Įkraunama...
Įkraunama...

Vėlyvosios pacankės bendrauja

QUOTE(shanet @ 2013 04 24, 13:45)
[bO su siltanamiu prajuokinai lotuliukas.gif ,sakai tik 30-40 pomidorciku doh.gif  lotuliukas.gif . Va ppas mani ,tik 12 daigu....ir uztenika per akis bigsmile.gif ,o kur tu tiek derliaus dedi???  Siemet sodinau tik viena eile,o kita plota uzsejau morkytem,ridiska,spinatais,salotikem tongue.gif ....nu kad anksciau siek tiek gautusi,nei lauke.

[/b]

MB labai mėgsta pomidorčikus, man dar neužtenka, iš mamos dar gaunu, kol sveikatos turi dar per daug užsiaugina. Aš savo sultyse pridarau jų, tai šiemet kažkaip keistai, gal dar kokie 5-6 dvilitriai liko, o šiaip jau tokiu metu nebūdavo bigsmile.gif . Aš agurkinė esu, o MB pomidorinis, nors vasarą aš irgi mėgstu pomidorus su svogūniuku ir grietine palapnot. Net seilė nutyso, norėčiau dabar to tikro, tiesiai iš šiltnamio, o ne sintetinio iš parduotuvės ax.gif .
Atsakyti
Labas rytas....kas su manim kavutes user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš jau po kavos. Shanet, kokia tu sexova wub.gif . Reiktų ir man avatarą pasikeist, jau atsibodo tas, tik nebeprisimenu kaip ir kur atrast tokių abrozėlių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 04 24, 13:45)
.... Va ppas mani ,tik 12 daigu....ir uztenika per akis  ,o kur tu tiek derliaus dedi??? 

Nu pas mane tai nuolatinis trūkumas šviežių - jau perspėjau draugus ir gimines, kad mano šiltnamis nepajėgus tokius svečių antplūdžius atlaikyti, mat per karščius visi masiškai važiuoja pas mus maudytis, o po to žinoma pasisėdėjimas plius kokie kepsniukai, tai net juokiuos, kai chebra savo daržovių atsiveža hihihi.gif

QUOTE(shanet @ 2013 04 25, 08:34)
[color=red][b]Labas rytas....kas su manim kavutes

Ačiū už pasiūlyma, bet kavytė jau išgerta - vaikus į mokyklą išleidžiam ir kavinamės su SB mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2013 04 25, 08:47)
... Reiktų ir man avatarą pasikeist,...

Tep tep, išaugai jau šitą savo avatarą mirksiukas.gif
Atsakyti
....aha....sugalvojau pabut sexova...musiet pavasaris veikia brunette.gif .
Nusibodo I pasauli ziuret per sikpopieriu lotuliukas.gif .

Di, va kur as rinkausi savo ivaizdi bigsmile.gif ,pasidairyk avatarai

Papildyta:
Edinka,suprantamas reikalas,jei nuolat reiktu vaisint,tai nezinia kokio siltnamio reik lotuliukas.gif .

Budavo ir pas mane dienikiu,kai pomidorcikai suvalgyti,o like tik nenunoke,tai visad mamaite gelbeja irnesakyk.gif .Pas ja is siltnamis didesnis ....ir lysviu daugiau.
As -tingine ax.gif ,man labiau padrybsot ant pieveles ar baseline....pasisupt vacation1.gif . Todel daugumoj pievos nei dirbamos zemes lotuliukas.gif .
O dabar ir gelynus mazinsiu,tik MB reik sulaukt,kol geguzes gale gris ,pades perkelt augalus.

Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2013 04 25, 11:05)
Di, va kur as rinkausi savo ivaizdi bigsmile.gif ,pasidairyk avatarai
As -tingine ax.gif ,man labiau padrybsot ant pieveles ar baseline....pasisupt vacation1.gif . Todel daugumoj pievos nei dirbamos zemes lotuliukas.gif .
O dabar ir gelynus mazinsiu,tik MB reik sulaukt,kol geguzes gale gris ,pades perkelt augalus.

[/b]

Ačiū už nuorodą, pasikeičiau ir aš, dabar žinosiu kur avatarų ieškot, dažniau keisiuos bigsmile.gif
Aš irgi tinginė, pas mani irgi pievutė tik, daržas labai mažas. Bet ir tą pievutę reik prižiūrėt, kad graži būtų. Pas mus jau apasamanijus, piktžolių priželia, anksčiau dar bandydavau ravėt, šiemet galvoju nebekovosiu aš su tom pienėm ir dobilais, lai žydi bigsmile.gif . O aš gėlyną noriu dydint, t.y alpinariumą da vieną padaryt (tik negabi aš tam ax.gif ) ir rožyną nedidelį priešais svetainės langą padaryt. Kažin tik ar įgyvendinsiu šiemet savo planus ax.gif .
Atsakyti
Laba bigsmile.gif

Di,del savo pievos visai nesuku galvos,bo man prie sirdies naturali ,ale kaimiska,zolyte.Nenoriu teletabiu pieveles cool.gif .Man svarbu,kad ji butu laiku nupjaut,kas atima laiko ir kovoju su isplikusiais lopais....Loros sysio isdegintais,vat sito tai gaila.O juk norisi ,kad suniuks pasilakstytu,kartu su mumis pasibutu wub.gif .Tai kai tik ji pritupia -as akimis fotkinu ir lekiu su bliudu vandens nupilt lotuliukas.gif ,ale gelbeja....tik nevisad uzmatau doh.gif .

