiu vėduokliniu grėbliu nugrėbiau, tai tik tuos priplėkimus, samanos nenusigrėbliuoja.
Apsimelavau aš tau dėl pomidorų, pasirodo 20 daigų tik tilpo, škias ir kitus metus tiek sodindavau, o ne 30-40 ax.gif ... Šįryt balta žolytė buvo, tikiuosi pomidorai šiltnamy nepašalo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 04 29, 08:11)

RW,tu ka,ner pas mani jokiu aparatu,variau rankelem ir tuo grebliu-kaip veduokle doh.gif

O pagalvoji,kaip gyvensis ,kai visi vaikuciai pakels sparnelius ir liksi vienu du su dieduku mirksiukas.gif ???

Ajomajo doh.gif Aš galvojau su aparačiuku kokiu ir tai stumdyt jėgos reik, o čia - rankom, grėbliuku... swoon.gif Tai jau tikrai tau medalio reik biggrin.gif

Man diedukas sakė, kad aš niekad viena nebūsiu, bent kuris nors vistiek liks prie šono liezuvis.gif Pagyvensim, pamatysim ax.gif

Bet tai kaip anksti jūs tuos pomidorus išnešėt. Aš pamenu, tik kokį gegužės pabaigoj, birželio pradžioj į šiltnamį išnešdavau, t.y. po visų šalnų tikimybės g.gif
Atsakyti
Labas rytas...labas rytas,da pachmielas nedarytasuser posted image.
Vakar baliavojau,buvau pakviesta I MB sesers sunaus 18-aji gimtadieni.Sventem bare-Vetroj....klaipedskos zino. Buvom abu su Ignium,mislijau siandie neleist mokyklon,ale atsikele ,labai nedejavo,tai isleidau tongue.gif .Nors vakar buvo programos vedantysis...visus sokdino,sake tostus,reguliavo muzika.Grizom 24:00 doh.gif Krito lovon kaip kirvis lotuliukas.gif .

Atsakyti
Labas. Su darbo-nedarbo diena bigsmile.gif 4u.gif

Nu bet tu duodi shanet, nuo pirmadienio pradėt baliavot doh.gif lotuliukas.gif Gal ir gerai thumbup.gif

Aš vakar buvau mokykloj pažiūrėt šokių konkurso. Manęs niekas nekvietė, bet aš vistiek nuėjau. Ankstesniais metais eidavau (konkursas kasmet būna, toks kaip metinis patikrinimas, ką per šokių pamokas išmoko), o vakar net šokių mokytoja sako: ai, dėl kelių minučių nekvietėm net tėvelių, bet kad atėjot - prašom. Nu ir ne viena aš tokia buvau, buvo ir daugiau atėjusių bigsmile.gif Juokingi man tie vaikai. Lyg ir susikaupę, stengiasi, bet tuo pačiu ir juokiasi patys iš savęs, kaip čia gausis... hihihi.gif
Bandau į fb įrašą įdėt, gal išeis.
O paskui sutikau dailės mokytoją, tai penktadienį pakvietė į parodą vaikų bibliotekoj. Net nežinau ko, dėl ko biggrin.gif per skubėjimą neišsiaiškinau, bet pažadėjau ateit. Na, sakė priziukų bus, tai gal mano vaikų darbai ten bus mastau.gif
Kad tik visur suspėčiau, penktadienį gi mano keliauninkas grįžta. Pasiilgau jau wub.gif

Oras šiandien gražus, nešalta (ėjau iki parduotuvės, patikrinau), gal reikės iki jūros nuvažiuot...

Kur Coja vėl dingus? Užsižaidė su katinais matyt biggrin.gif

Nusipirkau bilietus į cirką, gal dar kuri eisit? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimingway: 01 gegužės 2013 - 11:39
Privietas mirksiukas.gif

Jaucias ,kad oras gereja ir musu moteru vizitai cionai-reteja tongue.gif .

