QUOTE(elzeda @ 2013 03 09, 15:57)
Aš pirmus du mėnesius irgi apie kryželius galėjau tik pasvajoti, o dabar, kai jau įgavom ritmą pakryžiuoju vakarais.
Greita Tu
Na ir man gal mažiukas greitu laiku leis bent kažkiek pakryžiavoti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 09, 17:55)
Visai netikėtai greitai įrėminau savo paskutinį darbą.
Dimensions "Nantucket treasures" Siuvinėjau rinkinį, nors ėmiau kitą medžiagą - siuvinėta ant Zweigart belfast lino (spalva Flax), siūlai Dimensions, 30 spalvų.
Man šis darbas buvo susijęs su nostalgiškais prisiminimais, nes esu JAV Nantucket saloje gyvenusi, prieš keletą metų ten atostogavome. Kaip žmones traukia į Nidą, panašiai ir mus su vyru traukia į Nantucket'ą. Tai nuostabi sala su puikiausiais smėlėtais paplūdimiais, mediniais namukais, švyturiais ir saulėlydžiais į Atlanto vandenyną. Vienas populiariausių teminių daiktų ten - krepšiai, kurie atlieka rankinių vaidmenį ir yra ne mažiau kruopščiai padaryti, kaip brangių gamintojų rankinės (ir nesmarkiai pigesni). Krepšių ten apskritai pilna visur, kaip ir kriauklių, švyturių bei hortenzijų. Taigi štai dėl to šis darbas iš užvadintas "Nantucket'o turtai". Beje, hortenzijos nuotraukoje - būtent iš ten (savaitgaliais Main street'e vietiniai gėlininkai pardavinėja gėles).
Puikiai įrėminta
ir pasportas liuks
ir pasakojimas