Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(DaG @ 2013 02 28, 11:18)
Pabaigiau, liko įrėminti smile.gif tikiuosi patiks mano 'golfistui'  ax.gif
kryželiai tik vietomis, žiūriu, nelabai dailūs..
O sakykit, stiklą reikia dėti??

Įdomus darbelis smile.gif Aš stiklą dėčiau rolleyes.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 02 28, 12:05)
rėminsiu...

Gražu wub.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 02 28, 12:56)

Mielas wub.gif

QUOTE(kla @ 2013 02 28, 16:35)
Sveikos, ateinu su paskutiniuoju savo darbeliu - Nimue "postman"  ax.gif .

Įspūdinga kolekcija bigsmile.gif thumbup.gif Dar tokios nemačiau bigsmile.gif Atrodo puikiai wub.gif O paskutiniam Nimukui rėmas parinktas idealiai wub.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 28, 18:49)
Parsinesiau ir as siandien savo gelytes  ax.gif

Labai gražu wub.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 28, 21:09)
vakar vakare sužinojau, kad šiandien vienos mano bičiulės gimtadienis (35 metai)
laiko rimtesnei dovanai jau neturėjau, tai sukurpiau tokią atvirutę  blush2.gif

Faina smile.gif

Dėl kainos visada buvo ir bus diskusijų. Aš tik galvoju, kad mūsų hobis nelabai dėkingas pardavinėjimui, nes darbai gimsta super lėtai. Nebent kokie mažulyčiai motyvai ir kažkaip įdomiai apipavidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 12:07)
Dėl kainos visada buvo ir bus diskusijų. Aš tik galvoju, kad mūsų hobis nelabai dėkingas pardavinėjimui, nes darbai gimsta super lėtai. Nebent kokie mažulyčiai motyvai ir kažkaip įdomiai apipavidalinti  smile.gif

Čia jūs labai teisi. Už sutažo sagę mokėjau 25 lt. Kai pati pabandžiau tą techniką per vieną vakarą nesunkiai sukuri sagę. O kiek laiko siuvinėji darbeli? Tikrai ne viena ir ne dvi dienas.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2013 03 01, 13:38)
Čia jūs labai teisi. Už sutažo sagę mokėjau 25 lt. Kai pati pabandžiau tą techniką per vieną vakarą nesunkiai sukuri sagę. O kiek laiko siuvinėji darbeli? Tikrai ne viena ir ne dvi dienas.

bet tai pomėgis ,ramaus laisvalaikio praleidimas ,ax.gif ir nereikia to lyginti su žmonių kasdieniniais darbais,nes siuvinėdamos jaučiame malonumą ,nepaverskime tai darbu ,arba pragyvenimo šaltiniu ax.gif

mano vyras dirba irgi rankų darbą,jis gauna 85 lt per dieną ,sunkiai dirbdamas,ir yra apsurdiška už kelių val. darbą gauti 65 lt už atviruką ,kai vyras dėl 85 lt dirba visą dieną ,o apie jo rankas aš nė nekalbu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 12:01
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:00)
bet tai pomėgis ,ramaus laisvalaikio praleidimas ,ax.gif ir nereikia to lyginti su žmonių kasdieniniais darbais,nes siuvinėdamos jaučiame malonumą ,nepaverskime tai darbu ,arba pragyvenimo šaltiniu  ax.gif

drinks_cheers.gif kai siuvineji malonumui, tuomet ir skaiciuoji tik isleistus pinigus medziagai, siulams, reminimui ir visiskai nebesvarbu, koks tavo valandos, praleistos prie siuvinio, ikainis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:00)
bet tai pomėgis ,ramaus laisvalaikio praleidimas ,ax.gif ir nereikia to lyginti su žmonių kasdieniniais darbais,nes siuvinėdamos jaučiame malonumą ,nepaverskime tai darbu ,arba pragyvenimo šaltiniu 

visiskai drinks_cheers.gif tai laisvalaikis teikiantis mums malonuma,o ne biznis is kurio uzdirbami pinigai schmoll.gif zmones dirbdami sunku fizini darba visa diena gauna iki 100lt,as uz 12val.gaunu apie 80lt.ir dar nesu atsakomybe uz svetimus vaikus ax.gif

Atsakyti
Uodegyte, kalbi iš savo prizmės...aš iš savo biggrin.gif ...mano vyras pagal mane sėdi darbe, nosį krapšto, nu suvadovauja 25 asmenims ir gauna nemažai lotuliukas.gif ...čia lygini nesulyginamus dalykus

