Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(kla @ 2013 02 28, 14:35)
Sveikos, ateinu su paskutiniuoju savo darbeliu - Nimue "postman"  ax.gif .

puikus "postman" ir nuostabi Nimue kolekcija, tikrai buvo verta investuoti thumbup.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 28, 16:49)
Parsinesiau ir as siandien savo gelytes  ax.gif

puikiai iremintos drinks_cheers.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 02 28, 19:09)

puiki atvirute 4u.gif

Atsakyti
Aciu visoms uz ivertinimus 4u.gif

Katusik, tikriausiai svarbiausias ivertinimas buvo is pacios jubiliates mirksiukas.gif

Kazkuri neseniai siuntet iremintus darbelius i uzsieni, ar sekmingai nukeliavo?
Atsakyti
As dabar irgi uzsimaniau eiles paveikslu ant sienos hihihi.gif,bet kurpiu kitokia minti,kazin kaip atrodytu mergytes is acufactum serijos,surikiuotos viename ilgame vertikaliame paveiksle? blush2.gif jau ilgai mastau bet kad tos mergytes labai jau mazutes,kazin kaip ziuretusi g.gif
Atsakyti
nuostabus nimukai thumbup.gif ir geles wub.gif ir atvirute thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 28, 21:26)
galima kaina užsidėt kokią norime,bet ar kas pirks ?

šai ,mergina pardavinėjanti atvirukus,normali kaina ,nuo darbelio ir kaina priklauso ,bet ne 50-60 lt

https://picasaweb.go...inetiAtvirukai#

o man atrodo kad nusivertino mergina save unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 01:08)
nuostabus nimukai thumbup.gif ir geles wub.gif ir atvirute thumbup.gif
o man atrodo kad nusivertino mergina save unsure.gif

o kiek manai turėtų kainuot ? atvirukai pačios daryti,ne idealiai iškirpta ,motyvai irgi ne iš sunkiųjų ax.gif pati tiek nemokėčiau,net ir savo darytų atvirukų,kad ir kokie gražūs būtų,tik nevertinčiau.jai žmogus pirktų atvirukų seriją ,3 vnt tarkim po 50 lt,tai jam neapsimokėtų mokėt tiek už tris atvirukus.jai už metriką siuvinėjančios prašo 50-60 lt ,o darbelį įklijuot į ruošinuką bet kas gali.

http://zlatoust.buyr...jury-N-13432506
čia rusė parduoda po 25 lt ,300 rublių

šių kaina 30-40 lt 400-500 rublių

http://www.babyblog....kodelie/1814632
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 00:38
Kla, nuostabi kolekcija, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 28, 21:26)
galima kaina užsidėt kokią norime,bet ar kas pirks ?

thumbup.gif
Bet kalbant apie paveikslus, kai uz reminima sumokam 50-70lt, tai viskas tvarkoj. O kai uz siuvini tiek paprasai, tai dar derasi. doh.gif As manau, kad pats paveikslas turi kainuoti brangiau negu jo reminimas.
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 28, 21:02)
swoon.gif šitaip neskaičiavau mastau.gif

na čia prieš keletą dienų buvo diskusija apie atviruką už 65 lt. O valandos kainą radau riešinių skyrelyje, tan merginos taip apsiskaičiuoja rankų darbo kainą.
Atsakyti
Kla puiki kolekcija wub.gif As pati tokia daraus ax.gif tik pas mane zenkliai maziau nimuku blush2.gif kol kas ax.gif
Dar yra laisvos vietos wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Isijungsiu i diskusija del kainos...Tenka man retkarciais parduot ir ka as galiu pasakyt, viskas yra laimes dalykas....esu pardavus atvirute uz 12$, uz 15$...(plius zmogus dar pirkdamas viena atvirute kmokedavo 5$ uz siuntima). man tai atrode keista, bet...viskas priklauso nuo to koks zmogus ir kam perka...Man pasitaike moteris, kuri labai daug perka kryzeliu siuvinetu daiktu..pas mane nupirko atvirutes. veliau grizo po poros menesiu ir nupirko biskorniuka..pasirodo ji koekcionuoja tokius daiktelius..jai labai patinka todel perka.. kartais zmones iesko kazko originalaus ir jie linke daug sumoket jei juos uzburia ideja. teko matyt kaip musu akimis absurdiski darbai, kai paimtas tarkime 10sm skermesns apskritimas ir prisiuvinetas padriku spalvotu zvaigzduciu (tiesiog kryziukas ur dar staciai vienas dygsnelis) ir uz toki darba ima apie 30$..juokinga? Galbut, bet esme tame kad pas ja tokisu darbus PERKA ir labai aktyviai..Nes tai ideja, jos menas ir daug kas uz ta ideja moka pinigus..
taip akd niekada negali zinot kas kaip paziures i tavo darba ir kaip ji ivertins.. bet visada reiktu nesusipykt su sveiku protu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, čia žiūriu apie kainas kalbate, na aš esu siuvinėjusi metrikus už pinigus, tai kažkaip 50 lt teišdrystu paprašyti, Draugams tai simboliškai už medžiagas. Visos norėtume aišku daugiau, bet manau ne LT.
Tai aš ir taip džiaugiuosi, kad svetimi įvertina mano darbus.
QUOTE(Aushrita @ 2013 02 28, 23:51)
As dabar irgi uzsimaniau eiles paveikslu ant sienos hihihi.gif,bet kurpiu kitokia minti,kazin kaip atrodytu mergytes is acufactum serijos,surikiuotos viename ilgame vertikaliame paveiksle?  blush2.gif jau ilgai mastau bet kad tos mergytes labai jau mazutes,kazin kaip ziuretusi  g.gif

Svarbiausia idėja, geri norai biggrin.gif Manau bus thumbup.gif
Prisiminiau kad ir aš turiu kolekcija smile.gif Aš tokius žmogiukus 1,5 metų užslepus laikiau (4 paveiksliukai iš 1 serijos) Neradau kur pakabinti, dabar dukrai ant lentynėlės visus išdėliojau. Vaikas patenkintas, nors man norėtusi juos irgi kur ant sienos patalpinti.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2013 03 01, 12:26)
bet visada reiktu nesusipykt su sveiku protu biggrin.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 10:42