Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

kla- bet tikrai tu nimukų manjakė wub.gif
katusik- kokia tu greita bigsmile.gif
RasuteK- gražu wub.gif
aš už vieną A4 rėmelį brangiausiai esu mokėjusi 50 Lt- bet jau tokį prašmatnų išrinkau- dovanojau jubiliejaus proga, tai kažkaip ir gaila nebuvo ax.gif Šuniukams savo rėminimui išleidau 35 Lt, nors rėmelis jau standartinis buvo (17 Lt), kita dalis už paspartą. Žodžiu- nepigus malonumas rėminimas...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 28, 19:26)
katusik- kokia tu greita  bigsmile.gif

nieko greito schmoll.gif
vakar pradėjau 21 val. siuvinėjau iki 01.30 val. galvojau, akys išvarvės doh.gif norėjau pabaigti siuvinuką, ale vis vien tik du vazonus įveikiau.
šian prie to darbelio palinkusi sėdėjau nuo 11 iki 16 val. doh.gif

taigi - per 10 valandų tokiam šudeliukui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 28, 20:35)
taigi - per 10 valandų tokiam šudeliukui   doh.gif

buvo verta,labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Su tom kainom maždaug aišku, ačiū pasisakiusioms 4u.gif
Atvirukas labai gražus, matosi, kad dėta darbelio, per porą val nepasisiuvinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 02 28, 10:05)
rėminsiu...

labai dailu

QUOTE(kla @ 2013 02 28, 14:35)
Sveikos, ateinu su paskutiniuoju savo darbeliu - Nimue "postman"  ax.gif .
[/img]

As patenkinta galutiniu rezultatu  wub.gif

ohohoooo.... bigsmile.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 02 28, 16:49)
Parsinesiau ir as siandien savo gelytes  ax.gif

gražu ir labai dailiai įrėminta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 02 28, 19:35)
nieko greito  schmoll.gif
vakar pradėjau 21 val. siuvinėjau iki 01.30 val. galvojau, akys išvarvės  doh.gif norėjau pabaigti siuvinuką, ale vis vien tik du vazonus įveikiau.
šian prie to darbelio palinkusi sėdėjau nuo 11 iki 16 val.  doh.gif

taigi - per 10 valandų tokiam šudeliukui   doh.gif

Na va... 10 val.*5,5Lt už valandą rankų darbo, + medžiagos ir nieko nuostabaus, kad atvirukas 65 lt.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 02 28, 19:47)
buvo verta,labai grazus 4u.gif

ax.gif gražus motyvas ax.gif
radau schemų temoje nuorodą į 100 panašaus dydžio miniatiūrų

QUOTE(DaG @ 2013 02 28, 20:02)
Atvirukas labai gražus, matosi, kad dėta darbelio, per porą val nepasisiuvinėja  smile.gif

4u.gif jubiliatei irgi patiko blush2.gif

QUOTE(libaja @ 2013 02 28, 20:15)
Na va... 10 val.*5,5Lt už valandą rankų darbo, + medžiagos ir nieko nuostabaus, kad atvirukas 65 lt.

swoon.gif šitaip neskaičiavau mastau.gif

nors jau turėjau mintį pasidaryti kelias tokias atvirutes (neutralias, kad bet kokiai progai tiktų), kad esant reikalui visada po ranka būtų. o kol jos lauks savo progos, patalpinti jas ant bajerio į kokį ebay. už kokius 20$/vnt. a vdrug kas ir nupirktų? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms ivertinusioms mano nimuku kolekcija. Visi siuvineti ant lino, reminta dirbtuvese. vyras tyciojasi kad daug i juos investavus, o man sirdis dziaugiasi kiekviena kart lipant laiptais ir juos matant smile.gif
Atsakyti
laba vakara,
visoms po 4u.gif uz procesus ir baigtus darbus smile.gif

turiu klausimuka:Vilniuje,"Minsko" prekybos centre( na prie ziedo),rusyje yra parduotuve "LINAS SEIMAI" ar kas nors ten lankes?ten yra grynai lino o ne jo dirbiniu pirkt?o tai siandien uzklydau i rusi ir pamaciau ta parduotuve,bet buvo uzdaryta dar....
Atsakyti
kla, aš irgi laaaabai įvertinu tavąją kolekciją...faina wub.gif

ir tos RasuteK įrėmintos po stiklu gėlytės vertos didelių aplodismentų-mielai žiūrisi 4u.gif

Be abejo Katusik atvirukas wub.gif ...labai vertinu rankų darbo sveikinimus

Ačiū pastebėjusioms ir manąsias kriauklytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 02 28, 22:15)

galima kaina užsidėt kokią norime,bet ar kas pirks ?

šai ,mergina pardavinėjanti atvirukus,normali kaina ,nuo darbelio ir kaina priklauso ,bet ne 50-60 lt

https://picasaweb.go...inetiAtvirukai#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 vasario 2013 - 21:40
QUOTE(sobieska @ 2013 02 28, 21:25)
Be abejo  Katusik atvirukas wub.gif ...labai vertinu rankų darbo sveikinimus

su tavo atvirutėm (kad ir ta, kur su bitutėm buvo wub.gif ) man net nėr ko lygintis blush2.gif todėl tavo įvertinimas man ypač malonus ax.gif
Atsakyti