Nu ka....ir vel savaitgalis bigsmile.gif ...ka veiksit???

Pas mum lyja,bet sako-silta. O zada dar didesni atsilima po savaitgalio bigsmile.gif .

Atsakyti
Labas.

Oras toks, kad nesuprasi... tai lyja, tai ne, bet visumoj tai apsiniaukę.

Išleidau kūdikį, kėliaus anksti, dabar sėdžiu ant telefono, laukiu kad kokią žinutę atsiųs, kad sieną kirto. Nerašo.

Nežinau, ką veiksim savaitgalį, nesugalvojom dar, žiūrėsim, kaip oras atrodys smile.gif

shanet, man irgi patinka natur gamta, ne teletabių pievelė. Nors nebrokyčiau gal ir tos, tik priežiūros jai reikėtų daug daugiau. Ar pas jus kurmių nėr? Ple, pas mus vėl iš po žiemos kupstai kupstai kupstai... wacko.gif
Atsakyti
....nuuu,situ grazuoliu rausiku-kurmiu,visur yr. cool.gif
Kol sode gyveno kates Marges,visur sikaliojo tongue.gif ,ties kiekvienu judanciu grumsteliu medziojo,tai kurmiai nosiu nerode.Karta Margyte net kurkli atnese is kazikur doh.gif ir padejo man prie koju blink.gif ....tipo grobiu dalinosi lotuliukas.gif .Nu o veliau katinu neliko...mama nudvese,dukra isejo gyvent pas mano tevus.Ir prasidejo grazumai....kilo kurmio kupstai doh.gif .
Mb daug skaite inete,rusu saituose,tai atsakymas toks- kova amzina.Jie protingi,judrus,jautrus,su nuostabia uosle ir t.t.
Tai va,viena diena ,kai uzmatem ,kad keliasi zeme,MB smeige su sake ir iskele dideli kurmi....toki tetusi.....ir nebekilo kupstai. ax.gif

Atsakyti
....nu ka ir vel pirmadienis...ir vel viskas is naujo bigsmile.gif
Labas rytas...geriu kava,jungiames bigsmile.gif .

Vakar darbavaus fazendoj,tai per visa diena ka sugebejau pasidaryt,tai nusukuot-vejeruot veja karsta.gif ,pritryniau mozuoliu ant delnu,skaud ranku sanariai ir raumenai doh.gif .Nu negalvojau,kad tiek uztruks,kol zolele issukuosiu....is samanu isvaduosiu.Kompostine pilna .Nu ir dar pasitresiau tongue.gif .

A ka jus??? bigsmile.gif

Atsakyti
Labas iš ryto.

Ir aš su kava biggrin.gif

shanet, kokia tu šaunuolė, kokį darbą nudirbai thumbup.gif O kokį tu šukuotoją turi? Elektrinį, mechaninį?
Ar tu dar vis atostogauji?

Ai, o mes tai nieko neveikėm... ax.gif Šeštadienį vieną vaiką buvau į gimtadienį išleidus, paskui į McDonaldą ėjom, paskui močiutę aplankėm. Oras šeštadienį buvo bjaurus ir vakar neypatingas... Tai vakar vaikai tik po kiemą pabėginėjo, dviračiais pasivažinėjo, o aš tuo tarpu jų kambarį tvarkiau, patalynę keičiau, tai darbo žinokit užteko visam geram pusdieniui... ko ten tik nėra doh.gif

Man trūksta vieno vaiko, vat jaučias kažkaip, kad nėr g.gif Neįtikėtina net. Labai keistai pasijaučiau, kad vakar supratau, jog šiandien į mokyklą reik - man kaip atostogos kokios atrodo doh.gif
Atsakyti

RW,tu ka,ner pas mani jokiu aparatu,variau rankelem ir tuo grebliu-kaip veduokle doh.gif ,o kur siaubingai zole priplekus ir negalima buvo nupesti,tai variau tikru grebliu.Labai jau daug samanos priauge...rugsta zeme.
Bet po visko,vaizdelis labai pasikeite.

Joooo,atostogauju iki 13d sokiai.gif .

Oi,kaip suprantu tave,mamulia tongue.gif .O pagalvoji,kaip gyvensis ,kai visi vaikuciai pakels sparnelius ir liksi vienu du su dieduku mirksiukas.gif ???

Atsakyti