RW, a tai buvai vakar prie juros??? Vakarop daresi salta.
O va siandie jau visai kas kita.
Ignius tik parleke is mokyklos ir greit greit pamoku ruost,bo norejos I kiema.
Padare...isleidau. tongue.gif

RW,tai sakai varysit I circa,o man kazkaip neitinka jie schmoll.gif ,o kadangi paciai nesinori,tai ir vaiko nevedu. ax.gif

Atsakyti
Labas.

shanet, ka tu ten fb po piesiniais prikomentavai doh.gif Nutuduodi, sexi doh.gif Eik trink greiciau, geda nuo vaiku apturesiu lotuliukas.gif Ten vadove sukele tas nuotraukas, vaikai piesinius ir komentarus skaito, o tu - mama sexi doh.gif cool.gif

Nnebuvom prie juros. Ai, kazkaip susimaise visi planai. Planavom vienaip, gavosi kitaip. Tai pasivaiksciojom palei Dane, paskui nuvaziavom i Akropoli, Hesburger, paskui vaikai (kaip iprastai) uzsuko i Tiger parduotuve bezdeluskiu pasiziuret, nusipirko ten kazkokiu nieku ir gryzom smile.gif

Aha, bandysiu eit i ta cirka. Nors Baltijos cirkas kur kasmet vasara atvaziuoja ir man atsibodes, pries du metus buvau, sakiau daugiau neisiu. O sitas kazkoks kitoks, ir dalyviai tarptautiniai tongue.gif sakau gal bus i ka paziuret... Na ir Svyturio arena ne lauko cirko palatke... tikiuosi geresniu ispudziu.

Atsakyti
...ojojoiuser posted image....jei mama,tai negal but sexi hihihi.gif . Panaikinau irnesakyk.gif .

Labas visoms.....kas cia uzeina ir neuzeina tongue.gif .

Va,kaip lekia dienos...ir vel penktadienis,ant nosies savaitgalis. Taip ir senstam doh.gif .

Varysiu sodan,reik mamulia susveikint,misliju -gal ka nupirkt dovanu mastau.gif ....apart geliu....nezinau ka. rolleyes.gif

Atsakyti
Labas 4u.gif
Ateinu prasinešt, kad užeinu, bet neturiu ką papasakot. Ignui sloga nepraeina doh.gif . Nosis kelias dienas užgulus ir snargliai tokie žali doh.gif , Sinupretą pradėjau girdyt.
Šiandien mokykloj koncertas mamytėms. Šeštadienį einam į balių MB puseserės sidabrinės vestuvės, o sekmadienį iki mamos reiktų pavažiuot, kažin tik kaip sveikatos ar turėsim. Tiesa, dar Ignas užkviestas šeštadieniui į choro draugo gimtadienį dviem valandom karstytis ant sienos, tai tik jam baigias balius, pagriebiam ir vežamės į kitą doh.gif . Žodžiu, savaitgalis nenuobodus nusimato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 05 03, 08:29)
...ojojoiuser posted image....jei mama,tai negal but sexi hihihi.gif

Ui, aš tai galiu brunette.gif Bet ten vaikų puslapis ir vat man atrodo, pasakyt vaikui: ooo, tavo mama sexi bigsmile.gif nelabai kažkaip... blush2.gif O ką ne? bigsmile.gif
Žodžiu, aš ten biškį susinepatoginau tokioj aplinkoj sexi pavadinta laugh.gif Dėkui už supratimą mirksiukas.gif

MajaDi, sveikatos tavo žiogui 4u.gif Maniškiai irgi po truputį snargliuojasi, bet kad ir orai tokie - tai šilta, tai šalta...

Ar kas nors esat buvę Burbiškių dvaro tulpių šventėj? Aš tai nea, o norėčiau pabūt biggrin.gif Tik galvoju, ar įmanoma privažiuot bus, ar toli eit reikės...
Atsakyti
QUOTE(Rimingway @ 2013 05 03, 09:57)
Ar kas nors esat buvę Burbiškių dvaro tulpių šventėj? Aš tai nea, o norėčiau pabūt biggrin.gif Tik galvoju, ar įmanoma privažiuot bus, ar toli eit reikės...

Aš kiekvienais metais vis ruošiuos nuvažiuot, bet taip ir neprisiruošiu doh.gif, o netoli gi bigsmile.gif . Daug kas iš pažįstamų buvo, visiem patinka, tik per šventę daug mašinų būna, bet nėr ten kažkokių kilometrinių atstumų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
esu buvus Burbiskiu dvare, grazu smagu, ypac tiltukai per upelius. O per svente zmoniu begales ir tikrai nuo autobuso eit toli, pasistatyt nera kur...
Koncertas, visokios vaikams viliones-batautai ir t.t.
Gal net smagiau butu kai nera tiek zmoniu. Cia gal kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(Aistrute @ 2013 05 03, 12:27)
Gal net smagiau butu kai nera tiek zmoniu. Cia gal kaip kam.

Man tai irgi patiktu kai maziau zmoniu. Bet paprasta darbo diena nevaziuosi gi... o dar po savaites gal puse ziedu jau nuzydeje bus g.gif Neapsisprendziu...

Labas smile.gif
Atsakyti