Nereikia nei vienos - mačiau vaizdelį kaip berankis vyras burna siuvinėjo
Labas rytas Aš vakar prie paslapčių namų betupėdama visai neblogai pakryžiavojau
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 10, 09:40)
Nereikia nei vienos - mačiau vaizdelį kaip berankis vyras burna siuvinėjo
Labas rytas Aš vakar prie paslapčių namų betupėdama visai neblogai pakryžiavojau
Na burna tai cia jau genijus
O as paslapciu namus beziuredama kaip tik nepakryziavojau,viena raide tik surezgiau Man reik arba telika ziuret,arba siuvinet,nes tada lieku nesupratusi ka rode per telika arba tenka ardyti nes pridirbu vis ka nors
As siandien sedziu, kryziavoju ir toks kvailas juokas sueme - duri, trauki, duri, trauki ir jauti malonuma kiek kartais nedaug toms moterims tereikia...
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 10, 11:13)
As siandien sedziu, kryziavoju ir toks kvailas juokas sueme - duri, trauki, duri, trauki ir jauti malonuma kiek kartais nedaug toms moterims tereikia...
dar plius galutinis rezultatas džiaugsmo suteikia
sveikos
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 10, 11:13)
QUOTE(DaG @ 2013 03 10, 11:20)
sveikos
labas rytas kokios jus visos ankstyvos,as tai po naktinejimu rytais ilgiau miegu o cia skaitau nespejo akyciu pramerkt jau kryzevoja
as prie teliko negaliu siuvinet,demesi blasko,tik M1 klausau,arba visiska tyla
QUOTE(zerutis @ 2013 03 10, 10:29)
labas rytas kokios jus visos ankstyvos,as tai po naktinejimu rytais ilgiau miegu o cia skaitau nespejo akyciu pramerkt jau kryzevoja
Aha o tu pabandyk miegot kai vaikas 8 atsibunda ir jau sneketis nori Man neisieina pakryziavot diena va dabar vaikas uzmigo bandysiu kelis kryziukus padaryt
Man irgi demesi blasko jei ziuriu,bet pas mane telikas visa diena ijungtas del fono tik,vis ne tokia viena jauciuos
Mano merginos ankstyvos, tai kol jos malasi aplink, tai as viena kita kryziuka surezgu kokio sudetingesnio darbelio negaleciau taip, bet mazmoziai po truputi juda i prieki
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 10, 11:35)
Mano merginos ankstyvos, tai kol jos malasi aplink, tai as viena kita kryziuka surezgu kokio sudetingesnio darbelio negaleciau taip, bet mazmoziai po truputi juda i prieki
as kol dvieju puodeliu kavos ryte neisgeriu tol akim nieko nematau o dar kai visa seimyna savaitgaliais buna,tai kol atsimerkiu jau ir pietus taisyt reikia,kryzeliai prasideda pavakary vyras kita savaite atostogu pasieme,kai pasake tai galvojau kad primusiu ji tai bus puodai,puodai,kryzeliam maziau laiko liks
Pumpurėli, koks mielas ir prasmingas darbas įrėminimas be priekaištų
8 val. tai ne 6 tik šiandien vaikai padarė šventę, tik 7 val. atsikėlė
pas mane telikas irgi visą dieną įjungtas dėl fono, bet jei ką įdomaus rodyt pradeda, tai galiu ir žiūrėt, ir siuvinėt čia, matyt, su metais pradedi daugiau sugebėt vienu metu daryt
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 10, 09:34)
Aha o tu pabandyk miegot kai vaikas 8 atsibunda ir jau sneketis nori
Man irgi demesi blasko jei ziuriu,bet pas mane telikas visa diena ijungtas del fono tik,vis ne tokia viena jauciuos
pas mane telikas irgi visą dieną įjungtas dėl fono, bet jei ką įdomaus rodyt pradeda, tai galiu ir žiūrėt, ir siuvinėt čia, matyt, su metais pradedi daugiau sugebėt vienu metu daryt
QUOTE(zerutis @ 2013 03 10, 09:56)
vyras kita savaite atostogu pasieme,kai pasake tai galvojau kad primusiu ji
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 10, 09:22)
Galiu paguosti-siuvinejimui dvieju ranku nereikia
bet tada taip letai nes as ant remo su abiem siuvineju. Plius, vakar vaiksciojau atkisus pirsta, nes jei smarkiau kur uzlkiudavau, kraujas pasileisdavo, tad nerizikavau sugadinti siuvinio
Na ka mergino, lygiu kryziuku siandien
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 10, 11:09)
Nu 6h tikrai nupusciau su vaiku sneket,padeciau su kokiais zaisliukais zaist o pati dar pakimarinciau
Taip taip patirtis duoda savo,as viena akim tik sugebu ziuret jei siuvineju
Ale kokios piktos zmonos cia visos Mano briedis sugeba ir pats valgyt pasidaryt
Papildyta:
QUOTE(gold_fish @ 2013 03 10, 11:23)
bet tada taip letai nes as ant remo su abiem siuvineju. Plius, vakar vaiksciojau atkisus pirsta, nes jei smarkiau kur uzlkiudavau, kraujas pasileisdavo, tad nerizikavau sugadinti siuvinio
O tau siuvinejimas tai maratonas?
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 10, 11:25)
ne, malonumas