kla- bet tikrai tu nimukų manjakė
katusik- kokia tu greita
RasuteK- gražu
aš už vieną A4 rėmelį brangiausiai esu mokėjusi 50 Lt- bet jau tokį prašmatnų išrinkau- dovanojau jubiliejaus proga, tai kažkaip ir gaila nebuvo Šuniukams savo rėminimui išleidau 35 Lt, nors rėmelis jau standartinis buvo (17 Lt), kita dalis už paspartą. Žodžiu- nepigus malonumas rėminimas...
QUOTE(rasiux- @ 2013 02 28, 19:26)
katusik- kokia tu greita
nieko greito
vakar pradėjau 21 val. siuvinėjau iki 01.30 val. galvojau, akys išvarvės norėjau pabaigti siuvinuką, ale vis vien tik du vazonus įveikiau.
šian prie to darbelio palinkusi sėdėjau nuo 11 iki 16 val.
taigi - per 10 valandų tokiam šudeliukui
QUOTE(Katusik @ 2013 02 28, 20:35)
buvo verta,labai grazus
Su tom kainom maždaug aišku, ačiū pasisakiusioms
Atvirukas labai gražus, matosi, kad dėta darbelio, per porą val nepasisiuvinėja
QUOTE(sobieska @ 2013 02 28, 10:05)
labai dailu
QUOTE(kla @ 2013 02 28, 14:35)
Sveikos, ateinu su paskutiniuoju savo darbeliu - Nimue "postman" .
[/img]
As patenkinta galutiniu rezultatu
[/img]
As patenkinta galutiniu rezultatu
ohohoooo....
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 28, 16:49)
gražu ir labai dailiai įrėminta
QUOTE(Katusik @ 2013 02 28, 19:35)
nieko greito
vakar pradėjau 21 val. siuvinėjau iki 01.30 val. galvojau, akys išvarvės norėjau pabaigti siuvinuką, ale vis vien tik du vazonus įveikiau.
Na va... 10 val.*5,5Lt už valandą rankų darbo, + medžiagos ir nieko nuostabaus, kad atvirukas 65 lt.
QUOTE(zerutis @ 2013 02 28, 19:47)
buvo verta,labai grazus
gražus motyvas
radau schemų temoje nuorodą į 100 panašaus dydžio miniatiūrų
QUOTE(DaG @ 2013 02 28, 20:02)
jubiliatei irgi patiko
QUOTE(libaja @ 2013 02 28, 20:15)
Na va... 10 val.*5,5Lt už valandą rankų darbo, + medžiagos ir nieko nuostabaus, kad atvirukas 65 lt.
šitaip neskaičiavau
nors jau turėjau mintį pasidaryti kelias tokias atvirutes (neutralias, kad bet kokiai progai tiktų), kad esant reikalui visada po ranka būtų. o kol jos lauks savo progos, patalpinti jas ant bajerio į kokį ebay. už kokius 20$/vnt. a vdrug kas ir nupirktų?
Aciu visoms ivertinusioms mano nimuku kolekcija. Visi siuvineti ant lino, reminta dirbtuvese. vyras tyciojasi kad daug i juos investavus, o man sirdis dziaugiasi kiekviena kart lipant laiptais ir juos matant
laba vakara,
visoms po uz procesus ir baigtus darbus
turiu klausimuka:Vilniuje,"Minsko" prekybos centre( na prie ziedo),rusyje yra parduotuve "LINAS SEIMAI" ar kas nors ten lankes?ten yra grynai lino o ne jo dirbiniu pirkt?o tai siandien uzklydau i rusi ir pamaciau ta parduotuve,bet buvo uzdaryta dar....
visoms po uz procesus ir baigtus darbus
turiu klausimuka:Vilniuje,"Minsko" prekybos centre( na prie ziedo),rusyje yra parduotuve "LINAS SEIMAI" ar kas nors ten lankes?ten yra grynai lino o ne jo dirbiniu pirkt?o tai siandien uzklydau i rusi ir pamaciau ta parduotuve,bet buvo uzdaryta dar....
kla, aš irgi laaaabai įvertinu tavąją kolekciją...faina
ir tos RasuteK įrėmintos po stiklu gėlytės vertos didelių aplodismentų-mielai žiūrisi
Be abejo Katusik atvirukas ...labai vertinu rankų darbo sveikinimus
Ačiū pastebėjusioms ir manąsias kriauklytes
ir tos RasuteK įrėmintos po stiklu gėlytės vertos didelių aplodismentų-mielai žiūrisi
Ačiū pastebėjusioms ir manąsias kriauklytes
QUOTE(libaja @ 2013 02 28, 22:15)
galima kaina užsidėt kokią norime,bet ar kas pirks ?
šai ,mergina pardavinėjanti atvirukus,normali kaina ,nuo darbelio ir kaina priklauso ,bet ne 50-60 lt
https://picasaweb.go...inetiAtvirukai#
QUOTE(sobieska @ 2013 02 28, 21:25)
su tavo atvirutėm (kad ir ta, kur su bitutėm buvo ) man net nėr ko lygintis todėl tavo įvertinimas man ypač malonus