Aš vistiek už tai, kad meninis rankų darbas turi turėt savo įkainius ax.gif ir 65 lt.už siuvinėtą atviruką (na gal motyvas ne meškiukas) smile.gif -padori kaina

Va dar...kai kada aš labai su tuo sutinku biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 12:32
o aš dar pridursiu sena gera fraze: "preke verta tiek kiek uz ja momama". Jei kazkas moka kazkiek pinigu vadinais ta preke tiek verta. ar tai butu uz atvirute 65 ar 165lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vistiek už tai, kad meninis rankų darbas turi turėt savo įkainius ax.gif ir 65 lt.už siuvinėtą atviruką (na gal motyvas ne meškiukas) smile.gif -padori kaina

Menas yra menas, meniniai dalykai savotiškai vertinami,tapyti paveikslai ,puodai,drožinėjimas.jie turi savo meninę vertę.atviruką menu nevandinčiau ,tai rankdarbis ax.gif

O protinį darbą dirbantis žmogus visada daugiau uždirbs nei rankom dirbantis ,bet čia ne apie tai ,lyginu rankų darbą su rankų darbu .

tai didelis paveikslas siuvinėtas irgi menas tada ,ir pagal jo dydį lyginant su atviruku,turėčiau užsiprašyt daugiau nei 500 lt ,bet tai protu nesuvokiama tiesiog ax.gif

Kad diskusija nepereitų į pykčius,pasakysiu ,kad kiekviena kainą vertina skirtingai ,ir į rankdarbius žiūrime taipat 4u.gif

Na o paveiksliukas tikrai ne visiem taikomas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 12:50
QUOTE(libaja @ 2013 03 01, 09:05)
valandos kainą radau riešinių skyrelyje, tan merginos taip apsiskaičiuoja rankų darbo kainą.

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 12:00)
mano vyras dirba irgi rankų darbą,jis gauna 85 lt per dieną ,sunkiai dirbdamas,ir yra apsurdiška už kelių val. darbą gauti 65 lt  už atviruką ,kai vyras dėl 85 lt dirba visą dieną ,o apie jo rankas aš nė nekalbu .

su tokiais įkainiais suprantu, kad rankų darbas Lietuvoj yra visiškai nevertinamas ir - kas liūdniausia - labai dažnai net ir negerbiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:46)
Menas yra menas, meniniai dalykai savotiškai vertinami,tapyti paveikslai ,puodai,drožinėjimas.jie turi savo meninę vertę.atviruką menu nevandinčiau ,tai rankdarbis  ax.gif

Aš esu nusipirkusi paveikslą iš SM narių (kartais ją aptinkame ir čia) už 250 lt. nerėmintą ir nei kartelio išmokusi/prisiminusi pati siuvinėjimą nepagalvojau, kad sumokėjau galbūt per daug, pati imčiau mažiau ir t.t....man TUO METU tai pasirodė tinkama ir padori kaina...taip, kad tiksliai Daisiuke pasakė "prekė verta tiek, kiek už ją mokama"
Atsakyti
spec. paklausiau ,va mergina parduoda tokį pat atviruką ,kur kainuoja 65 lt,šis kainuoja 7 lt ,aišku manau, kad per mažai ,bet bent jau mergina ne debesyse biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 12:59
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:56)
spec. paklausiau ,va mergina parduoda tokį pat atviruką ,kur kainuoja 65 lt,šis kainuoja 7 lt ,aišku manau, kad per mažai ,bet bent jau mergina ne debesyse  biggrin.gif

Ryškiai per mažai doh.gif ...aš kartais nesusilaikau, net į privatą savo pastabas kai kurioms pažeriu biggrin.gif ...gaila jų nuvertinto laikoooo
jei pirkt atviruką...vien jis nuo 1,80-2,50 lt.kainuoja

Gal, kad badas nežiūri šiknon, todėl išdovanoju, bet jei reiktų tai man visai nebūtų gėda paprašyt panašių pinigų ir už šį

user posted image

Beje, uodegyt, jei paverstum į atviruką savo MTS švyturį, ir aš būėiau fanatikė tokių tvarinių(statinių) kolekcionuočiau švyturius, o siuvinėt nemokėčiau, net ir 100 lt.nepagailėčiau mirksiukas.gif

situacija, situacijai nelygu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 13:26