Sobieska, Kla - NUOSTABU!!!
Mano postman'ui liko tik BS, bet niekaip neprisėdu...
QUOTE(Mingomi @ 2013 02 28, 17:27)
O tu siuvineji originalu rinkini? man sudetingiausia buvo rasti virvele odine ir tuos ziedeliui pavadziui pritvirtint. Kaip tu spresi sia problema?
kla, didelis VAU šauni kolekcija
Parsinesiau ir as siandien savo gelytes
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 28, 16:49)
kaip man patinka visos šitos serijos
QUOTE(libaja @ 2013 02 28, 18:05)
kaip man patinka visos šitos serijos
QUOTE(Dreis @ 2013 02 28, 18:43)
mane jos ir uzkabino
kla, labai labai gražu, ir ne iš paprastųjų visi darbeliai, puikiai atrodo
Aguonos taip pat labai gražios
Na ir žinoma sobieskos šedevrai žemai lenkiuosi
P.S. aš nunešaiau rėmint tą 'apie golfą' ir seniau siuvinėtą kavos puodelį juodą. kadangi nestandartiniai dydžiai, tai apie 90lt už abu suplosiu. Ar čia tik man brangiai pasirodė ar visur plius minus tiek rėminimas kainuoja? patys rėmai ne iš brangiųjų.
Aguonos taip pat labai gražios
Na ir žinoma sobieskos šedevrai žemai lenkiuosi
P.S. aš nunešaiau rėmint tą 'apie golfą' ir seniau siuvinėtą kavos puodelį juodą. kadangi nestandartiniai dydžiai, tai apie 90lt už abu suplosiu. Ar čia tik man brangiai pasirodė ar visur plius minus tiek rėminimas kainuoja? patys rėmai ne iš brangiųjų.
QUOTE(sobieska @ 2013 02 28, 11:05)
rėminsiu...
nuostabu,jura,vasara
QUOTE(kla @ 2013 02 28, 15:35)
Sveikos, ateinu su paskutiniuoju savo darbeliu
vaaa....u,koks grozis, kaip viskas tinka ar jie visi ant drobes siuvineti ?
QUOTE(RasuteK @ 2013 02 28, 17:49)
koks didelis la....bai grazus
nuo jusu visu darbu grozio pevydas ima
QUOTE(DaG @ 2013 02 28, 19:04)
as uz viena savo paveiksleli esu sumokejusi 75lt.be pasparto tik remas dejosi kai pasake kiek moketi liezuvio vos nenusikandau
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 28, 19:09)
DaG pas mus miestelyje ir tokios kainos nezinau, kaip didmiesciuose
Zeruti, su remu ir pasportu nemazas gavosi, o pacio siuvinio tai 25*65 medziagyte buvo
fantastiški nimukai
panašiai tiek ir kainuoja
aš kai rėminausi 17x17 cm dydžio du siuvinius sumokėjau tiek pat (rėmas, pasportas, matinis stiklas, rėminimas ir pakabinimo elementas).
brangu, bet ką daryt
Papildyta:
vakar vakare sužinojau, kad šiandien vienos mano bičiulės gimtadienis (35 metai)
laiko rimtesnei dovanai jau neturėjau, tai sukurpiau tokią atvirutę
QUOTE(DaG @ 2013 02 28, 18:04)
aš nunešaiau rėmint tą 'apie golfą' ir seniau siuvinėtą kavos puodelį juodą. kadangi nestandartiniai dydžiai, tai apie 90lt už abu suplosiu. Ar čia tik man brangiai pasirodė ar visur plius minus tiek rėminimas kainuoja? patys rėmai ne iš brangiųjų.
panašiai tiek ir kainuoja
aš kai rėminausi 17x17 cm dydžio du siuvinius sumokėjau tiek pat (rėmas, pasportas, matinis stiklas, rėminimas ir pakabinimo elementas).
brangu, bet ką daryt
Papildyta:
vakar vakare sužinojau, kad šiandien vienos mano bičiulės gimtadienis (35 metai)
laiko rimtesnei dovanai jau neturėjau, tai sukurpiau tokią atvirutę